Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Ceprin (burun spreyi) adlı ambalaj tasarımım

Kareler içindeki "c" ler ürünün logosu mudur ? ve size mi ait ne anlama geliyor biraz açıklar mısınız ?
  2. Kerim ÖKSÜZ

İlk Tipografi Çalışmam

Uygulama belki daha iyi olabilir ama çalışmadaki espri güzel :) dünya bizim der gibi
  3. Kerim ÖKSÜZ

MusicAnder | Retro Poster Tasarımı

Genel anlamda hoş görünüyor. dahada estetik katması açısından kahverengi arkaplana daha belirgin bir doku verilebilir diye düşünüyorum. Ellerinize sağlık.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Merhaba

Kuzum siz daha önce neredeydiniz :) hoşgeldiniz Berk Bey Umarım forumda daim olursunuz. İyi forumlar.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Gmail'inize Yeni Tema !!!

güzel oldu valla :) teşekkürler ByDvT
  6. Kerim ÖKSÜZ

Gazete Reklamı / Hotel İnkim / 2 Çalışma

görsel seçimlerinde daha değişik seçenekler bulunabilir. sadece kum ve deniz kabuğu tatili anlatabilir belki ama çalışmadaki görseller bu havayı vermemiş Sedat Bey. Kolay gelsin.
  7. Kerim ÖKSÜZ

mouse ile çizdiklerim..

Mouse ile bunlar çıkıyorsa paletle kim bilir neler yaparsınız.. çok hoş görünüyorlar ellerinize sağlık.
  8. Kerim ÖKSÜZ

Beach Life - Reşat UÇDU

Biraz kalabalık görünüyor sanki... renk seçimi de gözden geçirilmeli diye düşünüyorum ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
  9. Kerim ÖKSÜZ

güzel bir animasyonum :)

@yavuz94 evet espriden kastım oydu
  10. Kerim ÖKSÜZ

güzel bir animasyonum :)

hehe :) espri çok güzel ellerinize sağlık.
  11. Kerim ÖKSÜZ

Trafik Konulu AfişTrafik Konulu Afiş ve Slogan Yarışmas ve Slogan Yarışması Sonuçları

Şaşırdım aslında bu dereceye ama sevindim :) Tebrikler Hasan süper bi çalışmaydı...
  12. Kerim ÖKSÜZ

bemece :)

Ne güzel isim işte sloganı bile var sizin adınızın sloganı varmı :D "Bence BeMeCe" :)
  13. Kerim ÖKSÜZ

beachlife | hasan güner

Renk seçimi her zamanki gibi...:) Niteleyici bi kelime kullanmıyorum gerek yok her seferinde söylemeye :) Tek gözüme takılan yer üst taraftaki dansçılar sanki buz patencisi gibi... gece hayatıyla yada eğlence mekanlarıyla çok ilgileri yok gibi biraz gereksiz geldi onun dışında harika olmuş...
  14. Kerim ÖKSÜZ

Özkan Atik Kurumsal Logo Yarışması Sonuçları.

Dereceye giren arkadaşları kutluyorum.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Corel Draw X4 Domates Denemem

Corelle yapmak zor olsa gerek çok başarılı ellerinize sağlık
  16. Kerim ÖKSÜZ

Grafikerler.Org Üyeleri ve Yöneticileri Ne Kullanıyor? Mac mi yoksa PC mi ?

bir kaç kez mac başına oturdum o nedir öyle :) anlayamadım. ortalama 6 yıldır pc kullanıyorum
  17. Kerim ÖKSÜZ

Stock "Sebest Çalışma"

sorun bende o zaman :) doğru şimdi gördüm
  18. Kerim ÖKSÜZ

Bir sinekler eksikti :D

Kışa o da olur nasipse bana da bi maaş bağlayan lazım ama sen gel elbet buluruz bi bağlayan :)
  19. Kerim ÖKSÜZ

Bir sinekler eksikti :D

Ben teklifimi yapmıştım kaçın gelin iç anadoluya Hasan Bey :) püfüüür püfür esiyo sabahtan beri. sinekler de dışarda takılyo herşey yolunda...
  20. Kerim ÖKSÜZ

Müşteri: Beach Life - Dergi Kapak Tasarımı.

İnanmıyorum Beyşehir Gölü :D bu yarışmaya katılmalıyım :)
Yukarı Alt