Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Masaüstünüz de Ne Var ?

2. Kerim ÖKSÜZ

kartvizit sunum denemesi ;)

Gerçek hissi uyandırıyormu ?
  3. Kerim ÖKSÜZ

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

Hepsi birbirinden harika çalışmalar. İmrenerek inceledim. Teşekkürler paylaşım için.
  4. Kerim ÖKSÜZ

PS4 Çalışmalarım_vb

Beğendim çok hoş çalışmalar..
  5. Kerim ÖKSÜZ

Ps4 Afiş Çalışması_vb

Hoş duruyor. Elinize sağlık.
  6. Kerim ÖKSÜZ

e-kuran.org için logo

Konunuz freelance işverenler bölümüne taşınmıştır. Lütfen konunuzu bölümün kuralları gereğince düzenleyiniz.
  7. Kerim ÖKSÜZ

FREELANCE İŞVERENLER BÖLÜMÜ KURALLARI ( konu açmadan önce mutlaka okuyunuz)

FREELANCE İŞ İLANI VEREN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE ! Forumda ücretsiz iş talebinde bulunmak yasaktır. İlan veren üyelerimiz İlanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde ilanın halen geçerli olup olmadığına dair bilgi notu düşmelidirler. aksi takdirde 15 gün içinde cevap yazılmayan ilanlar...
  8. Kerim ÖKSÜZ

After Effects Proje Dosyaları Ön İzlemeli

Teşekkürler paylaşım için ;)
  9. Kerim ÖKSÜZ

ilk logo çalışmalarım

İlki hoş duruyor ama bana neyi anımsattı çıkaramadım. İkincisi vasat sınırında font düzen oturmamış... Çalışmaya devam... Kolaylıklar.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Yeni Hayat Hastanesi III Afiş Tasarımı

Doktorluk mesleği üzerine alınan eğitimden bahsetmiyoruz konumuz doktorluk değil burası da doktorlar.org değil Mevzu grafikerlik. kıyas ettiğiniz meslek eğitimle insanların biryerlere gelebildiği bir meslek ancak grafikerlik yetenek işi, göz işidir. Mesele okul okuyup okumamam değil...
  11. Kerim ÖKSÜZ

Amatör işi bir logo :D

@muge sayar Bizim bu güne dek gördüklerimizin hiçbiri logo değil o zaman o c harfi ve etrafını siyahla çektiği çerçeve logo ise
  12. Kerim ÖKSÜZ

Yeni Hayat Hastanesi III Afiş Tasarımı

@mr.grafik Güzel işler çıkarmak için grafikle ilgili bir bölüm bitirmek şart mıdır ? Bu sorunun amacı ne anlayamadım. Siz ne okdunuz madem bizde size soralım...
  13. Kerim ÖKSÜZ

Konsept : "Havanı seveyim İstanbul"

Teşekkür ederim.
  14. Kerim ÖKSÜZ

Grafik Tasarımcı Aranıyor....

Freelance olarak çalışmak isterdim... ama olmaz sanırım.
  15. Kerim ÖKSÜZ

başlık bulamadım :)

Kanadın biri havada kalmış :) ama diğer çalışmalarınıza nazaran güzel görünüyor daha uygun görseller ve renkler tercih etseniz daha hoş olurdu tabi.
  16. Kerim ÖKSÜZ

İlk kartvizit tasarımım

Cihat bey lütfen forum kurallarını okuyunuz ve flood yapmayınız.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Music Is Life ( Acemi Biri için iyi sayılmaz mı ? )

Fontlar dışında evet... Yeni başlamış biri için şık bir çalışma...
  18. Kerim ÖKSÜZ

İlk kartvizit tasarımım

Kartvizit örneklerini incelemekle başlayın derim işe. Şayet bu kartviziti matbaaya götürürseniz baskıda çalışamanızın ancak yarısını görebilirsiniz. Fontlar, renkler, genel düzen... iyisi mi yapılmış işleri tekrardan yapın sonra kendi kafanızdan işler tasarlayın... Kolay gelsin.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Afrika'ya Yardım Afişi

Beni, paintte yapılmış olduğuna dair düşüncelere sevkedecek birçok sebep var...
  20. Kerim ÖKSÜZ

1 ayda grafiker yetistirilir garantili

Konu kilitlenmiştir.
Yukarı Alt