Arama sonuçları

1. K

corelx5

Merhaba corel x5 programının ilaçlı halini bana mail atabilir misiniz acaba .................. şimdiden teşekkür ederim...
  2. K

export edince çözünürlük sorunu çıktı

Programı tekrar yükledim kaldırıp ama yine düzelmedi. yanlış yükledim desem böyle bir sorun olmaz sanırım..
  3. K

fark etmedim bağlantım kopup duruyo gitmedi sandım bilerek açılmaz heralde..
  4. K

Arkadaşlar freehand programında ilginç bi şey başıma geldi tasarımı yapıyorum her şey normal gözüküyo programda resimlerin çözünürlükleri yüksek olduğu halde ama export jpg yaptığımda çözünürlükleri bozuluyo dolayısıyla çıktı aldığımda da hep dağınık dağınık çıkıyo yazılar da dahil resimler...
  5. K

ai dosyalarını diğer grafik programlarına atmak

Teşekkür ederim genel bir sorun ai dosyalarında bulunan vektörel şekilleri freehand ya da corel programlarına attığımda arkaları beyaz geliyor o yüzden sordum inş çözülür hemen deneyim..
  6. K

ai dosyalarını diğer grafik programlarına atmak

Merhaba benim bi sorunum var mesela ai programında çizdiğim vektörel şekilleri cdr ya da fh programında açtığım zaman dosyalar geliyor fakat arkası beyaz olarak geliyo yani ben bu beyazlığın olmasını istemiyorum sadece şekillern gelmesini istiyorum ai eski sürümlerini kaydedip Corel'de açtığım...
  7. K

2009 floral background

Çok teşekkürler...
  8. K

Floral Curves - Set 1-2 Eps Dosyaları

Allah c.c razı olsun
  9. K

Bu sitedeki yazı animasyonları

Merhaba www.oncukalite.com (reklam için vermedim) bu adresteki yazı animasyonları Flash'ta nasıl yapılıyor Flash bilgim var ama yazı animasyonlarını nasıl veriyoruz bilenlerin yardımcı olmasını isterim yardımcı olur musunuz?
  10. K

Illustratorden Freehande geçiş

Teşekkür ederim ai formatında kaydedip Freehand'de açayım mı bunu mu demek istemiştiniz
  11. K

memories on tv çözünürlük sorunu

Mpg formatında kaydettim kaydetme ayarlarını bilmiyorum video haline geldikten sonra müziğin sesi de değişti boğuk çıkıyor nasıl kaydetmem gerekirdi acaba normal halde müzik güzelçaçıyo ama video haline getirip izleyince boğuk çıkıyo neden acaba yardımcı olur musunuz..?
  12. K

Illustratorden Freehande geçiş

Merhaba Illustrator programında çizdiğim bir şey Freehand programına nasıl atabilirim ben programlar arasında geçişde zorlanıyorum kopyala yapıştır yaptım gelmedi paste special seçtim Freehand'e yine gelmedi Illustrator programında çizdiğim nesne pdf yaptım yine gelmedi bana yardımcı olabilri...
  13. K

birden fazla işletim sistemi kurmak

Çok teşekkür ederim sağolun...
  14. K

video haline getirince sesde bozulma oluyor

Merhaba benim bir sorunum var şimdi video yaparken (memories programında) müzik eklendikden sonra videoyu oynattığımda müzik boğuk çalıyor video yürürken ama o müziği videoyaya eklemeden media playerda dinlediğim zaman gayet güzel çıkıyor ama video haline getirip mpg haline getirdikten sonra...
  15. K

memories on tv çözünürlük sorunu

Merhaba memories on tv programında sunu hazırladım ancak yazıların falan çözünürlüğü düştü diğer benzer programlarda bu tür sorun yaşamadım videomun neden çözünürlüğünün düştüğünü anlayamadım yeni kullanıyorum yoksa ben mi hata yaptım bilenlerin acilen yardımcı olmasını istiyorum başka programda...
  16. K

birden fazla işletim sistemi kurmak

Merhaba ben xp kullanıyorum bilgisayarıma farklı bir işletim sistemi kurmak istiyorum sanal pc oluşturmayı biliyorum virtual 2007 programı ile benim ikinci diskim boş mesela ben o ikinci diskime kursam işletim sistemimi kurabilir miyim yani d diskimi yoksa sanal pc programını kullanarak mı...
  17. K

Virtual PC 2007 Kurulumu - İşletim sistemi üzerine sorunsuz birden fazla sistem kurm

Çok teşekkür ederim benim için çok yararlı oldu ben de düşünüyodum xp yüklü 7 yi nasıl kuracağım diye teşekkürler..
  18. K

Mükemmel Html Kod Arşivi 2

Çok teşekkürler tam da aradığım özelliklerde sitemi yaparken bu şeylere çok ihtiyacım vardı..Allah c.c razı olsun inş devamı gelir..
  19. K

Grafik Pc

Benim bilgilerime göre gayet iyi bir sistem hızı kapasitesi yüksek..Sadece ekran kartı hakkında bi şey diyemiyorum
  20. K

harici dvd sürücüsü

Merhaba ben lg partable harici dvd sürücüsü aldım bilgisayarıma usb kablosuyla taktığımda cd de iiçinde olduğu halde tıkladığım zamansimgesine yanlış yol ulaşılamayan arşiv gibi bir şeyler diyor yani cd yi görmüyor üstelik başka bilgisayarlarda da denedim kullanım klavuzunu okuduğumda cd den...
Yukarı Alt