Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

@Hasan YILDIZ Bak yine aradan 4 ay geçmiş bende mesajını yeni gördüm. :) Senin durumundayım bende, yarım yıldır bende uzak kaldım tasarım işine. Daha uzun bir zaman daha bu böyle olacak gibi görünüyor. Yalnız değilsin yani, yine de teşekkürler. :)
  2. Adem GÖRDÜK

Canım Sıkıldı - Çzim yaptım

2013 Yıllı Benim Yıllım olacak mı yazıyor yoksa ben yalnış mı okudum ?
  3. Adem GÖRDÜK

Logolar konusunda fikirlerinizi merak ediyorum!

Merhaba sevgili @halaskardesign Çalışmalarınızı inceledim. Eğer bahs ettiğiniz yarışmalara bu sunumlar ile katıldıysanız çalışmaların beğenilmemesi çok normal. 6 ayda bu türden çalışmalar yapmak gerçekten başarılı bir iş. İleride görsel zevkinizin çok daha gelişeceğinden eminim. Bununla...
  4. Adem GÖRDÜK

Not Plus Logo Denemesi

@Sarp111 @extsrm Çok teşekkürler :)
  5. Adem GÖRDÜK

Not Plus Logo Denemesi

6. Adem GÖRDÜK

Kurumsal Logo Çalışmaları

Çok şık çalışmalar. Hepsi amacına uygun. Sunumda yeterince güzel :)
  7. Adem GÖRDÜK

Yetenek Sınavı ile Almayan Üniversiteler?

Adana Çukurova Üniversitesi.
  8. Adem GÖRDÜK

Yeni Kurumsal Kimlik Sunum Şablonu Çalışmam

@Hasan YILDIZ Hasan Hocam aradan bir yıl geçti ve ben hala bekliyorum desem ? :D
  9. Adem GÖRDÜK

Forma Çalışması

Çok beğendim, hepsi birbirinden şık olmuş. Ellerine sağlık :)
  10. Adem GÖRDÜK

Logo Reveal / 2 Adet Lower Third

70202789 Yorumlarınıza, teşekkürler. :) Dipnot: Alt kategoriler çok fazla durgun olduğundan konuyu buraya açmak istedim.
  11. Adem GÖRDÜK

ajans kunye afiş

Mesaj net ve sade. Gayet şık olmuş, elinize sağlık.
  12. Adem GÖRDÜK

Ufak bir deneme

10 Dakikalık bir illustrator denemesi.
  13. Adem GÖRDÜK

Motion Grafiker

@muratamam Barış Atiker' e mutlaka ulaşacağım. Teşekkürler.
  14. Adem GÖRDÜK

Motion Grafiker

@muratamam Verdiğiniz değerli cevaplar için teşekkür ediyorum. O halde size şu soruyu sormak istiyorum, bulunduğum ilçede hatta bulunduğum bölgede dahi bu türden grafik tasarım bölümlerine hazırlayacak kursları bulmak imkansız. (Çizim) O halde gelecek yılki üniversite sınavlarına hazırlanmayı...
  15. Adem GÖRDÜK

Motion Grafiker

@muratamam Öncelikle cevabınız için ve verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu konuda daha çok fikir edinmiş oldum. Vermiş olduğunuz Barış Atiker' in mezun olduğu üniversite dahil şuanda Türkiyede Hareketli grafik eğitimini alabileceğim hangi üniversiteler var ? ( Özel...
  16. Adem GÖRDÜK

Motion Grafiker

Merhaba sevgili arkadaşlar. Bugün ilk kez kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum sizlere. Daha çok geleceğim ile ilgili. Konu hepinizin tahmin edeceği gibi Grafikerlik ve Eğitim. Sitede bu konuyu açmadan önce onlarca farklı başlığı sonuna kadar okudum, internetten uzun soluklu araştırmalarda...
  17. Adem GÖRDÜK

kartvizit deneme

Öncelikle aramıza hoş geldiniz; Şu anda size yapılacak en doğru eleştiri konu hakkında çok fazla örnek incelemeniz. Bunlarla kendi çalışmanızı karşılaştırın. Eksik yönlerinizi kendinizde görebileceksiniz. Renk kombinasyonu, mesaja uygun font seçimi, doğru konumlandırma gibi detayları kendinizde...
  18. Adem GÖRDÜK

Bir 4D Çalışması

@bycagri Beyfendi öncelikle şunu belirtmem gerekir, açtığınız konuda '' Şirketimiz Adına Yaptığım Bir Çalışma ' şeklinde yazınıza başlarsanız sadece ben değil herkes profesyonellik bekler. Olması gerekende budur. Nitekim; Burada yazdığınız gibi kendinizi bir firma olarak adlandırıyorsunuz...
  19. Adem GÖRDÜK

Bir 4D Çalışması

Bu düşünceyi siz sonradan kafanızda tasarlamışsınız sanırım. İnternetten izlediğiniz tutoriallar ile şirket gibi kurumsal bir topluluğa bunu mu yaptınız ? Üstelik üzerine 3 top hikayesini uydurarak. :)
  20. Adem GÖRDÜK

Cips Kuponu

Buyrun;
Yukarı Alt