Merhaba ben netbook aldım cd sürücüsü olmadığı için ben gerektiği zaman nasıl format atacağım bilgisi olan varsa yardımcı olmasını isterim..Teşekkür ederim şimdiden...
Merhaba inş konuyu doğru yere açmışımdır..Benim bildiğimiz siteler dışında resim indirebileceğim (ücretsiz, yüksek çözünürlüklü) resim sitelerine ihtiyacım var..Bilenlerin bana tavsiye etmesini isterim..Şimdiden çok teşekkür ederim...
@C@GL@R
Çok teşekkür ederim ne zamandır bunu arıyorum Allah c.c razı olsun gerçekten kaldırdı bu program ile oldu inş verdiğiniz linkten de yükler tekrar bildiririm..tEŞEKKÜR EDERİM..
Movir maker programını program files kısmından dosyaları silsem de geri geliyo sistem cdsini takmadan silemez miyim siliyorum geri geliyo anlamadım gitti yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim ama geri yükleyim mi geri yüklemek istemiyorum yeni sürümlerini yüklesem de gözükmüyor lütfen yardım edin bi tane movie maker var program kaldırda gözükmüyo onu kaldıramıyorum yeni yüklesem de aynı hatalı program duruyor anlamadım gitti
Arkadaşlar bu sorunumu çözene dua edeceğim gerçekten çözmem lazım..Şimdi benim movi maker da sunu hazırlamam lazım ancak kapanıp duruyor program anlamadım gitti dolayısıyla bi şey yapamıyorum sistemimde virüs falan yok lisanslı program kullanıyorum ve diskimde de yer var yaptığım sunuda...
Çok teşekkür ederim çok sağolun ben movie maker türüne benzer program arıyorum daha doğrusu resim ve yazılara efekt uygulayabileceğim kampanya programları hazırlamam gerekiyor movie maker programı da güzel ama daha kapsamlı ve daha değişik uygulamalar olan programlar arıyorum..Resim yazı ve...
Merhaba benana sunu programı lazım değişik en azından power ve movie maker dışında bildiğinzi güzel kullanabileceğim sunu programı varsa söyleyebilir misiniz çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba bi sorum olacak,ben fotoşopta decupe yaptığım resimleri sunuya hangi formatta nasıl atacağım normal grafik programları arasında tif kaydediyoruz ama burda nasıl bi yol izleyeceğim montaj yapıp sunuda kullanmam lazım nasıl atarım yardımcı olur musunuz..Çok teşekkür ederim...
POWER POİNT SUNU SORUNU:
Merhaba bi konu hakkında sunu indirdim sunuyu çalıştırdığımda otomatik kendisi çalışıyo slayt bitene kadar yani ben o sunuyu açmak üzerinde değişiklik yapmak istiyorum mesela başkaları hazırlamış başkalarını ismi var vs bu gibi konuları değiştirmek istiyorum sunuların...
Merhaba benim bi sorunum var şimdi Freehand'de yaptığım tasarımları Corel'e atmak istiyorum ancak atınca kenarları kırık çizgi halinde geliyor dolayısıyla olmuyo kopyala yapıştır yöntemiyle de denedim copya speacial yöntemiyle de atıyorum yine aynı sorun sorunsuz bir şekilde nasıl atabilirim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.