Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Cips Kuponu

@Aslı SAYILIR Teşekkürler :D
  2. Adem GÖRDÜK

Cips Kuponu

Bugün aldığım bir Cips' in içinden böyle ufak bir kupon çıktı. Akşam incelerken bunu bende yapabilirmiyim dedim. Bildiğin oturup çalıştım, sanırım aynısı oldu. Ağır işsizlik böyle birşey oluyor arkadaşlar :cool:
  3. Adem GÖRDÜK

Banner Denemesi

@Hakan Dağdeviren Haklısınız, teşekkürler. :)
  4. Adem GÖRDÜK

Banner Denemesi

İlk defa böyle birşey yapıyorum, başlangıç seviyesi olarak kabul edin. :) Teşekkürler. Linke tıklayıp biraz bekleyin açılır. http://www.swfcabin.com/open/1370012192 Ya da; http://www.sewefe.com/swf/3T0F2O3Q.swf
  5. Adem GÖRDÜK

Volkswagen Deneme

@İsmail ÇOBAN Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. :) @gezegen Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. :) Bahs ettiğiniz siyah kısmın tam ortadan ikiye ayrılma esprisinin bu kadar sıkıcı ve alışıldık olduğunu düşünmemiştim açıkcası. Bunu öğrenmem iyi oldu :) Aslında ben tam sizin...
  6. Adem GÖRDÜK

Volkswagen Deneme

Merhaba arkadaşlar. Dün öylesine eğlenirken deneme olsun diye, bir dergi kapağı için afiş yaptım. Ardından da bunun reklamı olmalı düşüncesi ile kısa bir de çalışma hazırladım. :) Değerli yorumlarınıza. Teşekkürler. Dipnot: HD İzleyiniz 66776591
  7. Adem GÖRDÜK

Ufak Bir Deneme

Merhaba sevgili arkadaşlar, Boş vakitde eğlenerek ortaya çıkan ufak bir çalışmam. Projeyi incelemek isteyenler aşağıdan indirebilirler. Teşekkürler. :) Orjinal fotoğraf; Sonrası; Psd ; http://www.mediafire.com/?6vtv2xdf2bec7mi
  8. Adem GÖRDÜK

Kinetik Tipografi

Ufak bir tipografi denemem. :) (çok ufak) 65849313
  9. Adem GÖRDÜK

Android telefon tasarımı

Çalışma güzel ben beğendim. Fakat Android telefonda Windows logosunun bulunması büyük bir çelişki.
  10. Adem GÖRDÜK

Teaser Denemesi

Birkaç ay önce yaptığım, ufak bir çalışma. Teşekkürler. :) 65429991
  11. Adem GÖRDÜK

Acilen Seçim Yapmam Gerekiyor ( Hangisi )

Gerçi göndermişiniz ama ben yinede 3. sıradaki derdim. Verilmek istenen mesaj daha net ve kullanışlıydı. :) Yinede tebrikler.
  12. Adem GÖRDÜK

GS , FB ve BJK Wallpaper Denemem

Bir wallpaper için çok fazla karmaşık olmuş. Daha sade olmalıydı, başarılar. :)
  13. Adem GÖRDÜK

Denemelik Wallpaper Çalışmam

@Hasan Cn İzin ne demek, memnun olurum. :) Teşekkürler.
  14. Adem GÖRDÜK

@Hümeyra Can Teşekkürler. :)
  15. Adem GÖRDÜK

Sade birşey olsun istedim. :) Bu da Galatasaray için; Fenerbahçe için; Beşiktaş için ;
  16. Adem GÖRDÜK

Logo Denemesi

Sakın Justin Bieber olmasın onun adı ?
  17. Adem GÖRDÜK

sınavım konser afişi

Eline sağlık, güzel bir başlangıç. Fakat puan kırılacak çok fazla yer var. Öncelikli olarak Türkçe karakterlerin kullanılmamış olması. Hele ki bir afiş çalışmasında bu olmamalı. '' Şeref Bey Stadyumu '' ve Stadyum' u olarak değil Stadyumu olarak yazılır. Sponsor firmaların logoları afişde daha...
  18. Adem GÖRDÜK

dans logo

Logo çizimi gayet şık fakat text' in yerleşimi ve font seçimini pek hoş bulmadım. Sizin için böyle bir deneme yaptım, bu bir fikir verebilir en azından.
  19. Adem GÖRDÜK

I pad tasarımı

Eğer Steve Jobs bunu görseydi dünyası başına yıkılırdı. Bu nasıl iPad çalışması ? Tablet deseniz anlardım da, iPad ile alakası yok.
Yukarı Alt