Çok teşekkür ederim ancak İndesign ile ilgili konu başlığı göremedim..
Ayrıca dediğinizi anlamadım master sayfada zaten otomatik text oluşturdum dışarıdan metin almak için onun üstüne yeni bir metin mi açacağım ben o oluşturulan metnin genişliğini değiştirmek istiyorum yeni metin oluşturmak...
Arkadaşlar merhaba montaj yapma konusunda bilgim var yani cros çizgilerini kağıt ebatlarını vs bu gibi bilgileri biliyorum ancak zorlandığım tek nokta şu mesela 2 sayfa ön arka dahil 2 sayfa bi işi yerleştirirken yanyana koysak oluyor değil mi montaj yaparken bir de etek makas bunda nasıl...
MERHABA benim bi sorum olacak inş yanlış yere açmamışımdır İndesign programında master sayfada çalışırken metin oluşturduktan sonra master sayfaada metin alanını büyültme varmış yani normalde açılan metin kutusunu değiştirme varmış nasıl yapıyoruz acaba bilenler yardımcı olabilir mi?
teşekkür...
Aslında çok geniş bir şey istemiyorum Flash dersleri aldım daha önce ama çok ilerletemedim yani animasyon temelim var ama güzel bir ıntro yapacak kadar değil mesela sitem yüklenirken güzel ve sade bi şekide yükleniyor yazısı çıkıp kutucuk ilerleyebilir bu gibi şeyler çok profesyonelce şeylere...
http://rapidshare.com/files/265754995/doe__351_eme.jpg.html
Yapmak istediğim şeyi yükledim bilenlerin yardımcı olması beni çok sevindirecek Flash'ta bunu yapmak istiyorum resimlerin kenarlarından silebiliriz ama taşma oluyor o yüzden bunu yapmanın teknik bir yolu var mı?
Teşekkürler cevabınız için ancak movie clip olaylaırnı biliyorum demek istediğim o değil Power Clip diğer grafik programlarda verilen isim sanırım açıklamadan yazdım yani ben Flash'ta şunu yapmak istiyorum anlatayım:Mesela kıvrımlı bir çerçevem var içine resimimi oturtmak istiyorum yani geçirmek...
Arkadaşlar merhaba ben flash slide show builder programıyla resim slaytı oluşturdum resimlerin üstünde programın reklamı gözüküyor ve bunu silmek istiyorum mecburen swf den flaya dnüştürüp Flash'ta silmem gerekiyor dediğiniz dönüştürücüyü deneyecepim inş faydalı olur teşekkür ederim...
Arkadaşlar ıntro nasıl yapılıyor yani sayfamın girişine ıntro yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım bu konuda bilgi verebilir misiniz ya da kaynak da olabilir ..
Merhaba uzun zamandır bu sorumun cevabını arıyorum ama hala bulamadım Flash'ta power clip var mı nasıl yapıyoruz bu çok işime yarıyo ne yazık ki Flash'ta bilmediğim için yapamıyorum bilenlerin yardımcı olmasını isterim teşekkür ederim şimdiden..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.