Arama sonuçları

1. Adem GÖRDÜK

Outlines İntro Denemem

@Aslı SAYILIR Çok teşekkür ederim yorumunuz için. :) Müzik için; The Corrs' ın What Can I Do isimli parçası. http://www.youtube.com/watch?v=6wTHjYcsdQ0
  2. Adem GÖRDÜK

Outlines İntro Denemem

@Hümeyra Can Yorumunuz için çok teşekkürler :) Hız konusunda ise malum intro olduğu için kısa olması gerek. Hatta ben 9 saniyeyi fazla bile buluyorum. Daha hızlı tutup 2-3 saniye kısabilirmişim diye düşündüm sonradan. Teşekkürler tekrar :)
  3. Adem GÖRDÜK

Outlines İntro Denemem

Yaklaşık çalışma süresi 20 Dk. 63098541
  4. Adem GÖRDÜK

Illustrator İle Portakal Çizimi

@computerboy Öncelikle elinize sağlık çalışmanız için :) Ancak bana göre, logo çalışmalarında bu kadar ayrıntının yersiz olduğunu düşünüyorum. Önemli olan portakalı tam detayı ile çizmek değil portakalı sembolize etmek diye düşünüyorum. Eğer önemli olan tam anlamıyla detaylar olsaydı, o zaman...
  5. Adem GÖRDÜK

Illustrator İle Portakal Çizimi

Merhaba dostlar, Illustrator ile ilgili bazı dersler izleyerek hazırladığım ufak bir çalışma. Bu çalışmanın dersi için;
  6. Adem GÖRDÜK

Web İle İlgili Bir Site İçin Facebook Kapak Tasarımı

Başarısız bir çalışma olmuş. Renkler uyumsuz ve kullanılan materyaller çok fazla iç içe. Genel olarak bir karışıklık hakim ve verilmek istenilen mesaj çok arka planda kalmış. Genel olarak yetersiz gördüm. Başarılar.
  7. Adem GÖRDÜK

Hormonsuz Bunlaar

Hahahah çok iyi olmuş :D
  8. Adem GÖRDÜK

Hayal et :)

Şimdi düşünce ve eleştirilerinizi bekliyorum yazmışsın ama bu çalışmaya mı desem, görsele mi desem ne tür bir yorum bekliyorsunuzki ? Ortada birşey yokki eleştirelim, hakkında yorum yapalım, teknik açıdan tartışalım. Sonra diyorsunuz ki neden kırıcı eleştiri yapılıyor konularımıza. Tamam...
  9. Adem GÖRDÜK

Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

@mR.Gecit Amaç yazıların görünmemesi ise yazılar neden var ? Okunmuyor ki hiçbiri. O zaman yazmayın. Bir ikincisi afiş dediğiniz böyle olmaz. Daha fazla örnek inceleyiniz. http://goo.gl/RfcYf
  10. Adem GÖRDÜK

Green Channel (Logo)

@Erkal ÇOŞKUN Hmm. Doğru aslında, evet yapılabilinir. Hatta belki daha şık olur :rolleyes:
  11. Adem GÖRDÜK

Green Channel (Logo)

@Hasan Güner Merhaba, Ne tür bir farklılaşma hocam ?
  12. Adem GÖRDÜK

Green Channel (Logo)

Deneme bir isim üzerine ufak bir çalışma; Logo; Tv Yayını Üzerinde | Renkli; Tv Yayını Üzerinde | Renkli 2; Tv Yayını Üzerinde | Renksiz; Tv Yayını Üzerinde | Renksiz 2; Saydam; Saydam 2;
  13. Adem GÖRDÜK

Öylesine Uğraşırken...

Buda logonun farklı işler için indirgenmiş hali.
  14. Adem GÖRDÜK

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman Vallahi bende şaşkınım. Bende çoktan kırılmıştır diyordum. Hayret, demekki nasibim varmış :o
  15. Adem GÖRDÜK

Büyük uğraşlar sonucunda nihayet elime ulaştı ;) Ozan bey' e ilgi ve alaka için tekrardan teşekkürler. :)
  16. Adem GÖRDÜK

Benim ildeki kargo zaten mafya gibi. Adamlar resmen teslim etmiyorlar. Muhtemelen geri size iade edeceklerdir. :/
  17. Adem GÖRDÜK

Son Çalışmalarım. !

Başarısız çalışmalar. Hitabeti zorlaştırıyor, görsel düzenden uzak. Sürekli image üzerine çalışarak hiçbirşey elde edemezsiniz. Bu tür çalışmalar grafik hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanların dahi basit programlar ile oluşturabileceği düzeyde. Çok daha zaman harcanmış, özenli işler...
  18. Adem GÖRDÜK

Sizce Nasıl Olmuş ?

Hiçbirşey anlamadım. Burda anlatılmak istenen ne ?
  19. Adem GÖRDÜK

Intro Denemesi

@Günay YUNUS Çok teşekkürler Günay hocam. En başta bende sizin dediğiniz gibi yaptım, sonra gözüme uyumsuz geldi açıkcası. Bilerek hiçbir efekt dahil etmedim text' e. Color balance' ı denimek lazım evet. :o Eleştri için teşekkürler. :)
Yukarı Alt