Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Klavika yazı ailesi

@Erkal ÇOŞKUN Rica ederim ne demek..
  2. Aslı SAYILIR

Klavika yazı ailesi

@Erkal ÇOŞKUN Erkal hesabın içine yeni bir klasör aç o klasöre herkesin indirme yapması için yetki vermelisin ..Açtığın klasör üzerine sağ tıkla en altta "Privileges" diye bir komut var oradan açık erişim kısmında ortada yer alan kutucuğu işaretlemen yeterli olacak.. Yeni gizlilik...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

heyytt olaya müdahale anı gelmiş diyeceğim ama malum istifa ettiğim bir dönemdeyim o sebepten çok bakamıyorum foruma
  4. Aslı SAYILIR

yardımcı olabilecek grafiker arkadaşlar

@mustafam06 autocad ile teknik çizimler yapılıyor o sebepten hesap kitap olayı daha fazla.. Sorunuza istinaden mesela broşür tasarlıyorsunuz diyelim ki boyutları tabi girilecek kesim payları taşma payları hesaplanıp bırakılacak vb. işlemler olacak @mustafam06 hayırlı olsun öncelikle...
  5. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Şener CANÖZ Tünaydın :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tamam tamam ses etmiyor sadece izlemek ile yetiniyorum sizi :cool::cool:
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Allah'ım planlara bak yaa :D
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kedidir o kedi :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Para sadece bir araçtır mutlu olmak için İsmail.. Herşey gönlünce olsun
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydın arkadaşlar...Güzel haberler alacağınız bir gün geçirmeniz dileği ile...
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:D hoşgeldi
  12. Aslı SAYILIR

Hayır şimdi çizim yaparken çizdiğin nesneye de bağlı ama corel ve benzeri programlarda serbest çalışmalarda pen tool ile çizimlerini dilediğince yapabilirsin ama örnek veriyorum bir masa çizeceksin bunu ölçeklendirmen istendı o zamanda temel matematik bilgisi ile çizdiğin kare yada nesneye ölçü...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum..
  14. Aslı SAYILIR

Autocad programında ki kadar detay yok ne yapmak istediğinize bağlı değişir ve hangi programlardan bahsettiğinize de bağlı.. Ben photoshop, illustrator gibi tasarım araçlarından bahsettiğinizi varsayarak şöyle özetleyeyim tabi bir takım ölçülere dikkat etmek gerekiyor.. Bazı kuralları var...
  15. Aslı SAYILIR

Kişisel İnfografik yaptırılacaktır ACİL

Sayın cabbara, yucemil isimli arkadaşımız yönetim tarafından gerekli uyarıları almaktadır. Bu şekilde devam etmesi halinde kendisi forumdan uzaklaştırılma cezası alacaktır.. Dikkatiniz için teşekkürler..
  16. Aslı SAYILIR

Font yardım...

Bende teşekkür ediyorum.Light formu dışında bulamamıştım ..
  17. Aslı SAYILIR

Font yardım...

Evet Cocon Ot Bold font... Bulduğum an paylaşacağım Erkal ..
  18. Aslı SAYILIR

Çalışma Masası

Kankam beğenmek ne kelime ben çok beğendim ...
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

@Hümeyra Can Tuttu :D Erkek/kız arkadaşının face hesabına girip tüm erkekleri/kızları silmesi karşısında aynen yukarıda ki tepkiyi verirsin :D
  20. Aslı SAYILIR

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Nakliyeciler evi toplamaya gelsin hemi de ben çağırmadan :D
Yukarı Alt