Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

"Hayata en önemli şey kazançlarınızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur." (WILLIAM BOLITH)
  2. Aslı SAYILIR

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

3. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

4. Aslı SAYILIR

Adile NAŞİT'i Sevgiyle Anıyoruz...

Kendisini ölüm yıldönümü olan bugünde sevgiyle anıyoruz.. Onunla büyüdük.. Onunla gülmenin ne kadar güzel olduğunu öğrendik belki de bir çoğumuz.. Kendisini anarken biraz da tanıyalım istedim... Tiyatrocu bir aileden gelen Adile Naşit'in babası ünlü komedyen Komik-i Şehir Naşit, annesi...
  5. Aslı SAYILIR

Başarılı Tipografi Çalışmaları - İlham için

* Derlemedir
  6. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

7. Aslı SAYILIR

Photoshop'u daha hızlı kullanmak için ipuçları

Merhaba arkadaşlar, Yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olacağını düşündüğüm bir durum...Hepimiz istiyoruz ki yeteri kadar ram'i olan özellikle tasarım programlarında çalışırken zorlamayan bir bilgisayar ama bazen şartlar eldeki ile idare etmeyi de gerektirebilir .. Benim iş yerinde...
  8. Aslı SAYILIR

Bomonti sunar Fil'm@9

Kısa sürede İstanbullu sinemaseverlerin en çok ilgi gösterdiği etkinliklerden biri haline gelen Fil'm@9, 2012'nin son film gösterimiyle meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Zengin film seçkisini ve alternatif eğlence seçeneklerini şehrin en özel mekanlarıyla buluşturan Fil'm...
  9. Aslı SAYILIR

Günün Sözü 2

10. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

11. Aslı SAYILIR

Türkiye'miz Konulu Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Yarışma Konusu : TÜRKİYEMİZ Katılımcılardan; tek ağaç / çiçekten bir köy veya kente, sınırlı bir alandan geniş taramaya, doğadan sosyal konulara ya da sorunlara, tek insandan kalabalık topluluklara Türkiye’mize ilişkin, Sami Güner'in yaklaşımı ile "sevgi, heyecan, bilinç, gözlem ve yorum"...
  12. Aslı SAYILIR

Katalog tasarımı

Merhaba arkadaşlar geçen gün bir kapak hakkında sizden yardım istemiştim :) O çalışma nihayetinde son buldu sizlerle de paylaşmak istedim.. Yorumlarınıza .. Eski kullandığım sunum dosyalarım bozulmuş yenileri için araştırma yapmaya vaktim yoktu eldekiler ile idare ettik artık ...
  13. Aslı SAYILIR

Ücretsiz E-Ticaret Eğitimleri

5 Aralık 2012 tarihinde 13:00 - 18:00 saatleri arasında Garanti Bankası Genel Müdürlük Binası'nda yapılacak olan ücretsiz eğitimde firmanızın e-ticaret sitesini kurmakla ilgili tüm ipuçlarına ulaşabilirsiniz. E-ticaretin başarılı örnekleri, Lojistik, Ödeme, e-CRM hakkında bilgi edineceğiniz...
  14. Aslı SAYILIR

Diş fırçası ile ...

Yorumsuz...Başlangıçta komik başladı ama ...
  15. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

Kar yağıyor. Ve belki bu akşam, Islak ayakların üşüyordur. Kar yağıyor, Ve ben şimdi düşünürken seni, Şurana bir kurşun saplanabilir. Ve artık bir daha, Ne kar, ne rüzgar, ne gece. Nâzım Hikmet Ran
  16. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

ömür boyu sevdiklerinizin yanınızda olması dileği ile ...
  17. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ..

18. Aslı SAYILIR

Sıfır ( ölü ) gibi !

Konya'da Hüseyin Mehmet isimli bir araç sahibinin yayımladığı ilan Türkiye'nin en usta mizahçılarını bile gölgede bırakıyor. "Sıfır (ölü) gibi!" başlığıyla yer alan ilanda, satıcının aracın özelliklerini anlattığı bilgiler okuyanları gülmekten kırıp geçiriyor. NOKTASINA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN...
  19. Aslı SAYILIR

MTR Reklam Grafikerini Arıyor

Dijital baskı merkezi Mtr Reklam Freehand, CorelDRAW ve Photoshop programlarına hakim, takım arkadaşı arıyor. İlgilenen arkadaşlarımız aşağıda belirtilen iletişim kanallarından firmayla iletişim kurabilir özgeçmişlerini info@mtrreklam.com mail adresine gönderebilirler.. Erkek...
Yukarı Alt