Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Makine Mühendisi Kartvizit Çalışmaları

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler..
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

aa öyle mi yapıyorum :D şarkının sözleri seni anlatıyor :)
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu .. aslında beyin gücü ile kontrol etmeye çalışıyorum son zamanlarda Zaman zaman bu ruh haline girersin ..
  4. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

5. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

ahanda tuttu desem ( son zamanlar hariç diyeyim ama :D ) bir ara camdan atlasam acaba bunun adı bungee jumping olur mu diye bile düşünüyordum :D can sıkıntısı naparsın.. çok şükür geçti... Gün bulutlu, uykun var ...
  6. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu vallahi çok severim :) Adventure time izlemeye bayılıyorsun :D
  7. Aslı SAYILIR

Makine Mühendisi Kartvizit Çalışmaları

Merhaba arkadaşlar.. Kardeşim Emre'nin isteği üzerine kendisine kartvizit tasarladım.. Kendine sunduğum üç çalışmadan çevresine sorarak bir tanesine karar verdi ve basıldı.. Sunumlar ve basılan çalışmanın fotoğraflarını beğenilerinize sunuyorum.. Basılmış olanın fotoğrafı.. Makineyi yeni...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ hehhe yok nen hem ev kadını hem iş kadını gibi bir şey oldum.. Evden free free çalışıyorum hamdolsun :)
  9. Aslı SAYILIR

Nakliyat Firması İçin Ücretli Logo Yaptırılacak

Gerek siteden olsun gerek içinde yaşadığımız reel hayattan olsun freelance iş alırken müşteriyi tanımak çok önemlidir.. Ben şahsen iş aldığım firmalar ile telefon görüşmelerinden ziyade ofis ziyareti yapmayı da tercih ediyorum ki müşteri hakkında daha detaylı bir gözlem yapabileyim.. Bu...
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benimki de evde :D daha ne olsun ...
  11. Aslı SAYILIR

un ambalaj çalışması

Bende bu haliyle oldukça başarılı buldum.. Sadelik ön planda ve çalışma göze hitap etmekte.. Emeğinize sağlık Mehmet bey
  12. Aslı SAYILIR

"Realizim" Savaş Sanatları Bölüm 3 "Yakut Göz"

Emeğine sağlık...Keyifle izletiyor çalışmalar kendini.. Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  13. Aslı SAYILIR

Güneş efekti hakkında

Est. benimde anlayamadığım o sitede action aramayı mı anlayamadığınız yoksa action kullanımı ile ilgili video ders yada yazılı ders izlediniz onu mu anlayamadınız.. Ona göre size yardımcı olayım..
  14. Aslı SAYILIR

C4d dördüncü çalışmam

ımmm ım ımm ımmm :D sağolasınn şimdik alır bunu evimin en güzel köşesine koyarım :) Gelip geçenin gözüne gözüne böyle...
  15. Aslı SAYILIR

C4d dördüncü çalışmam

Çok beğendim ben .. Emeğine sağlık..
  16. Aslı SAYILIR

Bölüm Pikniği Afişi

Sade ve amacina uygun olmus Tayfuncum :) Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  17. Aslı SAYILIR

Kurumsal Kimlik - Allright

Emeğinize sağlık.. İncelerken keyif aldım resmen... Başarılarınız daim olsun ..
  18. Aslı SAYILIR

Masaüstü Yayıncılık ve Baskı Öncesi Süreçte PDF Kontrolleri

Evet onay maillerinizi aldık :) Ne kadar çok katılım o kadar verimli geçer diye düşünüyorum...
  19. Aslı SAYILIR

Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz :) Keyifli forumlar olsun... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  20. Aslı SAYILIR

Kız kulesi

Gecen gün reddark isimli üyemiz illustrator dersleri altinda kapsamli bir eğitim paylaşti ayrıca forumumuzda illustrator dersleri bölümünden faydalanabilirsiniz... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
Yukarı Alt