Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Iç mimar "kartvizit" l başar güzelaydoğdu

özel kesim tasarımıyla sıradanlığın dışında, emeğinize sağlık...
  2. Murat Vardar

faceden

Mutluluk anlayışı...
  3. Murat Vardar

Fotoğrafların orjinalliğini kontrol eden site

Mobil cihazların yüksek kamera özellikleri, gelişmiş ve basitleştirilmiş fotoğraf düzenleme yazılımları ve uygulamaları derken artık hangi fotoğraf orjinal hangisinde oynama yapılmış ayırt etmek zor bir hal aldı. Çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından genellikle ücretli bir şekilde...
  4. Murat Vardar

Yenilikçi kartvizit tasarım örnekleri

Çizgi üstü kartvizit tasarımı yaparken ilham alıp kendinizi geliştirebileceğiniz kartvizit tasarımı örnekleri...
  5. Murat Vardar

Yanlış mesleğe yapışıp kaldınız mı?

Kenya‘da bir iş bulma sitesi olan Brighter Monday, çalışanların yanlış meslekte olmalarından ve yanlış mesleği seçmelerinden doğan öfke, umutsuzluk ve hayal kırıklığını gösteren bir çalışma hazırladı. İş aletlerini kafes gibi gösteren çalışmada, çalışanlarında bu kafeslerde esir oldukları...
  6. Murat Vardar

“grafiker” değil “grafik tasarımcı”

“Grafiker” değil “Grafik Tasarımcı” iş ünvanını bir çok kişi kendisine dert edinmiştir diye düşünüyorum. Bir çoğumuzun ağzından “Grafiker” değil “Grafik Tasarımcı” lafı çıkmışır. Grafiker: Çeşitli kursların programlarından sertifika edinmiştir. Grafik Tasarımcı: Uzun ve de zorlu bir eğitim...
  7. Murat Vardar

Gıda Sektöründe Öne Çıkan Başarılı Ambalaj Tasarım Örnekleri

@Kemal Aksekioğlu Rica ederim faydalı olması dileğiyle...
  8. Murat Vardar

Şaşırtıcı 10 adet ambalaj tasarımı

Ambalaj, ürünün giysisi gibidir. Tüketiciyi satın alma eylemine hazırlaması işin gerekli tüm güzellikleri üzerinde bulundurması gerekir. Ürünün piyasada tutunabilmesi; doğru ve etkili bir ambalaj malzemesinin seçimine bağlı olduğu kadar, ambalajın tasarımına da bağlıdır. Ürünün yapısına uygun...
  9. Murat Vardar

Kurumsal kimlik çalışmaları için tasarım örnekleri

Tasarımcılar olarak, çoğu zaman ilham alınacak ya da esinlenecek malzemelere, görsellere ve tasarım örneklerine ihtiyaç duyarız. Kurumsal tasarımlar ise en fazla ilham gerektiren ve üzerinde çalışılması gereken tasarım disiplinidir. Çünkü yapılan her tasarımın renk ve biçim olarak hiçbir zaman...
  10. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın .
  11. Murat Vardar

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

Çok etkilendim, Teşekkürler paylaşım için.
  12. Murat Vardar

Dergi hazırlama

@Esra Kum www.corel.com Sitesinden deneme (trial) sürümünü indirebilirsiniz.
  13. Murat Vardar

Ressam, neyzen, tezhip ve minyatür ustası ahmet yakupoğlu

Bu güzide sanat insanını tanıma imkanı için Teşekkürler paylaşım adına...
  14. Murat Vardar

Logo tasarım aşamaları

@Erkal COŞKUN Renk noktasını atlamışsın sevgili Erkan; Kırmızı... olmazsa olmazıdır müşterinin
  15. Murat Vardar

Sur balık"annemle selfie" ödüllü yarışması

İlginç bir promosyon...
  16. Murat Vardar

Helikopter manipülasyon çalışması

Başarılı vede gelişime açık, Teşekkürler paylaşım için...
  17. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın...
  18. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Üzerime alınmak istediğim bir temenni bu... Teşekkürler
  19. Murat Vardar

Mouse önerileriniz

@b3krkdk ben size tek bir öneri ile logitech mk 520 combo set diyorum. Kullanım kolaylığını ve denetim rahatlığını parmaklarınızın ucuna getiren klavye ve mouse olarak adlandırılıyor, 10 metre kablosuz özgürlük! Akıllı güç yönetimi (3 yıl klavye, 1 yıl mouse pil ömrü) PerfectStroke™ tuş...
  20. Murat Vardar

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@zbkdygn zbkdygn olan kullanıcı adınız, isteğiniz üzere Özbek DOYGUN olarak değiştirilmiştir, iyi forumlar.
Yukarı Alt