Arama sonuçları

1. K

Yılbaşı İçin Font Koleksiyonu - Christmas Fonts

Çok teşekkürler ama bu siteden indirmek için üyelik istiyor yoksa ben mi yanlış bastım üye olurum sorun değil de
  2. K

netbook format atma

@Hüseyin Çalık Teşekkür ederim...
  3. K

Webtasarım yaparken hangi programları kullanıyorsunuz?

Slide show maker programını nasıl kullanıyorsunuz sunu yapma programı değil mi bu program?
  4. K

netbook format atma

Anladım çok teşekkür ederim geri ayarlara döndürğümde sonraki bilgilerim silinecek o zaman değil mi?
  5. K

netbook format atma

Merhaba ben netbook aldım cd sürücüsü olmadığı için ben gerektiği zaman nasıl format atacağım bilgisi olan varsa yardımcı olmasını isterim..Teşekkür ederim şimdiden...
  6. K

resim indirme siteleri

Çok teşekkür ederim bu yazdıklarınızın çoğu ücretli mi acaba yotophoto dışında çok güzel bi arşiv çok sağolun tekrardan...
  7. K

resim indirme siteleri

Merhaba inş konuyu doğru yere açmışımdır..Benim bildiğimiz siteler dışında resim indirebileceğim (ücretsiz, yüksek çözünürlüklü) resim sitelerine ihtiyacım var..Bilenlerin bana tavsiye etmesini isterim..Şimdiden çok teşekkür ederim...
  8. K

movie maker kapanıp duruyor

@C@GL@R Çok teşekkür ederim ne zamandır bunu arıyorum Allah c.c razı olsun gerçekten kaldırdı bu program ile oldu inş verdiğiniz linkten de yükler tekrar bildiririm..tEŞEKKÜR EDERİM..
  9. K

Movir maker programını program files kısmından dosyaları silsem de geri geliyo sistem cdsini takmadan silemez miyim siliyorum geri geliyo anlamadım gitti yardımcı olur musunuz
  10. K

Teşekkür ederim ama geri yükleyim mi geri yüklemek istemiyorum yeni sürümlerini yüklesem de gözükmüyor lütfen yardım edin bi tane movie maker var program kaldırda gözükmüyo onu kaldıramıyorum yeni yüklesem de aynı hatalı program duruyor anlamadım gitti
  11. K

Arkadaşlar bu sorunumu çözene dua edeceğim gerçekten çözmem lazım..Şimdi benim movi maker da sunu hazırlamam lazım ancak kapanıp duruyor program anlamadım gitti dolayısıyla bi şey yapamıyorum sistemimde virüs falan yok lisanslı program kullanıyorum ve diskimde de yer var yaptığım sunuda...
  12. K

Powerpoint dışında sunu programı

Çok teşekkür ederim çok sağolun ben movie maker türüne benzer program arıyorum daha doğrusu resim ve yazılara efekt uygulayabileceğim kampanya programları hazırlamam gerekiyor movie maker programı da güzel ama daha kapsamlı ve daha değişik uygulamalar olan programlar arıyorum..Resim yazı ve...
  13. K

Photoshopta yaptığım dekupeleri sunu programına nasıl atabilrim?

Kusura bakmayın..Teşekür ederim...
  14. K

Powerpoint dışında sunu programı

Merhaba benana sunu programı lazım değişik en azından power ve movie maker dışında bildiğinzi güzel kullanabileceğim sunu programı varsa söyleyebilir misiniz çok sevinirim..Şimdiden teşekkür ederim..
  15. K

Photoshopta yaptığım dekupeleri sunu programına nasıl atabilrim?

Merhaba bi sorum olacak,ben fotoşopta decupe yaptığım resimleri sunuya hangi formatta nasıl atacağım normal grafik programları arasında tif kaydediyoruz ama burda nasıl bi yol izleyeceğim montaj yapıp sunuda kullanmam lazım nasıl atarım yardımcı olur musunuz..Çok teşekkür ederim...
  16. K

Karışık Arkaplan

Dosyalar silinmiş mi ben mi indiremedim farklı site olduğu için?.Teşekkürler..
  17. K

indirdiğim sunu otomatik açılıyo ben üzerinde değişiklik yapmak istiyorum

POWER POİNT SUNU SORUNU: Merhaba bi konu hakkında sunu indirdim sunuyu çalıştırdığımda otomatik kendisi çalışıyo slayt bitene kadar yani ben o sunuyu açmak üzerinde değişiklik yapmak istiyorum mesela başkaları hazırlamış başkalarını ismi var vs bu gibi konuları değiştirmek istiyorum sunuların...
  18. K

Freehand'den Corel'e tasarım atmak

Merhaba benim bi sorunum var şimdi Freehand'de yaptığım tasarımları Corel'e atmak istiyorum ancak atınca kenarları kırık çizgi halinde geliyor dolayısıyla olmuyo kopyala yapıştır yöntemiyle de denedim copya speacial yöntemiyle de atıyorum yine aynı sorun sorunsuz bir şekilde nasıl atabilirim...
  19. K

indesign'da master sayfada metin alanı ayarı

Gayet güzel anlattım teşekkür ederim sorumun cevabını buldum çok şükür..
Yukarı Alt