Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Logo yaptırmak istiyorum

@Fahrettin ilçin Konunuz freelance iş verenler bölümüne taşınmıştır, ilgilenen arkadaşlar size dönüş yapacaklardır.
  2. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE @Şener CANÖZ Size ve diğer üyelerimize de günaydınlar...
  3. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Şener CANÖZ size de tünaydın...
  4. Murat Vardar

Su gibi...

Su, kendine sırdaş arıyordu. Önce buluta verdi sırrını. Ağır geldi sır buluta. Sağanak sağanak döktü suyun tüm sırlarını. Sonra göle gitti su. Ona anlattı derdini. Bu arada bulut suyun sırrını yağmur yapıp, dolu yapıp, kar yapıp savurduğu için, zaman zaman taşıyordu göl ve suyun sırrı iyice...
  5. Murat Vardar

Kesme işareti sorunu, tireleme

@rhinokurt katkılarınızdan dolayı forum adına teşekkür ederim.
  6. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE bu iyi dilekleri üzerime alınarak benden de, tüm foruma günaydın...
  7. Murat Vardar

Tag çalışması...

montajdan sonrasının da görselini eklemeyi unutmayalım...
  8. Murat Vardar

Logo Tasarım Süreci

@muratamam Kesinlikle...
  9. Murat Vardar

Grafik tasarım işkur yıllık planı olan varmı?

@emel hoca teşekkürler duyarlılığınız için...
  10. Murat Vardar

Duvar sticker(çıkarma)ları Arıyorum

@transfermatik Bu tarz firma tanıtımlarını artık, BURADA ki bölümde yapılabilecek, konunuzu lütfen ilgili bölümde paylaşın.
  11. Murat Vardar

Tişört baskı makinaları

@Grafik Haber Bu tarz firma tanıtımlarını artık, BURADA ki bölümde yapılabilecek, konunuzu lütfen ilgili bölümde paylaşın.
  12. Murat Vardar

...Bıdı Bıdı...

@Bahtınur YILDIZ @ZxxxE BUNDA DA VARDIR BİR HAYIR Bir zamanlar Afrika daki bir ülkede hüküm süren bir kral vardı. Kral, daha çocukluğundan iitbaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazdı. Nereye gitse onu da beraberinde götürürdü. Kralın bu arkadaşının ise...
  13. Murat Vardar

Bankaların 2014 vectorel logoları hepsibirarada ;)

faydalı bir paylaşım, emeğinize sağlık...
  14. Murat Vardar

Fotoğrafçı logo

Konunuz freelance işverenler bölümüne taşınmıştır, ücreti karşılığında üyelerimizden yapmak isteyenler yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum, iyi forumlar.
  15. Murat Vardar

Saygın bir firmada, işe girmek isteyenlere bir soru ?

Saygın bir firmada yönetim işe girmek isteyenlere bir soru sormuş ve soruya en uygun cevabı veren kişiyi işe almışlar. Bu soruda doğru veya yanlış cevap diye bir şey yok sadece düşünce sistemi önemli. Soru şu: Karanlık yağmurlu bir gece yağmur yağıyor fırtına var gök gürlüyor ve siz sabaha...
  16. Murat Vardar

Www.onceokuloncesi.com

@footballer10 bu tarz firma tanıtımlarını artık, firmalar bölümünde yapabiliyorsunuz
  17. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE O zaman, mutlu baharlar...
Yukarı Alt