ahanda tuttu desem ( son zamanlar hariç diyeyim ama :D )
bir ara camdan atlasam acaba bunun adı bungee jumping olur mu diye bile düşünüyordum :D can sıkıntısı naparsın..
çok şükür geçti...
Gün bulutlu, uykun var ...
Merhaba arkadaşlar.. Kardeşim Emre'nin isteği üzerine kendisine kartvizit tasarladım.. Kendine sunduğum üç çalışmadan çevresine sorarak bir tanesine karar verdi ve basıldı.. Sunumlar ve basılan çalışmanın fotoğraflarını beğenilerinize sunuyorum..
Basılmış olanın fotoğrafı.. Makineyi yeni...
Gerek siteden olsun gerek içinde yaşadığımız reel hayattan olsun freelance iş alırken müşteriyi tanımak çok önemlidir..
Ben şahsen iş aldığım firmalar ile telefon görüşmelerinden ziyade ofis ziyareti yapmayı da tercih ediyorum ki müşteri hakkında
daha detaylı bir gözlem yapabileyim.. Bu...
Est. benimde anlayamadığım o sitede action aramayı mı anlayamadığınız yoksa action kullanımı ile ilgili video ders yada yazılı ders izlediniz onu mu anlayamadınız.. Ona göre size yardımcı olayım..
Gecen gün reddark isimli üyemiz illustrator dersleri altinda kapsamli bir eğitim paylaşti ayrıca forumumuzda illustrator dersleri bölümünden faydalanabilirsiniz...
Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.