Arama sonuçları

1. K

convert to bitmap yaptıktan sonra geri almak

Çok teşekkür ediyorum Emine Hanım... size de teşekkürler danisman...
  2. K

convert to bitmap yaptıktan sonra geri almak

Merhaba yaptığım çalışmaı convert to bitmap yaptım bir değişiklik istendi ancak düzenleyemiyorum power clip içine giremiyorum convert to bitmap yaptığım için nasıl geri alabilirim convert to bitmap işlemini ya da bu istediklerimi nasıl düzeltebilirim.. Bir de convert to bitmapin yerine resample...
  3. K

satır aralığını açmak istediğimde corel kapanıyor

Çok teşekkür ederim olabilir ben kaldırıp tekrar yükleyim...
  4. K

dekoratif vektörler eps ve ai

Çok teşekkürler...
  5. K

satır aralığını açmak istediğimde corel kapanıyor

Merhaba yazdığım paragrafta satır aralarını arttırmak için metnime gelince shape tool aracına basıyorum ya açmak için buna basınca hemen Corel kapanıyor dolayısıyla açmıyor üstelik kaydetme yapmadıysam da gidiyor...Welcome to the Application Recovery Manager Wizard hatasını gösteren pencere...
  6. K

Vektörel kartvizitler ( Sürekli Güncel )

çok teşekkürler yalnız ilk yolladığınız linkin süresi geçmiş..
  7. K

sistemimi geri yükleyince harici harddiskim de geri döndü

Çok teşekkürler evet takılı unutunca o da geri gitti ben de hiç yaşamadım ve ilk defa yaşıyorum şimdi bilgisayarım son geri yüklemeyi de geri almıyo mecburen günlerdir uğraştığım düzenlemeyi tekrar yapacağım..Çok sağolun tek cevap veren siz oldunuz...
  8. K

sistemimi geri yükleyince harici harddiskim de geri döndü

Merhaba benim bi sorunum var.yardım ederseniz çok sevineceğim.. Ben bilgisayarımı 1 ay öncesine geri yükledim yükledikten sonra harici harddiskimi taktım ne göreyim o da eski haline dönmüş günlerdir arşivimi düzenlemek için uğraşmıştım bütün arşivim haricideydi ama boşuna gitti en karmakarışık...
  9. K

Yemede yanında yat fonlar

Çok teşekkürler..
  10. K

Flash'a uygun en iyi dosya uzantısı hangisi?

Merhaba Flash'ta çalışırken özellikle de diğer vektörel programlardan grafiksel dosyalar getirirken hangi uzantı olarak getirmemiz gerekiyo ben yaptığım tüm çalışmaları ıllustrator programına atıp export yapıyorum ama mesela Corel'de çalıştığımda ıllustrator e atmak uzun geliyor yani bir de .png...
  11. K

Flash'ta motion kopyalama

Merhaba bi sorunum var mesela bi çubuk var sağa ve sola doğru gitmesini istiyorum açılı bi şekilde olarak yani yürümek olarak döndürerek yani sallanma gibi..Bunu uzun yoldan yapmasını biliyorum ancak hani mesela sağa doğru animasyonunu yaptıktan sonra timeline çıubuğuna gelip bi şeyleri...
  12. K

Dreamweaver - Edit Menüsü

Teşekkürler...
  13. K

Dreamweaver - Yatay Cetvel Ekleme

Teşekkürler Allah c.c razı olsun...
  14. K

Dreamweaver için slideshow eklentisi

@Curse Çok çok teşekkürler güzel paylaşımınız için ancak Dw programına nasıl eklendiğini ayrıca yamanın eklenip eklenmediğini de söyleseniz çok iyi olurdu..
  15. K

Dreamweaver için slideshow eklentisi

@Abdullah Şahin Bu programçok güzel duymuştum, ancak kısıtlamalı ne yazık ki o yüzden uzun süre işime yaramaz çok teşekkürler...
  16. K

Anchor Linkini kullanmak

Çok teşekkürler Allah c.c razı olsun...
  17. K

Flash slide show builder sorunu

Merhaba Flash sayfama koymak için Flash slideshow builder diye bi programı kullandım resim slaytı yapmak için istediğim şeyleri yaptım swf olarak da kaydediyor ancak bi sorunum var programın reklamı var bunu nasıl silebilirim swf olduğu için direkt html oluyor .fla uzantısında vermediği için de...
  18. K

Flash'ta power clip var mı

@keremtoo
  19. K

Flash'ta power clip var mı

@danisman Çok teşekkür ediyorum bu yolu bilmiyodum yani vektörel bi programda işlerin Flash'a nasıl getirildiğini ben sadece ai uzantılar gelir sanıyodum başka bir yolu da varmış dediğimi yaptım çok çok teşekkürler tekrardan...
  20. K

Webtasarım yaparken hangi programları kullanıyorsunuz?

Dw flash Photoshop bazen fireworks olabiliyor.. Ama ne kadar çok program girerse araya karışıyor en azından benim için öyle sitede kaymalar olabiliyor ..
Yukarı Alt