Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..
Sizin bir deneme yapmanız ve takıldığınız noktada sorularınızı yöneltmeniz daha uygun olacaktır.
Öyle bir durumda arkadaşlarımız seve seve yardımcı olacaklardır.
Fakat bu şekilde bir istekle forum kurallarını ihlal etmiş olmakla kalmayıp bir de bu işi...
FORUM KURALLARI gereği (madde 30) ücretsiz, logo ve tasarım talep etmek yasaktır. Tasarım yaptırmak isteyen kullanıcılarımız; Freelance İş verenler bölümüne konu açmalıdırlar. Kurallara uymayan üyelerin mesajları silinir, tekrarı halinde 10 gün uzaklaştırma cezası verilecektir.
@Erkal ÇOŞKUN
Çok teşekkür ederim bu değerli yorumunuz için..Göremediğimi görmek görebilmek çok güzel.. Bir sonraki tasarımlarım için tamamen yapıcı bir eleştiri..Bir küpem daha oldu, çok sağol
Tam hayatını şekillendireceğin bir dönemdesin..
Öncelikle gerçekten isteyip istemediğine karar vermelisin..
Kararını netleştirdikten sonra eğer olumlu ise güzel sanatlar fakültesi okuman sana artı katacaktır.
Bildiğim kadarı ile çoğu üniversite yetenek sınavları ile alıyor ve alınan öğrenci...
@Emre Şerim
Benim olmasını istediğimde bu Emre bey... Hatalar batsın göze ki bundan sonraki çalışmalarımda daha başarılı işler koyabileyim ortaya :) Dediğinize katılıyorum kelime açısından kısır kaldığı için çok tekrar yapmak zorunda kaldım ... Arkasına bahsettiğiniz gibi bir beyazlık...
Haklısınız aslında Sedat bey..
Sektörün içinde olunca bu terimlerin kablo tanımlamaları olduğunu bildiğimden tereddüt etmiştim acaba kullanmalımıyım diye :) Ekleyeceğim :)
Ev tekstilinde moda yaratabilecek tasarım ve tasarımcıların ortaya çıkmasını sağlamayı hedefleyen ve Zorluteks Tekstil Tic. Ve San. A.Ş. (“Zorluteks“ olarak anılacaktır) tarafından organize edilen “Bir De Sen Tasarla” yarışması, “nevresim desen tasarımı” kategorisinde “gençlik” teması ile...
Efet şimdi daha hoş oldu ... Bir tavsiye daha logoda birden fazla espri kullanmak yerine bir espri kullanın yeteli olacaktır. Meşalelerde ki espri nedir ? Müşteri isteği midir ?
Merhaba arkadaşlar ...
Hiç dergi ilanı denemesi yapmamıştım.. Bir deneme yaptım akşam ...
Sıkı eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum gelişmek adına ...
Buradan vb gibi sitelerden bilgi edinebilirsiniz.
Burada nasıl anlatabilirim düşünüyorum basit bir dille
Ofis Alemi yazısında vermek istediğiniz efekte var perspektif sorunu..
logoda renk karmaşası var renkleri daha sade kullanmanızı öneriyorum ayrıca daha pastel tonlarda ... Çok sırıtmış bu şekilde ayrıca perspektif sorununa da dikkat edin mutlaka
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.