Size yukarıdaki görsellerde bir çözüm önermemiştim daha ..
Sadece çözüm önerebilmek adına o panelleri o şekilde açık bir ekran görüntüsü rica etmiştim..
İşletim sisteminden böyle birşeyin kaynaklandığını ilk defa duyuyorum açıkcası ama mümkün müdür? Daha tam anlamıyla oturmamış bir işletim...
Bulanıklaştırmak istediğiniz bölgeyi uygun seçim aracı ile seçip filter menüsü altından blur seçenekleri ile yani gaussian blur, motion blur vb.. ya da cs6 kullanıyorsanız daha gelişmiş blur seçenekleri olan Field blur, Tilt - Shift - iris blur seçenekleri ile işleminizi profesyonel bir şekilde...
Sercan bey .. Text aracınız aktiften noktalama işareti koyduğunuz andaki karakter ve paragraf panellerinizin görmemiz mümkün mü .. Orada bir noktada sıkıntı vardır mutlaka ve bu şekilde daha güzel yardımcı olabiliriz size..
:) Hımm çok güzelmiş wallahi.. Baykuşları ben çok severim ..
Tuttu :) Sen gösterdikten sonra merak salmadım değil ...
Kendine ait bir web siten olsun istiyorsun ?
Create Trim Marks: Çalışmamıza cros koymak için kullanılır.Croslar otomatik olarak gruplu gelirler, birbirlerinden ayrılmazlar. Croslar seçili iken CTRL+SHIFT+G ile grubu bozup croslar üzerinde ayarlamalar yapabilirsiniz.
Path : Çizim yolları ile ilgili yapacağımız işlemleri altında...
Tuttu :) Bizi mi takip ediyor yoksa açtı ve bilgisayar başında uyudu kaldı mı orasını bilemem :D
52 sn sonra RED GİT diye bir program başlayacak starda bu ne be diyor inatla bekliyorsun :D Ben öyle yapıyorum da
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.