Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar olsunnn Şener CANÖZ
  2. Aslı SAYILIR

corelde çizimim

rica ederim :) Bu konu altında yer alan görseli değiştirmişsiniz sanırım
  3. Aslı SAYILIR

corelde çizimim

Foruma resim eklemek için Tıkla
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Heheh gunaydinlar olsun :) yok ya mustafa 8 den beri ayaktayim wallahi :)'
  5. Aslı SAYILIR

3dsmax videolu dersleri serisi

Paylaşımınıza sağlık olsun Şener CANÖZ
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yok be Mustafa 7 de kalktım :D Daha yeni bilgisayar başına oturabildim :smiledance::smiledance:
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın Mustafa, günaydın İsmail :D günaydın Hümeyraaa:D: Günaydın tüm forum :D Gününüz keyifle geçsin ...
  8. Aslı SAYILIR

arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ? Rica etsem !

Sayın kendihalinde siz konunuzda dekupe yaparken kullanılan yöntemler ile alakalı bilgi istemişsiniz.. cnrmr arkadaşımız ise bu işi yapmak için müşteriyi nasıl buluyoruz onu sormuş.. Buna nasıl cevap verilir, müşteriyi şuradan buluyoruz, bu tarz müşteriler bu işi yaptırır gibi mi ...
  9. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

10. Aslı SAYILIR

3DsMAX Units Setup Komutu ile Ölçü Birimi Seçimi

Yine yeni başlayan arkadaşlarımız için ; 3Ds MAX çalışmalarımızda ölçü birimi nasıl değiştirilir bu başlıkta bu konudan bahsetmek istedim sizlere.. Program ile modelleme yapacağımızdan çoğu zaman ölçü birimlerine dikkat ederek çizimlerimizi yapmamız gerekmektedir. Ölçü birimlerini cm...
  11. Aslı SAYILIR

3DsMax Arayüzü Tanıma

Rica ederim Şener CANÖZ... Yeni başlayan arkadaşlarımıza umarım faydası dokunur..
  12. Aslı SAYILIR

3DsMax Arayüzü Tanıma

3Ds MAX 2013 ile her türlü 3 boyutlu modelleme çalışmalarını yapabilme imkanı buluyoruz. Yeni başlayan yada programı öğrenmek isteyen arkadaşlarımız için bir makale serisine başlıyorum..Dilim döndüğünce bildiklerimi size aktarmaya çalışacağım.. Öncelikle programı açtıktan sonra karşımıza...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@mustafacenik hehhe bitti :D bugün uslu bir çocuk olduğum için şirinleri gördüm sonunda :D şimdik ders çalışmaya çalışıyorum :D
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar olsun arkadaşlar... Gününüz bereketli, bol kazançlı geçsin inşallah...
  15. Aslı SAYILIR

cikolata kutu, paketlerini nerden bulabilirim?

Burada yer alan sitede search (arama) kısmına "chocolate mock" yazdığınızda bir çok alternatif çıkacaktır karşınıza..
  16. Aslı SAYILIR

Bir bölümü oval bir bölümü keskin?

@Drowlyt Nasıl yapıldığını soruyorsunuz sanırım ... Photoshopta kenarları yumuşatılmış dikdörtgen çizip ardından alt kısmını dikdörtgen seçim aracı ile seçip delete tuşu ile silebilirsiniz.
  17. Aslı SAYILIR

Vektörel Arşivimi Sizinle Paylaşıyorum..!

Paylaşımınız için teşekkürler..
  18. Aslı SAYILIR

Vektörel Arşivimi Sizinle Paylaşıyorum..!

Link 404-Not Found hatası veriyor.. Bilginize..
  19. Aslı SAYILIR

Eski Fakat Yeni Bir Üyeyim Merhabalar

Merhabalar... Aramıza hosgeldiniz... Umarım beklentileriniz doğrultusunda bir sınav gecirmissinizdir... Keyifli forumlar dilerim...
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydin arkadaslar :)
Yukarı Alt