Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı :) Yastığında kalmış yüzün haberin yok ?
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Aa başımdamıymışş hakket tuttu :) Akşam o saçma şeyleri okurken eşimin tepkisizliği daha da gülmeme sebep oldugunu bilmiyorsun ?
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı.. Fenerbahçe :) İşlerinin arasında birde kendini tasarım konusunda yetiştirmek için çabalıyorsun ve her adımda mutlu oluyorsun ..
  4. Aslı SAYILIR

Photoshop'u daha hızlı kullanmak için ipuçları

Amaç faydalı olmak :) Faydalı olabildiyse ne mutlu Emre bey ... Keyifli forumlar..
  5. Aslı SAYILIR

Photoshop'u daha hızlı kullanmak için ipuçları

Faydalı olabilmesi dileği ile.. Keyifli forumlar..
  6. Aslı SAYILIR

Brandday.net Yarışması Birincisi

Erkan bey tebrik ederim :) Başarılarınız daim olsun :)
  7. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Ahanda sonunda tutturdum :D Tuttu :) Yerçekimi kanunun anayasa alınması mantıklı ?
  8. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu diyelim geleneği bozmayalım evet güzel soru cevaplar varmış :) Yine yarın olacak ?
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :D Hemen soruyorum Hep dönen ördeğe ne denir?
  10. Aslı SAYILIR

Aşk Tipografisi 2 :)

Hadi bakalım iyi çalışmalar o zaman
  11. Aslı SAYILIR

Size ve fikirlerinize ihtiyacım var :)

sayın hacers.. öncelikle bir arkadaşımızın fikir istediği bir konu altına bu şekilde bir paylaşımda bulunmak ne kadar hoş göreceli. Bu tarz isteklerinizi uygun dille uygun bir başlık altına yeni konu olarak açmanızı tavsiye ederim.. Ayrıca ben bu tutumunuza şaşırıyorum .. Başkasının...
  12. Aslı SAYILIR

Aferin Emre :) Şimdi gelelim işin ciddiyetine .. Daha yolun çok başındasın bol bol çalış, çalışmalarını paylaş bırak eleştirelim bu senin gelişmen için şart :) Haydi bakalım yeni çalışmalarını bekliyoruz :)
  13. Aslı SAYILIR

istek yapınca haber verinde bari bizde dinleyelim şu meşhur isteği :) Sadece adıma değil ama tüm forum ailesine rica ediyorum :)
  14. Aslı SAYILIR

ee ablam bende hakettim artık bir isteği :) Rica ederim ne demek
  15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu nereden bileyim :D aslında senden böyle tuhaf düşüncelerin çıkması normal :) Bazen sağır rolü yapıyorsun ?
  16. Aslı SAYILIR

@EmreKirac :clap2::clap2: Emre şarkı söylemeyi geç işe yaramamış... Şiir yaz yazamıyorsan nette araştır beğendiğin bir taneyi ona hediye et :) Bizim zamanımızda radyodan şarkı istemek vardı sevdiğine bak haa o da işe yarayabilir :)
  17. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Aaa Tuttu nasıl yanındaki parmaktada tırnak var acaba normal miyim ? Bazen sırf gıcıklığına migreninin tutmasını istersin :D
  18. Aslı SAYILIR

Emre Tuğçe'ye olan aşkın forumda dillere düşecek bu gidişle..
Yukarı Alt