Mobil cihazların yüksek kamera özellikleri, gelişmiş ve basitleştirilmiş fotoğraf düzenleme yazılımları ve uygulamaları derken artık hangi fotoğraf orjinal hangisinde oynama yapılmış ayırt etmek zor bir hal aldı.
Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından genellikle ücretli bir şekilde...
Kenya‘da bir iş bulma sitesi olan Brighter Monday, çalışanların yanlış meslekte olmalarından ve yanlış mesleği seçmelerinden doğan öfke, umutsuzluk ve hayal kırıklığını gösteren bir çalışma hazırladı.
İş aletlerini kafes gibi gösteren çalışmada, çalışanlarında bu kafeslerde esir oldukları...
“Grafiker” değil “Grafik Tasarımcı”
iş ünvanını bir çok kişi kendisine dert edinmiştir diye düşünüyorum.
Bir çoğumuzun ağzından “Grafiker” değil “Grafik Tasarımcı” lafı çıkmışır.
Grafiker: Çeşitli kursların programlarından sertifika edinmiştir.
Grafik Tasarımcı: Uzun ve de zorlu bir eğitim...
Ambalaj, ürünün giysisi gibidir. Tüketiciyi satın alma eylemine hazırlaması işin gerekli tüm güzellikleri üzerinde bulundurması gerekir. Ürünün piyasada tutunabilmesi; doğru ve etkili bir ambalaj malzemesinin seçimine bağlı olduğu kadar, ambalajın tasarımına da bağlıdır. Ürünün yapısına uygun...
Tasarımcılar olarak, çoğu zaman ilham alınacak ya da esinlenecek malzemelere, görsellere ve tasarım örneklerine ihtiyaç duyarız. Kurumsal tasarımlar ise en fazla ilham gerektiren ve üzerinde çalışılması gereken tasarım disiplinidir. Çünkü yapılan her tasarımın renk ve biçim olarak hiçbir zaman...
@b3krkdk
ben size tek bir öneri ile logitech mk 520 combo set diyorum.
Kullanım kolaylığını ve denetim rahatlığını parmaklarınızın ucuna getiren klavye ve mouse olarak adlandırılıyor,
10 metre kablosuz özgürlük!
Akıllı güç yönetimi (3 yıl klavye, 1 yıl mouse pil ömrü)
PerfectStroke™ tuş...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.