Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aksine Paris hep görmek istedigim bir yer ama nedense kasvetli gelir bana..kasveti pek sevmesem de :)Istanbul'a gelince kaçacak delik arayan ben, ısrarla yaşamak icin cebellesen yine ben...Neyse yahuu :))) Paris'e her yol Ankara... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehhe Canöz sorma ya pazartesi müsterinin yanında bir tasarım yaptim o gun bugündür bilgisayar açmıyorum :)) Bu arada herkesin güneşi ayrı bir sebep için doğar ayrı ayrı sonuçlar doğurur, her ne kadar aynı olsa da... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ahahah hala oradamı kaldın sen :) Istanbul'du Paris'ti derken :) hem baksana Paris o kadar da güzel değil kasvetli :) Hiç değilse bizim her sabah doğacağını bildiğimiz bir güneşimiz, her akşam parlayan yıldızlarımız var :)) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tünaydın arkadaşlar...Keyifle bir gün geciriyorsunuzdur umarım :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  5. Aslı SAYILIR

Bir Hayırsever Bana Logo Yapabilir mi?

Forum kuralları gereği üyelerimizden ücretsiz tasarım yapılmasının istenmesi yasaktır..Lütfen kuralları daha dikkatli okuyalım...Eğer ücretli yaptırmak.isterseniz freelance iş ilanları bölümüne yeni konu açalım...
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Heheh düzeltsene o zaman o mesaji numarani sil o mesajdan akıllım... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehe mustafa alemsin yaa herkes ulaşır artık sana... Bu arada keyifli bir hafta geçirmeniz dileği ile arkadaşlar :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  8. Aslı SAYILIR

Meow :) bir pisi illüstrasyonu

Oldukça başarılı :) emeğine sağlık Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  9. Aslı SAYILIR

Forma Montajı

Siz hazırladığız pdfleri sayfa numaralarina gore isimlendirip gonderirseniz herhangi bir sıkntı olmaz matbaada... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  10. Aslı SAYILIR

Makine Mühendisi Kartvizit Çalışmaları

Teşekkürler Sedat bey
  11. Aslı SAYILIR

Basıldı artık Tayfuncum...Teşekkürler yorumun için :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bu arada herkese günaydınlar...Bulutlu havanın verdiği kasvete inat keyifli bir gün geçirmeniz dileği ile... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tayfuncum avatar konusunda bizlerde yogun soru yagmuruna tutuluyoruz..Arayuz yeni degisti biliyorsun onun uzerinde calisiyoruz..En kısa zamanda çözülecek inşallah... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  14. Aslı SAYILIR

Kelime Oyunu

soğuk ayranı içen öğretmenin birden başı dönmeye başlamış.. Keyif de alıyormuş bu durumdan aklına türlü türlü komiklikler geliyormuş.. Sevmiş ayranın yaptığı etkiyi ve bir bardak daha istemiş .. İkinci bardağını içerken olduğu yerde sızmış.. Bunun üzerine ayran konusunda araştırma yapmak...
  15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

" Dolma kalem ? O da ne ! yeniyor mu o ! " çocukluk çağlarımda ilk duyduğumda verdiğim tepkiydi.. Tuttu.. Kullanmadığım için mürekkep donmaları ile uğraşamam :D "Eşine bunları söyleyen yandı! Eşin kilosuyla alay etme boşanma sebebi kabul edildi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nde görülen davada...
  16. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı.. Yada genelleme yapmayalım biraz özele girelim bu oyun dışında atmayı pek sevmem :D Leblebi yerken yanındakinin yüzüne bakarak hapşırmak istiyorsun
  17. Aslı SAYILIR

Teşekkürler Cengiz bey ... O da arkadaşları arasında oylama yaptı :D
  18. Aslı SAYILIR

Acuka etiket

Emeğinize sağlık.. Ürün çekimlerinde konsept çok şık olmuş.. İşlerinizde başarılar dilerim..
  19. Aslı SAYILIR

heheh evet kesinlikle katılıyorum..
  20. Aslı SAYILIR

Yorumunuz için teşekkürler.. Gelelim sunum dosyalarına, pek özenmedim açıkcası .. Müşteri çalışmalarımda farklı oluyorlar tabiki...
Yukarı Alt