Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Bayılırım :) Tuttu vallahi ... Gel beraber içek .. Özlemine kurban senin Hayatta bazen risk almak gerek ne kadar ürkütse de... Risk almayı seversin ?
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı ... :) Sakal yapıyorum genelde patron kızıyor.. Paraya daha çok değer veriyorsun demekmiş !!! Saat 6 olunca içinde bir sevinç oluyor sevdiklerine kavuşmak için az kaldı diye ..
  3. Aslı SAYILIR

Vektör Dünya Haritaları

Umarım işinizi görür INDIRMEK ICIN TIKLAYINIZ
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

buldum buldum :) kamyoncu erkek olur ama bayan olursa ne olurmuş onu da gördüm :) Güncelleme yazıyorum gelin buyrun beraber ayıklayalım kabloları ..
  5. Aslı SAYILIR

Vakıfbank Dax font ailesi

@ditorun Link ana mesaj altında yenilenmiştir. Keyifli forumlar
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar olsun benden de herkese :)
  7. Aslı SAYILIR

Logo çalışması istiyorum

Sayın Üyemiz kemalkoc81 Forum kurallarını incelemenizi önemle rica ederiz. FORUM KURALLARI Madde 30-) Forumda konu açarak Ücretsiz banner, logo ve tasarım talep etmek yasaktır.Ücretsiz banner yapmak isteyen tasarımcılar özgürce konu açabilir.Fakat kullanıcılar bedava banner, logo ve...
  8. Aslı SAYILIR

Tutorials

Tutorial kelimesinin türkçe anlamı Öğretici demektir. Orada yazarın anlatmak istediği kanımca ben size şimdi bir uygulama yapmayı öğreteceğim ya da bu öğretici efekt ile bir uygulama yapacağız sizde öğrenmiş olacaksınız tarzı bir yaklaşımdır..
  9. Aslı SAYILIR

Nursan Kablo Dergi İlanı Denemesi

nur+san fikrinden ortaya çıktı ayrıca bir nevi uyarı ve bir diğer anlamı da biz aydınlatıyoruz sebep kablolarımızın genelde hitap ettiği alan o :) Değerli yorumlarınız için teşekkürler
  10. Aslı SAYILIR

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@Acemi Graf Hayırlı olsun CS6 sürümünüz.. Otomatik kros koyma özelliği var öncelikle ondan bahsedelim ... Her ne kadar verimli gibi gözükmese de ben oldukça faydalanıyorum... Object menüsü altında Create Trim Marks ile otomatik kros koyuyorsunuz. Bu kroslar gruplu olarak geliyor...
  11. Aslı SAYILIR

Sevdiğimiz Sözler

Ne kadar küçük şeylere ağlardık. Bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek. Şimdi büyüdük. Çok büyük olaylar bile ağlatamıyor bizleri. Ölümler, iflaslar, savaşlar. Şimdi daha mı güçlüyüz? Yoksa daha mı alışkın? Hayatı öğrenmek “alışmak” mı acaba?
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın herkese.. Yeni umutlar hep doğsun, bitmesin Hayat yaşadıkça güzelleşip, ağlatmasın… Hayata dair güzel olan her şeyi yaşamanız dileğiyle; Yüreğinizden huzur ve mutluluk eksik olmasın Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın.
  13. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Bir gunaydın da benden olsun... Bol kazançlı bir gün dilerim arkadaşlar...
  14. Aslı SAYILIR

Can sıkıntısından illüstrasyon deneme

Teşekkürler tatlım.. Aslında tonlama vb. konulara çalışmam lazım ama şu an askıda bu konu :)
  15. Aslı SAYILIR

Mükemmel bir çalışma Luftbanza Airlines (Alexander Koshelkov)

Benim de daha önceleri beğeni ile izlediğim bir çalışmadır. Paylaşım için teşekkürler...
  16. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

Tabi ki sana da sağlık olsun.. Keşke bende becerebilsem bu şekilde içimdekileri dizelere dökebilmeyi... Bir rahatlama, bir çıkış... Dediğin gibi hayat devam ediyor yapacak birşey yok bizde rüzgarına kapılıp fazla savrulmadan ayak uyduruyoruz işte...
  17. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

Kalemine sağlık Şener CANÖZ
  18. Aslı SAYILIR

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz...
  19. Aslı SAYILIR

Medusa Medya Grafikerini Arıyor ...

Firma : Medusa Medya Pozisyon: Grafiker Şehir - İlçe İzmir - Bayraklı Kategori : Reklam / Tanıtım Çalışma Şekli: Tam Zamanlı (Full Time) Bay veya Bayan / 20 - 40 Yaş arası İletişim: izmir@medusamedya.com İlanı Detayları: Yaratıcı, üretken ve hayal gücü kuvvetli. Güçlü bir...
Yukarı Alt