Arama sonuçları

1. Funda

Bir kaç çalışma

Hepsi birbirinden şık ve hoş çalışmalar..Çok beğendim tebrik ederim.
  2. Funda

İlk KartVizit Çalışmam

Emre Kıraç yazısının altındaki ve üstündeki detaylar anlamsız..Onları kaldırıp iletişim bilgilerinizi en alt satıra dümdüz yazsanız daha iyi görünecek. Bir anlamı vardı da ben mi göremiyorum yoksa ? :)
  3. Funda

Sizce Hangi Kapak ?

Sedat bey logo tasarımı size mi ait?
  4. Funda

ilk logom, eleştirileriniz lütfen...

Ben beğendim..Ancak kepler olmasa daha mı iyi acaba? yada bir tanesini kullansanız..Bilemiyorum..Ama ilk bakışta gözüme hoş göründü..Özelliklede steteskop hoş olmuş.
  5. Funda

İlk Çalışmam

Ben birşey göremiyorum :allalla:
  6. Funda

Türkçemize sahip çıkalım.

Canım dostum Özgül'ün çok defa değindiği hatta bu konuda çoğu zaman öfkesine hakim olamadığı önemli bir konuyu güncellemişsiniz..Bu anlamda paylaşımınız adına size teşekkür ederim..:)
  7. Funda

Kartvizit Çalışması

Arka detaylardaki yıldızlar yerine logunun içindeki renklerden kırmızı yada mavi veya bir kırmızı bir mavi şeklinde minik toplar koysanız daha mı iyi olur acaba..
  8. Funda

Charlie Chaplin

Harika bir paylaşım...Yine hassas olduğum bir konudan yakaladın beni..Charlie Chaplin -Lorel & Hardy gibi unutulmaz klasiklerin iyi bir koleksiyoncusuyum aynı zamanda..8 mm.lik sessiz film makinesinde orjinal hali ile, tıkır tıkır mırıl mırıl izlemek ise ayrı bir keyiftir meraklısına. :) Bu...
  9. Funda

günün sözü

Günün şarkısı ile bağlayalım en güzeli :D
  10. Funda

günün sözü

Günün çiçeğini unutmayalım Ozan bey...:s8:
  11. Funda

Gelecek nesil.

E bravo ozaman ...Bırakın kaseti kalemle sarmayı şimdilerde cd bile miadını doldurmak üzereyken anlamlı bir değiniş olmuş..;)
  12. Funda

Gelecek nesil.

Sizin "tevellüt" kaçtı Hatice hanım :)
  13. Funda

Gelecek nesil.

Siz anlayabildiniz mi??? :)
  14. Funda

Websitem giriş sayfası çalışması

Sizi beğenmekten yoruldum Erkan bey...Bu defa değişiklik olsun ...Hiç beğenmedim çok çirkin olmuş diyeyim:D...Şaka bir yana tipik Erkan Nehir tarzı. Şık - yalın ve zarif...
  15. Funda

(NEW) ID'de hazırlanmış gazete tasarımlarım. (Yayınlanmış Hürriyet DN çalışmalarım) 3

Olumsuz yorum yapmak pek mümkün görünmüyor..İlgi ile izliyorum çalışmalarınızı..Çok şık işler çıkarmışsınız..Diğerlerini de merakla bekliyorum..
  16. Funda

M.K.Atatürk

Düşünce çok güzel ve anlamlı..Ancak ciddi bir "proporsiyon" sorunu var..Üzerinde çalışılması gerekiyor..
  17. Funda

Ento ilaç maskot çalışması vol.2

Şimdiden birinciliğinizi kutluyorum..Diğer çalışmaların arasında sizinkiler hemen fark ediliyor..:)
  18. Funda

Ento ilaç maskot çalışması vol.2

Başarılar dilerim Yasemin Hanım..Çok sevimli görünüyor..Diğer çalışmaları görmedim ama, bu çalışma diğer çalışmanıza göre favorim :s8:
  19. Funda

Edit / Düzen Menüsü (2)

Kesinlikle haklısınız Yaşar Bey..;)
  20. Funda

Edit / Düzen Menüsü (2)

Bir teşekkürde benden Murat bey..Bu faydalı, anlatımı sıkmayan dersleriniz sayende stajyerimiz için eşsiz bir bilgi kaynağı oldunuz..Sayenizde bizde topu size atarak zamandan tasarruf etmiş olduk :)
Yukarı Alt