Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Masa Cafe Afiş Çalışması

İnsanlar eğer bu afişe bakarak Masa Cafe'ye geleceklerse akıllarındaki ilk düşünce bu kafenin ne kadar dağınık ve düzensiz olduğu yönünde olur herhalde. (kafeniz her ne kadar güzel, tertipli ve düzenli olsa bile) Çünkü afişte kafede olan herşey resmedilmiş ve öylece yerleştirilmiş gibi duruyor...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Av Tüfeği Kullanma Kılavuzu Kapak Çalışması

Tüfek görselinin daha keskin hatlarla bitmesi daha hoş bir görüntü oluştururdu... "Yarı otomatik av tüfeği kullanma kılavuzu" yazısının yazıldığı font çok sıradan ve çalışmaya uygun düşmeyen bir font olmuş. Son olarak arka kısımdaki iletişim bilgileri biraz daha küçülmeli diye düşünüyorum...
  3. Kerim ÖKSÜZ

Dosya Föyü Nasıl hazırlıycam ne demek?

Föy için internette şöyle bir tanıma rastladım... Föy'ün genel kullanımı zarfla ise ve sizden istenen de dosya föyü ise muhtemelen dosyanın içine sığabilecek ebatlarda firmayı tanıtan bir el ilanı bir broşür gibi birşey olsa gerek. Görsel aratınca da şu tarz bir çalışma çıkıyor : Yani...
  4. Kerim ÖKSÜZ

kaliteli ve güzel backgroundlar

Güzel paylaşım. Teşekkürler.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Reklam 34 Hangi Renk Güzel ?

Bence de ilk çalışmanın renkleri bir reklam firması için gereken dinamizmi daha iyi yansıtacaktır.
  6. Kerim ÖKSÜZ

oto lastikleri HQ

Teşekkürler güzel paylaşım.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Kurbanlık Hayvanlar

Teşekkürler çok makbule geçti :) Link çalışıyor ama ??
  8. Kerim ÖKSÜZ

Fast food yeni görseller hq

Paylaşımınız için teşekkürler.
  9. Kerim ÖKSÜZ

afiş çalışmalarım :)

Çalışmalarınız genel anlamıyla güzel ellerinize sağlık. Bazılarında efektler yada renk yüzünden yazılar gerektiği gibi vurgulanmamış, arada kaybolup gitmiş. Bu arada forum kurallarına kısaca bir göz gezdirmenizi öneririm. Tamamı bold yada renkli yazmak forum kurallarına aykırıdır. Kolay gelsin.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

Hayır baskı öncesi kontrollerde fark ettik ve düzelttik. Dikkatinizden kaçmamış gerçekten güzel :)
  11. Kerim ÖKSÜZ

ilk kartvizitim

Çalışmalarda ilk göze çarpan olumsuzluk ikinci karttaki menüyü sıraladığınız bölüm. Düzen ve renk açısından rahatsız edici. Gözden geçirilmeli... bunun dışında güzel görünüyor.
  12. Kerim ÖKSÜZ

perkz | katalog tasarım aşamaları

Eskizi görünce heyecanlanmıştım ama son hali o heyecanı boşa çıkardı :(
  13. Kerim ÖKSÜZ

Falcon Çalışmam / FuaTT Design

Hoş görünüyor renkler güzel ama resmi tek kullansanız daha hoş olurdu
  14. Kerim ÖKSÜZ

Materyalsiz Cilt Düzenleme

Teşekkürler..
  15. Kerim ÖKSÜZ

Senet-Çek Arkaplan ve Desenleri-230 dosya

Teşekkürler paylaşımınız için hemen indiriyorum
  16. Kerim ÖKSÜZ

Saliha Öztürk, yeşim taşı 4

Çok hoşuma gitti Saliha Hanım Şuan için favori çalışmam ;) ama renk seçeneklerini biraz zorlayın derim. Başarılar.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Salon

Artık yorumlarım bu güzellikleri tasvire ve tebrik etmeye yetmez oldu Murat Bey. :) Alkışlıyorum sadece :clap2::clap2::clap2:
  18. Kerim ÖKSÜZ

Küresel Isınma /vberk 1

Teşekkür ederim yanıtınız için. Başarılar dilerim
  19. Kerim ÖKSÜZ

Küresel Isınma /vberk 1

Görseldeki uygulama da size mi ait ?
  20. Kerim ÖKSÜZ

Yeşim Taşı3|Fairytale

Gerççekten hoşuma gitti başarı dilerim :)
Yukarı Alt