Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

Tasarımım İzinsiz Kullanıldı

@saucy Arkadaşım ilk önce geçmiş olsun, ama sana biyerlerden hafızamda kalan bir bilgiyi paylaşayım, çalışmanın ilk halinin sende olması ogünün tarihiyle belgenin kayıtlı olması mahkemece yeterli bir delil ollarak değerlendirilmiyor, çünkü günümüzde bazı programlarla geriye yada ileriye...
  2. Cengiz Duhan

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

Liiiiiiiiimuuuuuuzinle, Dolaşmak isteyen varsa yer müsait :) :)
  3. Cengiz Duhan

Vektörel Zemin Desenleri (22 eps,jpg)

Çok Teşekküler paylaşım için,
  4. Cengiz Duhan

Acil (İstiklal Marşı-Gençliğe Hitabe-Atatürk)

@RKOZANHAN 300 yap arkadaşım
  5. Cengiz Duhan

Acil (İstiklal Marşı-Gençliğe Hitabe-Atatürk)

@RKOZANHAN buyur Arkadaşım, aramıza hoşgeldin,, http://we.tl/n2porCqIGU
  6. Cengiz Duhan

Akdeniz Üniversitesi Yeni Logosunu Arıyor

Malumun ilanı http://icerik.akdeniz.edu.tr/tum-duyurular.i2229.akdeniz-universitesi-logo-tasarim-yarismasi-sonucu
  7. Cengiz Duhan

Font Yönetimi

Arkadaşlar suitcasede silinen fontları kurtarmak mümkünmüdür, historysi falan varmı:allalla:
  8. Cengiz Duhan

Dekupe hakkında

@Muharrem Küçükarpacı Rica ederim @Erkan Nehir Erkan bey bahsettiğiniz extract özelliğini kullanınca vaybe demiştim, sonra bi baktık cs4 de cs5 de yok buyazılımı üretenleri düşünüyor insan (ps açılırkren yazan isimler) onlarca belki yüzlerce mühendis adobeyle bir bütün olarak düşününce ...
  9. Cengiz Duhan

Baskı Öncesi Görüşleriniz ?

arkadaşım günümüzde pantoneleri bile basan dijitalciler mevcut neden prova baskı almıyorsun, diğer yandan %100 renge ulaşmakda ofsette mümkün değildir tabi
  10. Cengiz Duhan

Dekupe hakkında

@Muharrem Küçükarpacı aşağıdaki dersi dikkatle izlemeni tavsiye ederim, mükemmel sonuçlara ulaşabilirsin http://www.banadersanlat.com/index.php/photoshop-dersleri/2949-photoshop-cs5-refine-edge-secim-kenarlarna-inceltme.html
  11. Cengiz Duhan

Vectorel banner

Paylaşım için Teşekkürler,,
  12. Cengiz Duhan

ister inan ister inanma

Evet, konumun başlığında da belirtiğim gibi “ister inan ister inanma” (yıllar yıllar evvel trtr de bu isimde bir program vardı), esrarengiz olayları yaşamış arkadaşlarımın hikayelerini beklerim, benimkine benzer olaylar olur, ufo gören masum köylü olur, yeterki yaşanmış gerçek hikayeler...
  13. Cengiz Duhan

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

ilk olarak 97 de dinlediğim bu şarkının her sözü, benim için düstur(hayatta ilke edinilen soz veya davranis) oldu sanırsın, dağlarda yol olmaz usanırsın, kalbinde güç kalmaz uzanırsın, yarın olmaz zor günlerin ardında huzur olmaz ki her zaman umutların yön bulmaz yarın olsa da beklenen gün...
  14. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı ben 69 dan bile yapamam:) hayat halden anlamaktır diyorsun sende
  15. Cengiz Duhan

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı:rolleyes: Deniz Hüzünlendirir seni,,:bye::bye:
  16. Cengiz Duhan

illustrator ile ilk denemem

Arkadaşım 2008 de üye olmuşsun ve ilk mesajın,:eek: Sana Hoşgeldin demek istiyorum. Çalışmana gelince, ilk denemeye göre gayet iyi,
  17. Cengiz Duhan

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın, Hayırlı cumalar, mutlu Haftasonları,,:)
  18. Cengiz Duhan

Harika Büyük Bir Restoran Tava Modelliyoruz Yeni 3D Max Eğitim Videomuz

@Hakan Dağdeviren Çok Teşekkürler Hakan bey Bilgisini paylaşma ERDEMİ gösteren ve buna vesile olan herkese sevgiler, saygılar:clap2:
  19. Cengiz Duhan

Harika Büyük Bir Restoran Tava Modelliyoruz Yeni 3D Max Eğitim Videomuz

Hakan bey linki yenileyebilirmisiniz, hemen kapışılmış bize kalmamış,,:D
  20. Cengiz Duhan

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydııın,
Yukarı Alt