Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Afiş tasarımı konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

Afişte tanıtım için en etkili malzemeniz tanıtacağınız ilçeyi her yönüyle anlatacak kaliteli görseller olacaktır. Bunun dışında afişe ekleyeceğiniz bilgiler, metinler vb içeriğin nasıl yerleştirileceği konusunda forumdaki örnekleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Aşağıdaki linkleri...
  2. Kerim ÖKSÜZ

İstanbul kitap kapağı Amatör Çalışmam .

Tek sorun ön kısımdaki "2011 İSTANBUL" ;) yaratılmak istenen hava karışıklığa dönüşmüş. Bunun dışında şık bir çalışma. Elinize sağlık...
  3. Kerim ÖKSÜZ

corel draw x4

Sisteminizi bir virüs taramasından geçirin bakalım ?
  4. Kerim ÖKSÜZ

Corel'de EA Harflerinden Bi Logo Lazım CDR DOSYASI İLE BİRLİKTE

Çok basit anlatmışsınız "e" ve "a" harflerinden bir logo CDR dosyası ile birlikte diye. CDR programı bilgisayara kurulur, yeni bir sayfa açılır, "E" ve "A" yazılır, bir daire içinde çalışma bütünlenir, renk ve font seçildi mi... tamamdır ea logosu... CDR formatında kaydedersiniz o da hallolmuş...
  5. Kerim ÖKSÜZ

wallpaer çalışmalarım

Güzel görünüyorlar ;)
  6. Kerim ÖKSÜZ

ilk afiş çalışmam

Konya devlet tiyatrosu, yönetmen adı, tarih ve saat bilgilerinin fontlarını daha sade kullanırsanız daha hoş görünecek.bu bölümlerdeki font değişiminin dışında bir yerleşim düzenlemesi de yaparsanız ilk kez yapılan bir afiş için "başarılı" denilebilecek bir çalışma çıkarmış olursunuz ;) Kolay...
  7. Kerim ÖKSÜZ

El ilanı Tekirdağ Köfte

Ön kısım genel olarak hoş görünüyor ancak amblem çalışması da size aitse fazlaca sade, boş duruyor. Font da değişmeli. Aşçı clipartı o kısımdan kaldırılmalı... Arka yüzde gözü yoran bir dağınıklık var. Yazılar biraz daha küçük yazılmalı, görseller ya sola bloklanmalı ya da daha nizami şekilde...
  8. Kerim ÖKSÜZ

METEF Fuar Afişi

ilk çalışmanız alternatif çalışmaya oranla daha başarılı, ilkine biraz daha yoğunlaşın. Sanırım Zeki Bey'in yönergelerinden sonra düzenlenmiş hali bu...Önerim, forumdaki örnekleri inceleyin, araştırın afiş konusunda yazılmış makalelerden bilgi edinin... zamanla daha güzel çalışmalar...
  9. Kerim ÖKSÜZ

okul tanıtım broşürü - yorumlarınızı bekliyorum...

Güzel görünüyor elinize sağlık. Ama kenar paylarına dikkat edin matbaada sorun çıkmasın ;)
  10. Kerim ÖKSÜZ

Logo çalışmam hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Tek sıkıntı arka plan olsa birşeyler söylenebilir ama sıfırdan yapın derim ben çünkü yorumları değerlendirip uygulamaya koymanız sıfırdan yapmaktan zor olacak... Örnekleri inceleyin Daha sade bi çalışma yapın. En azından bir daire etrafına bari dizin yazıları
  11. Kerim ÖKSÜZ

corel draw x4

Programı kaldırıp yeniden kurmayı denedinizmi ?
  12. Kerim ÖKSÜZ

Palmeden Hotel Broşürü ( A4 - 2 kırımlı)

Sade ve güzel görünüyor Sedat Bey. Elinize sağlık.
  13. Kerim ÖKSÜZ

Sertifka Çerçevesi

Dosya silinmiş isterseniz birde aşağıdaki linke göz atın https://www.grafikerler.org/vektor/18698-100-tane-vektor-cerceve-100-old-world-borders.html
  14. Kerim ÖKSÜZ

Ltfn yardım afiş hazılıcam nasıl yapcam bilimiorm örneklerle gösterebilirmsnz

https://www.grafikerler.org/afis-tasarimlari/13822-afis-calismasi-nasil-olmalidir.html Afiş Tasarımları Linkleri incelerseniz yararı olacaktır. Kolay gelsin.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Ltfn yardım afiş hazılıcam nasıl yapcam bilimiorm örneklerle gösterebilirmsnz

Bizden istediğiniz size bir afiş tasarlamamız mı ? yoksa nasıl olacağı konusunda yardım etmemiz mi ?
  16. Kerim ÖKSÜZ

ilk kitap kapağı çalışmam:/

Font pek hoş olmamış bu tarz farklı fontlar da var alternatifleri deneyin bence. Arka kapakta da düzenleme gerek. Kolay gelsin.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Serka İnşaat Logosu

Sedat bey logodaki espri nedir ?
  18. Kerim ÖKSÜZ

Sizce Hangisi ?

Renk seçimi yaparsak turuncu olan. İkinci sorunuzun cevabı içinse örnekleri inceleyin derim ;) Kolay gelsin.
  19. Kerim ÖKSÜZ

Faruk Türkün | 2011 Soft Style | Logotype

"Olimpic line" çalışmasındaki espri hoş. Tabi benim gördüğüm amaçlanmışsa...
  20. Kerim ÖKSÜZ

Photoshop fireworks vs....

verdiğiniz örnek üzerinden gidelim internet explorer da sık kullanılanlar için kullanılan ikon yıldızdır, herhangibir yıldızdan da farkı yoktur ancak misal: ie nin "e" simgesini kullanmak sorun çıkarabilir. aradaki farkı anlatabildim mi bilmiyorum. Özgün, bir kuruluşa yada ürüne ait olmayan...
Yukarı Alt