Arama sonuçları

1. Cengiz Duhan

Font istek

@SUPERNATURAL bunlar işini görür umarım https://hotfile.com/dl/215536562/fcb32d3/FF_DIN_Pro.zip.html
  2. Cengiz Duhan

Videolu Illustrator Dersleri Seti

Paylaşım için Teşekkürler,,
  3. Cengiz Duhan

Acil (İstiklal Marşı-Gençliğe Hitabe-Atatürk)

@zaferci buyrun; https://www.wetransfer.com/downloads/c86df159ef8c414b73b7bee8a1eab34020130506083439/b08b5a501211a9f8bd5624de7835d35c20130506083439/6e50ff
  4. Cengiz Duhan

Selamun Aleyküm Yeniyimde

@*BeLqi1Gun* Tam olarak ne tarz işler yapmak istiyorsunuz, bu linklerdeki gibi şeylermi, biraz açıklarsanız size yardımcı olacak arkadaşlarımız mutlaka olacaktır, ben daha çok grafik tasarım alanında ilerliyorum, after effects tarzı bir program çalışmak istiyorsanız bu sitede fazlaca bilgi...
  5. Cengiz Duhan

Selamun Aleyküm Yeniyimde

@*BeLqi1Gun* Aleyküm Selam Arkadaşım, aramıza hoşgeldin hangi programı kullanıyorsun?
  6. Cengiz Duhan

Dentaydın katalog kapak çalışması

@Sinan KAYA Teşekkür ederim.
  7. Cengiz Duhan

@Aslı SAYILIR Teşekkürler...
  8. Cengiz Duhan

@Emre ÇETİNER Teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumun için
  9. Cengiz Duhan

@ATaha Teşekkür Ederim Arkadaşım, yorumun için.
  10. Cengiz Duhan

Dentaydın katalog kapak çalışması, değerli yorumlarınıza
  11. Cengiz Duhan

MockUp Arşiv

Teşekkürler arkadaşım paylaşımın için
  12. Cengiz Duhan

Saraçoğulları kutu tasarımı

@karamanlı Yorumunuz için Teşekkür ederim, Bu ürünler pestil ve köme olarak bilinir. Ürünler fotoğraf, vektörel değil, çekimini kendim yaptım.
  13. Cengiz Duhan

ister inan ister inanma

@futurist Gerçeten çok çarpıcı bir olay yaşamışsınız hislerinizi tahmin edebiliyorum , sadece buna benzer olayları yaşayan insanların anlayabileceği hisler bunlar, yaşamayanlarca bolca şakası yapılıp eğlence konusu haline getirilebiliniyor, Teşekkürler paylaştığınız için
  14. Cengiz Duhan

Deneyimli Tasarımcı Grafiker ve Yrd. Grafiker Aranmaktadır

@graphic designer Kardeşim grafiker dediğin biraz uyanık olur,, alırsın adresi kopyalarsın google a web sitesinden çıkar herşeyi, ammaaa, ilan verenlerin de ilan kurallarınıda okuması lazım tabii:)
  15. Cengiz Duhan

Kermes Afişi

@grafficem Sanırım resim yükleyemediniz, Resim yüklemek için; https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/36120-imgurcom-ile-foruma-resim-yuklemek.html
  16. Cengiz Duhan

Banyo

Keşke benim de böyle canım sıkıleydi, açeydim kollamı, gitme diyeydim, dasarlayıp dureydim. bitürlü fırsat olmuyor şu 3d ye , ama öğrenececez vakit bulursak İnşallah, pek anlamam ama güzel görünüyor, elinize sağlık
  17. Cengiz Duhan

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Şimdi ben İstanbul doğumluyum, Bahçelievler, annem gürcü(samsun), babam(samsun)babamın babası gürcü(batum),annesi cerkez, babaannemin ilk kocası elazığ, neyim benyaaa:D karıştı iyice, dur baştan alalım, neyse boşver,,,:D
  18. Cengiz Duhan

3D Max Türkçe Kullanım Klavuzu

Çok Teşekkürler Murat Bey
  19. Cengiz Duhan

Anadolu Efes Basketbol takımına yapılan müthiş sürpriz

Anadolu Efes Basketbol takımına, klasik müzik konserinde yapılan müthiş sürprizi mutlaka görmüşsünüzdür görmeyenler için için birdaha,,
Yukarı Alt