Arama sonuçları

1. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE @Şener CANÖZ alındım bu güzel dilek ve temennileri, çok teşekkürler.
  2. Murat Vardar

Bdm club (çalıştığım firma için yaptığım arka plan resimleri)

konunuz onaylandı, bir sorun yok... iyi forumlar.
  3. Murat Vardar

Su gibi...

@ZxxxE Kesinlikle...
  4. Murat Vardar

Saygın bir firmada, işe girmek isteyenlere bir soru ?

@ZxxxE O zaman, hayırlı olsun :)
  5. Murat Vardar

2 Dergi İlanı

Oldukça başarılı ve amacına uygun çalışmalar, üzerine bir şeyler konulabilir mi? elbette ama bu halleriyle de başarılı, emeğinize sağlık.
  6. Murat Vardar

Nasıl yapılır?

@melomel vektörel kısmını hadi CorelDRAW'da hallettiniz, görseldeki 3D bir çalışma, dikkat ettiniz mi?
  7. Murat Vardar

Işinizi kaybettirebilecek 14 kötü alışkanlık

@muratamam Her bir paragrafına aynen katılıyorum, vaktiyle bu tarz püfleri tecrübe ettim, teşekkürler paylaşım adına.
  8. Murat Vardar

Saygın bir firmada, işe girmek isteyenlere bir soru ?

bu konu galiba forum müdavimlerinin dikkatini çekmedi,
  9. Murat Vardar

Su gibi...

@Hakan Dağdeviren O zaman şöyle diyebilir miyiz ? " en iyi sırrı, ölüler saklar "
  10. Murat Vardar

Iskender var ya, hani şu büyük iskender....

@Hakan Dağdeviren Kesinlikle...
  11. Murat Vardar

Çiçek ve su

Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri arkadaşlık olarak devam eder ilişkileri. Tabii ki her zaman lazımdır arkadaşlık birbirini tanımak için. Gel zaman git zaman, çiçek o kadar mutlu olur ki suyun yanında, içi içine sığmaz olur artık ve anlar ki suya aşık...
  12. Murat Vardar

Atık pil kampanya afiş çalışmam

Hakan'a katılıyorum, sınıf ibaresi yukarıda olmalı bütünlük bakımından... gerisi amacına uygun başarılı.
  13. Murat Vardar

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

tebrik ederim, nice başarılarını görmek duymak dileğiyle...
  14. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

kolaylıklar dilerim...
  15. Murat Vardar

Kağıt kataloğu

@Soner DİLEK Kitapçık değilde kağıt kartelası olmasın? herhangi bir kağıt toptancısından temin ettiğimiz kartelayı mı soruyorsunuz?
  16. Murat Vardar

Iskender var ya, hani şu büyük iskender....

İskender var ya, Hani şu büyük dedikleri Günlerden bir gün, Dersler aldığı hocasına demiş ki, -Hocam; Var mı senin de bir hocan? Hocası da hocaymış hani Koskoca Aristo. Aristo demiş ki; -İskender, var benim de hoca olarak gördüğüm, Sevip saydığım bir büyüğüm Lakin, Anadolu'da yaşar. -Gidelim...
  17. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

@ZxxxE @Şener CANÖZ Hem size, hemde tüm foruma bende günaydın dileklerimi sunarım,
  18. Murat Vardar

Içinde cennet saklayan virane kullar var..

@Şener CANÖZ Hz. Mevlana demiş, ne güzel söylemiş... ------ Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun, Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle...
  19. Murat Vardar

Logo tasarım isteği

@by_vole Konunuz freelance işverenler bölümüne taşınmıştır, ücreti karşılığında üyelerimizden yapmak isteyenler yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum, iyi forumlar.
  20. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın Grafikerler.org...
Yukarı Alt