@*BeLqi1Gun*
Tam olarak ne tarz işler yapmak istiyorsunuz, bu linklerdeki gibi şeylermi, biraz açıklarsanız size yardımcı olacak arkadaşlarımız mutlaka olacaktır, ben daha çok grafik tasarım alanında ilerliyorum, after effects tarzı bir program çalışmak istiyorsanız bu sitede fazlaca bilgi...
@futurist
Gerçeten çok çarpıcı bir olay yaşamışsınız hislerinizi tahmin edebiliyorum , sadece buna benzer olayları yaşayan insanların anlayabileceği hisler bunlar, yaşamayanlarca bolca şakası yapılıp eğlence konusu haline getirilebiliniyor, Teşekkürler paylaştığınız için
@graphic designer
Kardeşim grafiker dediğin biraz uyanık olur,,
alırsın adresi kopyalarsın google a web sitesinden çıkar herşeyi,
ammaaa, ilan verenlerin de ilan kurallarınıda okuması lazım tabii:)
@grafficem
Sanırım resim yükleyemediniz,
Resim yüklemek için;
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/36120-imgurcom-ile-foruma-resim-yuklemek.html
Keşke benim de böyle canım sıkıleydi, açeydim kollamı, gitme diyeydim, dasarlayıp dureydim. bitürlü fırsat olmuyor şu 3d ye , ama öğrenececez vakit bulursak İnşallah,
pek anlamam ama güzel görünüyor, elinize sağlık
Şimdi ben İstanbul doğumluyum, Bahçelievler, annem gürcü(samsun), babam(samsun)babamın babası gürcü(batum),annesi cerkez, babaannemin ilk kocası elazığ,
neyim benyaaa:D karıştı iyice, dur baştan alalım, neyse boşver,,,:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.