Arama sonuçları

1. Funda

WordPress'i Kurdum Neler Yapmalıyım

Tamam Devran'cım sakin ol !! :)
  2. Funda

Rica ederim olur mu öyle şey...Herkesin anlayacağı , ortak dilimiz olan güzel türkçemiz dururken, ingilizce yazmak istiyorsak hiç değilse altına da bir not düşmek lazım gelir diye düşünüyorum :)
  3. Funda

Bende ingilizcesini bilerek , bir imada bulundum kendilerine...
  4. Funda

Just wanted to say that you have some awesome content on your website! Keşke birde Türkçe alt yazı geçseydin !!
  5. Funda

Logo Tasarımı

Bir restorana gittiğinizi varsayalım..İçeri girdiğiniz anda sorduğunuz ilk soru : İstediğim yemeği ücretsiz - sınırsız yiyebiliyor muyum ? Alacağınız cevap sizce ne olurdu?
  6. Funda

Dil 'in Kemiği Yoktur, Kuralları Vardır !

Yıl: 1965 "Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma dair hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı.. Üstümü başımı toparladım, kendimden emin bir sesle...
  7. Funda

Çiçek sözlüğü...

Özgül'cüm sana bir orkide gönderiyorum ;)
  8. Funda

Sevdiğimiz Sözler

Bu sözler size mi ait Erkan Bey..::)
  9. Funda

RslnNrslmv

Özellikle 1. çalışmanızı çok beğendim..İyi çalışmalar dilerim.
  10. Funda

Kitap İsmi ne olabilir!

Her şeyin bir bedeli olmalı..Yada "söğüt gölgesi " diye bir bölüm açılmalı :)
  11. Funda

Kitap İsmi ne olabilir!

" Siirt 'in ob....n" Devamı 999 $ ;)
  12. Funda

Art Cut'ten Corel'e gecis ?!!!

Corel e tanıtabilirsiniz ancak sürekli sorun çıkartıyor..Plotterınızı bilgisayarınıza yazıcı olarak tanıtmanız gerekiyor. Ancak en kolayı "corelde çalış - eps export et - art cut da kes" yöntemidir..Denendi test edildi :)
  13. Funda

1 mm baskı

Buyurunuz efendim..Videonuz hazır :) Not: Alt ray sistemi - kabin modelleme ve sürekli mürekkep besleme montaj çalışmaları halen devam etmektedir... Videonun daha detaylı çekimlerini tekrar paylaşacağım ilk fırsatta..
  14. Funda

1 mm baskı

Tabi ki anlatırım..:) Öncelikle elimize hp 1280 model bir yazıcıyı alıyoruz.Tüm plastik aksamını komple söküp, zaman kaybetmeden çöpe atıyoruz..Daha sonra önümüzde çıplak bir şasi kalıyor..Şasinin önüne ve arkasına ahşabın geçebileceği bir ray sistemi yapıyoruz.. Biz: * 10 x 20 x 1.2 kutu...
  15. Funda

1 mm baskı

Maalesef bu konuda size bir yazıcı öneremiyorum..Ancak sizin konunuzdan esinlenerek burada kendimizde bir makine modifiye ettik. Yazıcı olarak hp 1280 kullanıldı. 33 mm. kalınlığındaki ahşaba direk baskı yapabiliyoruz..Sprey vernik kullanarak da baskıyı sabitleyebiliyoruz..Aynı zamanda 33mm...
  16. Funda

dergi için isim

Ben 999 $ bulurum..
  17. Funda

Evinden dergi, kitap tasarımı yapacak indesign kullanan grafiker

Cümleniz yarım kalmış gibi görünüyor..Tam olarak ne istiyorsunuz daha detaylı bir biçimde ifade eder misiniz lütfen..
  18. Funda

Kuveyt TURK 2012 Takvimi

Biz bakarak çizmek diyelim en güzeli..Tasarlamak derseniz yine tüm yollar benim soruma çıkıyor..Yani "Kuveyt Türk'ün logosunun tasarımının" size ait olduğu...Bakarak çizmişsiniz.Bu da bu işi yapan herkes için son derece olağan bir durumdur:) İyi forumlar dilerim..
  19. Funda

Kuveyt TURK 2012 Takvimi

Logo çizimi bana ait demişsiniz..Kuveyt Türk'ün logosu size mi ait???:allalla:
  20. Funda

Clear Water sıvı bulaşık deterjanı...

Ey corel sen nelere kadirsin...Tek başına corel herşeye yeter dedirtesi türden ..Tebrikler..:)
Yukarı Alt