Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6'da "Text" aracında hata yardım lütfen...

Size yukarıdaki görsellerde bir çözüm önermemiştim daha .. Sadece çözüm önerebilmek adına o panelleri o şekilde açık bir ekran görüntüsü rica etmiştim.. İşletim sisteminden böyle birşeyin kaynaklandığını ilk defa duyuyorum açıkcası ama mümkün müdür? Daha tam anlamıyla oturmamış bir işletim...
  2. Aslı SAYILIR

Herkese merhaba

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır mantığı ile öğrenirken öğretmeniz, öğretirken öğrenmeniz dileği ile .. Keyifli forumlar
  3. Aslı SAYILIR

Resmin arka planını bulanıklaştırma

Bulanıklaştırmak istediğiniz bölgeyi uygun seçim aracı ile seçip filter menüsü altından blur seçenekleri ile yani gaussian blur, motion blur vb.. ya da cs6 kullanıyorsanız daha gelişmiş blur seçenekleri olan Field blur, Tilt - Shift - iris blur seçenekleri ile işleminizi profesyonel bir şekilde...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hava durumu sunucusu gibiyiz bugün :) Cuma günü annemler gelecek umarım güneşi görürüz o gün
  5. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6'da "Text" aracında hata yardım lütfen...

Sercan bey .. Text aracınız aktiften noktalama işareti koyduğunuz andaki karakter ve paragraf panellerinizin görmemiz mümkün mü .. Orada bir noktada sıkıntı vardır mutlaka ve bu şekilde daha güzel yardımcı olabiliriz size..
  6. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :D Yerken hissetmek daha zevkli :D Bu reklamı izlerken çocukluğuma geri döndüğümü düşündüğümü düşünüyorsun
  7. Aslı SAYILIR

ACK Ürün teşhir stand sunumları...

Umarım bir gün bende bu hoş duyguları yaşaya(ta)bilirim.. Paylaşımınızı izlemek keyifliydi Şener bey.. Elinize emeğinize sağlık olsun..
  8. Aslı SAYILIR

Etkili CV Özgeçmiş tasarımları...

Rica ederim.. İlgimi çeken bir konu.. Buldukça eklerim ...
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Deneyeceğime emin olabilirsin :) Bazen tam da bu resimdeki gibi hissediyorsun
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yusuf abi Avcılar'da farklı değil
  11. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 2. bölüm ( resimli anlatım )

Rica ederim.. Faydalı olması dileği ile..
  12. Aslı SAYILIR

Etkili CV Özgeçmiş tasarımları...

Hemen konuya katkıda bulunmak istedim :)
  13. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

:) Hımm çok güzelmiş wallahi.. Baykuşları ben çok severim .. Tuttu :) Sen gösterdikten sonra merak salmadım değil ... Kendine ait bir web siten olsun istiyorsun ?
  14. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) (izleme diye uyarmıştım seni artık çok geç... ) herkesin tersine sen baykuşların uğur getirdiğine inanıyorsun ..
  15. Aslı SAYILIR

Kullandığımız Renklerin Anlamları ve İnsan Üstündeki Psikolojik Etkileri

Rica ederim..Ayrıca paylaşımınıza sağlık..
  16. Aslı SAYILIR

Rica ederim Buse hanım, Keyifli forumlar
  17. Aslı SAYILIR

Create Trim Marks: Çalışmamıza cros koymak için kullanılır.Croslar otomatik olarak gruplu gelirler, birbirlerinden ayrılmazlar. Croslar seçili iken CTRL+SHIFT+G ile grubu bozup croslar üzerinde ayarlamalar yapabilirsiniz. Path : Çizim yolları ile ilgili yapacağımız işlemleri altında...
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :D Gün gelecek sende böyle çizimler yapacaksın ... ( sakın red git izlemeee !! İyi seyirler bende makalemi tamamlayayım .. )
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Bizi mi takip ediyor yoksa açtı ve bilgisayar başında uyudu kaldı mı orasını bilemem :D 52 sn sonra RED GİT diye bir program başlayacak starda bu ne be diyor inatla bekliyorsun :D Ben öyle yapıyorum da
Yukarı Alt