AUDI
Logoda bulunan dört halka, yüzük olarak nitelendiriliyor ve araba birliği için bir araya gelip ittifak kurmuş olan dört firmayı simgelemekte. Audi ismi, firmanın eski yöneticilerinden olan mühendis August Horch tarafından verildi. Markaya kendi ismini vermeyen Horch, Latince’deki...
Facebook Kullanma(ma)k !
Facebook geçtiğimiz senelerde hızla yükselen ve son dönemde kullanıcı sayısı 60 milyona yakınlaşan dünyada en çok tıklanan 7.sitedir. Bu başarıyı elde etmesini tabiki kutluyoruz. Fakat facebook ile ilgili gerçekleri size bildirmeyide bir borç biliyoruz.
Facebook...
Hiç bir zaman ilgimi çekmedi açıkçası..Benim hala bir üyeliğim bir hesabım yoktur facebook ta..Tuhaf olan ise, bana bu sorulduğunda "benim hesabım yok ve kullanmayı bilmiyorum, hiç de ilgimi çekmiyor" dediğimde, insanların yüzüme ahhh yazıkkk vah vah şeklinde bakıyor oluşları :D
Arı üyelikten kastınız nedir..Bizde "ALTIN ÜYELİK" sistemi mevcuttur..
Lütfen verdiğim linki inceleyiniz..
https://www.grafikerler.org/altin-uyelik-basvuru-islemleri/20195-altin-uyelik-hakkinda-bilgilendirme.html
İyi çalışmalar..
O zaman işiniz çok zor...Yaratıcı fikirleriniz yoksa bu işi yapmanızda çok uygun değil. Çünkü "GRAFİK - TASARIM" söz konusu olduğunda en temel besin kaynağı yaratıcı bir ruhtur diye düşünüyorum. Daha çok araştırma yaparak, yapılmış örnekleri inceleyerek ve bol bol alıştırma yaparak kendinizi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.