@Erkal ÇOŞKUN
Erkal hesabın içine yeni bir klasör aç o klasöre herkesin indirme yapması için yetki vermelisin ..Açtığın klasör üzerine sağ tıkla en altta "Privileges" diye bir komut var oradan açık erişim kısmında ortada yer alan kutucuğu işaretlemen yeterli olacak..
Yeni gizlilik...
@mustafam06
autocad ile teknik çizimler yapılıyor o sebepten hesap kitap olayı daha fazla.. Sorunuza istinaden mesela broşür tasarlıyorsunuz diyelim ki boyutları tabi girilecek kesim payları taşma payları hesaplanıp bırakılacak vb. işlemler olacak
@mustafam06
hayırlı olsun öncelikle...
Hayır şimdi çizim yaparken çizdiğin nesneye de bağlı ama corel ve benzeri programlarda serbest çalışmalarda pen tool ile çizimlerini dilediğince yapabilirsin ama örnek veriyorum bir masa çizeceksin bunu ölçeklendirmen istendı o zamanda temel matematik bilgisi ile çizdiğin kare yada nesneye ölçü...
Autocad programında ki kadar detay yok
ne yapmak istediğinize bağlı değişir ve
hangi programlardan bahsettiğinize de bağlı..
Ben photoshop, illustrator gibi tasarım araçlarından bahsettiğinizi varsayarak şöyle özetleyeyim
tabi bir takım ölçülere dikkat etmek gerekiyor.. Bazı kuralları var...
Sayın cabbara, yucemil isimli arkadaşımız yönetim tarafından gerekli uyarıları almaktadır.
Bu şekilde devam etmesi halinde kendisi forumdan uzaklaştırılma cezası alacaktır..
Dikkatiniz için teşekkürler..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.