Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Yardımcı olurmusunuz ?

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Sizin bir deneme yapmanız ve takıldığınız noktada sorularınızı yöneltmeniz daha uygun olacaktır. Öyle bir durumda arkadaşlarımız seve seve yardımcı olacaklardır. Fakat bu şekilde bir istekle forum kurallarını ihlal etmiş olmakla kalmayıp bir de bu işi...
  2. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

3. Aslı SAYILIR

Acil 51.yaş logo yardım

FORUM KURALLARI gereği (madde 30) ücretsiz, logo ve tasarım talep etmek yasaktır. Tasarım yaptırmak isteyen kullanıcılarımız; Freelance İş verenler bölümüne konu açmalıdırlar. Kurallara uymayan üyelerin mesajları silinir, tekrarı halinde 10 gün uzaklaştırma cezası verilecektir.
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar ... Hümeyra hayır mı ? Yamacıma gel bakem
  5. Aslı SAYILIR

Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz Keyifli forumlar
  6. Aslı SAYILIR

Hazır Model Şişe

İndirdim ben cep telefonuma bir sorun yoktu Şimdi de gezgin ile denedim .. Herhangi bir sorun yok :)
  7. Aslı SAYILIR

Hazır Model Şişe

Paylaşımınıza sağlık olsun :)
  8. Aslı SAYILIR

Nursan Kablo Dergi İlanı Denemesi

@Erkal ÇOŞKUN Çok teşekkür ederim bu değerli yorumunuz için..Göremediğimi görmek görebilmek çok güzel.. Bir sonraki tasarımlarım için tamamen yapıcı bir eleştiri..Bir küpem daha oldu, çok sağol
  9. Aslı SAYILIR

Grafik için Fikirlerinizi Bekliyorum.

Tam hayatını şekillendireceğin bir dönemdesin.. Öncelikle gerçekten isteyip istemediğine karar vermelisin.. Kararını netleştirdikten sonra eğer olumlu ise güzel sanatlar fakültesi okuman sana artı katacaktır. Bildiğim kadarı ile çoğu üniversite yetenek sınavları ile alıyor ve alınan öğrenci...
  10. Aslı SAYILIR

@Emre Şerim Benim olmasını istediğimde bu Emre bey... Hatalar batsın göze ki bundan sonraki çalışmalarımda daha başarılı işler koyabileyim ortaya :) Dediğinize katılıyorum kelime açısından kısır kaldığı için çok tekrar yapmak zorunda kaldım ... Arkasına bahsettiğiniz gibi bir beyazlık...
  11. Aslı SAYILIR

Haklısınız aslında Sedat bey.. Sektörün içinde olunca bu terimlerin kablo tanımlamaları olduğunu bildiğimden tereddüt etmiştim acaba kullanmalımıyım diye :) Ekleyeceğim :)
  12. Aslı SAYILIR

Yorum için teşekkürler Hasan bey .. Göz önünde bulunduracağım
  13. Aslı SAYILIR

kontür olayını beğenmedim yaptım ama kanka gölge vermeyi deneyebilirim :) Teşekkürler
  14. Aslı SAYILIR

11. Taç Bir De Sen Tasarla Yarışması

Ev tekstilinde moda yaratabilecek tasarım ve tasarımcıların ortaya çıkmasını sağlamayı hedefleyen ve Zorluteks Tekstil Tic. Ve San. A.Ş. (“Zorluteks“ olarak anılacaktır) tarafından organize edilen “Bir De Sen Tasarla” yarışması, “nevresim desen tasarımı” kategorisinde “gençlik” teması ile...
  15. Aslı SAYILIR

"Ofis alemi" Ltd için Logo tasarımı

Efet şimdi daha hoş oldu ... Bir tavsiye daha logoda birden fazla espri kullanmak yerine bir espri kullanın yeteli olacaktır. Meşalelerde ki espri nedir ? Müşteri isteği midir ?
  16. Aslı SAYILIR

Merhaba arkadaşlar ... Hiç dergi ilanı denemesi yapmamıştım.. Bir deneme yaptım akşam ... Sıkı eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum gelişmek adına ...
  17. Aslı SAYILIR

Buradan vb gibi sitelerden bilgi edinebilirsiniz. Burada nasıl anlatabilirim düşünüyorum basit bir dille Ofis Alemi yazısında vermek istediğiniz efekte var perspektif sorunu..
  18. Aslı SAYILIR

logoda renk karmaşası var renkleri daha sade kullanmanızı öneriyorum ayrıca daha pastel tonlarda ... Çok sırıtmış bu şekilde ayrıca perspektif sorununa da dikkat edin mutlaka
  19. Aslı SAYILIR

Onun dışında renk uyumu ? Müsteri mi istedi bu renkleri kullanmanızı ..
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar bol kazançlı, havanın soğuğuna inat içinizi ısıtan bir hafta geçirmeniz dileği ile..
Yukarı Alt