Renk uyumlarında bu site sana yardımcı olacaktır. Sık kullanılanlara eklemeni tavsiye ediyorum...
Renk kavramı baya geniş bir konu ...
Renkler önemli bir tasarım öğesi olmakla beraber sembolik bir değerde taşırlar..
En sık karşılaşılan renk sınıflandırılması "sıcak" ve "soğuk" renkler...
Firmanın kurumsal renkleri logoda kullanılan renkler diye düşünüyorum..
2. çalışma yani siyah olan şık fakat logo renk olarak uyum sağlamamış bu sebepten birinci çalışmayı seçerdim ben ..
Adres puntosunu küçültürsen daha şık duracağı kanısındayım :)
Tutmadı :) İlk defa dinliyorum bir kaç zaman sonra tekrar sorarsan bir kanıya varmış olurum :)
( Dibi tutmadı Allah'tan ama baya bir üflemiş havayı suyla beraber :D Sebep max tabee :D )
Tef için kurs almayı düşünürken bu nineyi buldun :) Gidip tef çalmak için kurs isteyeceksin neneden :D
tuttu .. Bazen aklıma gelir ...
(Yemek yaparken düdüklüyü unutmuşum ocakta bu dünden beri başıma gelen ne Allahaşkına :) )
Spiderman ve örümcek araç oyuncağını istiyorsun
İsmail emeğine sağlık ..
Şişe sanki tam yedirilememiş çalışmaya yakından görmek istedim ama çözünürlüğü düşük sanırım :)
Böyle denemelerini de görmek hoş ..
Kendi kendine oynuyor kıyamam :D Arada eşlik edeyim bari :)
Tuttu ama çalışmam bitince sevinçten :)
Supermen i olduğun özel biri var hayatında ve şu an telde konuşuyorsun
Tuttu ama bu son :D Şimdi masa modellemeye çalışıyorum max öğrenme aşamasındayım o yüzden bir süre yokum :D
Max insanda bir tutku haline gelebiliyor ve buna şaşırıyorsun
Tuttu :) Yazdığını okuduğunu bildiğini düşünüyorum :)
(Bronz üyelik inşallah ileride Altında olur :) )
Daha bir mutlusun bugün sanki birşeyler olacak.. Hissediyorsun
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.