Arama sonuçları

1. Funda

Sizce Hangisi ?

Hepsi bir harika :)
  2. Funda

Hayata tebessümle bakmalı

O halde ömür dediğin bir gündür, o da bugündür.. Pek güzel ve yalın bir ifade...Çok sevdim. Teşekkürler Murat bey :)
  3. Funda

Tnrdizayn |kartvizit tasarımım..

Sağ üst bölümdeki çalışmanız daha iyi görünüyor..
  4. Funda

57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye 'yi temsil edecek eser...

Aynı fikirdeyim..Hem şarkı hemde temsil edecek olan kişinin genel anlamda verdiği imaj hiç iç açıcı değil..Yazık !!!
  5. Funda

Tasarımda Marka ve İsim Oluşturma Adına...

AUDI Logoda bulunan dört halka, yüzük olarak nitelendiriliyor ve araba birliği için bir araya gelip ittifak kurmuş olan dört firmayı simgelemekte. Audi ismi, firmanın eski yöneticilerinden olan mühendis August Horch tarafından verildi. Markaya kendi ismini vermeyen Horch, Latince’deki...
  6. Funda

olympos epson dx5 kafa 1920x1080 full hd dijital baskı makinesi

Teşekkür ederim ilginize. Konu güncel değildir.
  7. Funda

Facebook hakkında 14 gerçek

Facebook Kullanma(ma)k ! Facebook geçtiğimiz senelerde hızla yükselen ve son dönemde kullanıcı sayısı 60 milyona yakınlaşan dünyada en çok tıklanan 7.sitedir. Bu başarıyı elde etmesini tabiki kutluyoruz. Fakat facebook ile ilgili gerçekleri size bildirmeyide bir borç biliyoruz. Facebook...
  8. Funda

Ne getirisi olduğu bence tartışılmalı :)
  9. Funda

Yılların Windows logosu resmen değişti.

Ne varsa eskilerde var sanıyorum..1985 yılı logosu pek hoş :)
  10. Funda

Hiç bir zaman ilgimi çekmedi açıkçası..Benim hala bir üyeliğim bir hesabım yoktur facebook ta..Tuhaf olan ise, bana bu sorulduğunda "benim hesabım yok ve kullanmayı bilmiyorum, hiç de ilgimi çekmiyor" dediğimde, insanların yüzüme ahhh yazıkkk vah vah şeklinde bakıyor oluşları :D
  11. Funda

ABC Tipografi

On parmağınızda kaç marifet saklı Özgül hanım....Beni şaşırtıyorsunuz :D
  12. Funda

Altın Üyelik Başvurusu

Arı üyelikten kastınız nedir..Bizde "ALTIN ÜYELİK" sistemi mevcuttur.. Lütfen verdiğim linki inceleyiniz.. https://www.grafikerler.org/altin-uyelik-basvuru-islemleri/20195-altin-uyelik-hakkinda-bilgilendirme.html İyi çalışmalar..
  13. Funda

Script Nedir?

Bu konuları tek bir başlık altında, daha açıklayıcı bilgilerle ve görsellerle hazırlayıp sunsanız, meraklısı için daha faydalı olur bence..
  14. Funda

Birbirinden güzel vectorler 43

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
  15. Funda

Sevgililer Gününe Özel Desenler

İndirilemiyor !
  16. Funda

Grafikerler.org T-Shirt Çalışmam

Rica ederim, kötü olduğunuzu bende düşünmüyorum zaten..Siz söylediğiniz için bende kendimce eklemelerde bulundum.. Başarılar dilerim ;)
  17. Funda

O zaman işiniz çok zor...Yaratıcı fikirleriniz yoksa bu işi yapmanızda çok uygun değil. Çünkü "GRAFİK - TASARIM" söz konusu olduğunda en temel besin kaynağı yaratıcı bir ruhtur diye düşünüyorum. Daha çok araştırma yaparak, yapılmış örnekleri inceleyerek ve bol bol alıştırma yaparak kendinizi...
  18. Funda

Düşünce güzel.Ancak çok standart..Daha yaratıcı olmalısınız.Tek başına "G" pek birşey ifade etmiyor..Yeni çalışmalarınızı bekliyorum :)
  19. Funda

Marka Vitrin / Alışveriş Sitesi / Arayüz

Çok beğendim..Başarılı bir çalışma.
Yukarı Alt