Arama sonuçları

1. Funda

Çizmeye başlamak

Ama siz hala anlayamamışsınız Erkan bey :) Özgül "deveningözü"nün söylediklerinin haklılığına katılır nitelikle destekleyici bir yazı yazmış :) En başından buyana kendisini destekleme nedenimiz de budur..Sanırım "değişen herşey gibi" ifade biçimlerine göre de algılama şekli değişiyor ;)
  2. Funda

Çizmeye başlamak

Sevgili deveningozu :) yazdıklarınızı keyifle okumanın ötesinde size canı gönülden katıldığımı da eklemek isterim..Ne demek istediğinizi çok net anlıyorum ve "bir şeyin doğru ya da yanlış olduğunu kalabalıkların belirleyeceği fikrininde son derece yanlış olduğunu" inanarak destekliyorum..:)...
  3. Funda

Kapı kolu Poster

Çok başarılı, çok beğendim tebrik ederim :)
  4. Funda

Sizce Hangisi_?

@N.Tr. Çok enteresan bir bakış açısı doğrusu. Sizinle aynı fikirde değilim. Birinci çalışmanız diğerine göre daha iyi görünüyor. İyi çalışmalar dilerim..
  5. Funda

Corel DRAW x3 , x4

Splinter usta vardı bir zamanlar..Ne günlerdi ama :rolleyes:
  6. Funda

Web Arayüz Tasarımlarım

Hepsi birbirinden şık çalışmalar..tebrik ederim :)
  7. Funda

Tekstilkent ofisimize - Tecrübeli Grafiker

Aşağıdaki linki inceleyin lütfen.Size yardımcı olacaktır. https://www.grafikerler.org/is-verenler/15253-ilan-verirken-uyulmasi-gereken-kurallar-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyunuz.html
  8. Funda

Pet Kolonya Şişesi Tasarımı Yaptırılacak.

İçimden geldi ben bedavaya yapacağım :) BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava...
  9. Funda

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Merhaba Ahmet Bey.. Söylediklerinize katılmamak ile birlikte, herkesin bu konudaki fikrini söylemesinde herhangi bir sakınca görmüyorum. “Buna eleştiride sınıfta kalmak” demek yerine , seçilen simgenin insanlar üzerinde ilk bakışta nasıl bir etki bıraktığına dair başka bir pencereden...
  10. Funda

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

Çapa gibi bir şey adeta...Demir attık der gibi..pek manidar :D
  11. Funda

aslı karabudak çalışmalar

Çok beğendim hepsini ...tebrik ederim sizi :)
  12. Funda

İlk deneyimlerimden :)

Emlak ile ilgili tüm çalışmalarda aynı görselleri görmekten fena halde sıkıldığımı söylemek isterim.. Mutlaka kullanacağım diyorsanız biraz sadeleştirin bence.Örneğin arka fonda duran avuç içindeki ev görselinin tamamen kaldırın..El ve anahtarı dekupe edin.Beyaz zemin üzerinde kullanın...Bu...
  13. Funda

Logo Nasıl Yapılır Yardım!!!

Yazınızın başlığı altında, "armut piş - ağzıma düş " gibi beklentilere girmeden daha detaylı bir araştırma yaparsanız, nereden başlayacağınıza dair bir fikir edinebilirsiniz.. Bu konuda size sizden başkası da yardımcı olamaz kanımca..Daha çok örnekleri incelemeli, daha çok araştırma...
  14. Funda

Logo Nasıl Yapılır Yardım!!!

@Haruns Bende siz ne dediniz onu anlayamadım...
  15. Funda

Acil Tecrübeli Grafiker aranıyor...

Lütfen arkadaşlarımızın sizinle sağlıklı bir biçimde iletişime geçebilmeleri adına, iletişim bilgilerinizi de ilanınıza ekleyiniz.. İyi çalışmalar..
  16. Funda

Ünlü Ressamların Gizli Sırları

Gerçek sanatçılar biraz uçuktur. O yüzden hayatları ilginçtir. Mesela Michelangelo banyo yapmazdı, Van Gogh tüp tüp boya yerdi. İşte onların gizli sırları; Van Gogh boya yerdi, Leonardo da Vinci her işini yarım bırakırdı, Michelangelo çok kötü kokardı... Bugün tabloları müze duvarlarını...
  17. Funda

Sizce Hangisi ?

Bu söylemlerinizi konuyu açtığınız anda belirtmek zorundasınız..Aksi takdirde sizin yapmış olduğunuz çalışmalar gözü ile bakılıyor ..Tecrübeli gözlerde bunu görüyor ve ortaya çıkan sonuçta kendinizi savunuya geçiyorsunuz..En başından bilseydik hazır bir iş üzerine yazı yazdığınızı bu kadar...
  18. Funda

En iyi reklam

Çok yaratıcı :D
  19. Funda

Afganistan'da Hizmet Veren Türk Radyosu için Logo

@aykut-24 Neden böyle bir açıklama gereği duyduğunuzu anlayamadım..:)
Yukarı Alt