Arama sonuçları

1. Murat Vardar

Gerçeküstü illüstrasyon çizimleri...

Hollanda merkezli sanatçı Redmer Hoekstra normal kombine edilemeyen şeyleri birleştirerek alışılmadık çizimler oluşturur. Otomobil, hayvanlar, klavye, kitap, sürüngenler ve kuşları birbirleri arasında birleştirerek ortaya ilginç çalışmalar çıkarmış. Tüm çizimleri o kadar uyumlu ki neredeyse her...
  2. Murat Vardar

Kelimelerin simgesel ifadelere dönüşmesi...

Biz çocukken harfler ile eğlenceli oyunlar oynardık. Harfleri sıralar bozar rastgele kelimeler oluşturarak eğlenirdik. Sonraları harfler kelimelere, kelimeler cümlelere, cümleler düşünceler dönüştü. Ve hayat boyunca insanlar doğaçlama bile yaparken harf ve kelimelerle oynamaya devam etti. Ji Lee...
  3. Murat Vardar

Yazı fontu kullanmanın 10 kuralı...

Ünlü tasarım bloglarından DesignMantic, tasarımcıların bir ürün üzerinde çalışırken kullandıkları fontlara dair yapılması ve yapılmaması gerekenleri listelediği bir infografik yayınladı. “Tipografinin 10 Emri “başlığı ile yayınlanan infografikte, genel olarak tasarımcıların font seçerken nelere...
  4. Murat Vardar

En yaratıcı ambalaj tasarımları

Bir ürün geliştirmek istediğinizde fikriniz ne kadar iyi olursa olsun, ürünü son kullanıcıya ulaştıramadığınız takdirde ürün ve fikir o kadar da başarılı sayılmaz. Ürünün son kullanıcıya ulaştıran ise ürün fikri değil tabiki yaratıcı reklam ve pazarlama fikirleri. Öyle ki bu fikirler en işe...
  5. Murat Vardar

Ahmet altun’un font tasarımı çalışmaları

" Dijital ortamda font tasarımının geçmişi geçtiğimiz 10-15 yıla dayanıyor. Font tasarımı, gerçekten çok sabır isteyen, matematik, program ve tasarım bilgisi gerektiren, aslında yüksek heves gerektiren bir iş.. tasarladığınız fontu dünyanın her yerinden insanlar kullanacak, yani eleştirmeniniz...
  6. Murat Vardar

Beni yıka’yı unutturan adam!

kesinlikle takdir edilecek bir yetenek...
  7. Murat Vardar

Ortaçağ tipografi çalışması

@ozan kaya faydalı olması dileğiyle...
  8. Murat Vardar

Dreamweaver cs6 kitabım çıkmıştır (yeni)

CS6′yı kolayca öğrenmek isteyenler için faydalı olacağına inanıyorum, emek verip bilgilerinizi paylaştığınız içinde teşekkürler... tekrar hayırlısı olsun.
  9. Murat Vardar

Nikahıma herkesi bekliyorum...

Mutluluğunuz daim olsun...
  10. Murat Vardar

Müzik grubu için düzenledeğim bir afiş

gelişime açık, düzenleme noktasında; sponsor logosu ve mekan ismi + adres iletişim bilgilerini, çalışmanın alt kısmına mı alsak acaba ?
  11. Murat Vardar

Bodrum tasarımları

konu zaman aşımına uğradığından, geri dönüşüme kaldırılmıştır.
  12. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın arkadaşlar, kolaylıklar dilerim.
  13. Murat Vardar

GünaydınLar HoşçakaLLar

foruma benden de bir günaydın...
  14. Murat Vardar

Endüstri ürünleri tasarımı hakkında bilgi

yurdum insanının başarısı... bıraksalar uzay mekiği yapacak ! çünkü bizler genetik olarak üretken bir milletiz, yeter ki ihtiyacı tespit edelim. teşekkürler paylaşım adına.
  15. Murat Vardar

Serbest(freelance)grafikerim

@Memhet Öz gerekli düzeltme yapılmıştır.
  16. Murat Vardar

Grafik tasarımcı geliri ne kadar?

@muratamam Peki bu şekilde; freni patlamış araç misali nereye gidiyoruz? kim durduracak bu gidişatı? sihirli değnek mi gerek, yoksa bir çözümü var mı? en acilinden...
  17. Murat Vardar

Logo ihtiyacı

Konu sonuçlanmış ilanlar bölümüne taşınmıştır
  18. Murat Vardar

Illistratörde basit bi sorum var

Ne güzel söylemiş Mevlâna ; Ne söylerseniz söyleyin, Bildiğiniz karşındakinin anladığı kadardır.
  19. Murat Vardar

Üstadlar monitör için acil yardım

Asus proartı tavsiye ederim
  20. Murat Vardar

Iddaa bayii owv giydirme

Bekliyor olacağız uygulanmış hali için..
Yukarı Alt