Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Herkese sendromu evde biraktigi keyifli bir pazartesi diliyorum :)
  2. Aslı SAYILIR

Sönmezler ınsaat kartvizit calısması

Firmalarin kurumsal renkleri olur ..vodofone mesela kurumsal renkleri ne ? Kırmızı ve beyaz değil mi ?
  3. Aslı SAYILIR

After Effects Bilgilerinizi Test Edin .

:) keyifli bir test Ayrıca soruları başarılı buldum :) Paylaşım için teşekkürler ..
  4. Aslı SAYILIR

a5 el ılanı

Renk uyumlarında bu site sana yardımcı olacaktır. Sık kullanılanlara eklemeni tavsiye ediyorum... Renk kavramı baya geniş bir konu ... Renkler önemli bir tasarım öğesi olmakla beraber sembolik bir değerde taşırlar.. En sık karşılaşılan renk sınıflandırılması "sıcak" ve "soğuk" renkler...
  5. Aslı SAYILIR

Sönmezler ınsaat kartvizit calısması

Firmanın kurumsal renkleri logoda kullanılan renkler diye düşünüyorum.. 2. çalışma yani siyah olan şık fakat logo renk olarak uyum sağlamamış bu sebepten birinci çalışmayı seçerdim ben .. Adres puntosunu küçültürsen daha şık duracağı kanısındayım :)
  6. Aslı SAYILIR

Logo Çizimi Corel Ders

@hasanfehmi Bu konuyu incelemeni tavsiye ederim.
  7. Aslı SAYILIR

a5 el ılanı

Renk uyumu üzerinde çalışmalısın ..
  8. Aslı SAYILIR

döner resimleri

@aliiz Sayın aliiz Turbobit linkini kontrol ettim herhangi bir sorun bulunmamakta.. Keyifli forumlar
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Evet :) Tuttu :) Keyif almak varken her yapılandan Bu reklamdaki kapıcı tam senlik (Yanlışlıkla pm atmışım :D )
  10. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) İlk defa dinliyorum bir kaç zaman sonra tekrar sorarsan bir kanıya varmış olurum :) ( Dibi tutmadı Allah'tan ama baya bir üflemiş havayı suyla beraber :D Sebep max tabee :D ) Tef için kurs almayı düşünürken bu nineyi buldun :) Gidip tef çalmak için kurs isteyeceksin neneden :D
  11. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

Kalemine sağlık Şener :)
  12. Aslı SAYILIR

Özgürlük..

:) Tamam bakalım devam et Bende modelleme yapmaya çalışıyorum 3d Stres yaptırıyor beni yaa
  13. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu .. Bazen aklıma gelir ... (Yemek yaparken düdüklüyü unutmuşum ocakta bu dünden beri başıma gelen ne Allahaşkına :) ) Spiderman ve örümcek araç oyuncağını istiyorsun
  14. Aslı SAYILIR

Özgürlük..

İsmail emeğine sağlık .. Şişe sanki tam yedirilememiş çalışmaya yakından görmek istedim ama çözünürlüğü düşük sanırım :) Böyle denemelerini de görmek hoş ..
  15. Aslı SAYILIR

Ford 2013 Takvim Posteri

Emeğine sağlık Günaycım :) Böyle paylaşımlarını görmek isteriz hep ...
  16. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) Kendi logomu yapacağım az kaldı :) Kendine logo yapsan ne olacak onu da bilmiyorsun ama ego işte o logoyu istiyorsun
  17. Aslı SAYILIR

SolidRocks Render Yardımcısı

Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler :)
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Kendi kendine oynuyor kıyamam :D Arada eşlik edeyim bari :) Tuttu ama çalışmam bitince sevinçten :) Supermen i olduğun özel biri var hayatında ve şu an telde konuşuyorsun
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu ama bu son :D Şimdi masa modellemeye çalışıyorum max öğrenme aşamasındayım o yüzden bir süre yokum :D Max insanda bir tutku haline gelebiliyor ve buna şaşırıyorsun
  20. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Yazdığını okuduğunu bildiğini düşünüyorum :) (Bronz üyelik inşallah ileride Altında olur :) ) Daha bir mutlusun bugün sanki birşeyler olacak.. Hissediyorsun
Yukarı Alt