Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Hastane Logo

"Ç" Harfinin içindeki özel ibaresini kaldırmalısınız bence logo oldukça başarılı yalnız özel bozuyor diyebilirim. Hastane adı için farklı font seçeneklerini deneyebilirsiniz "Mecidiyeköy" kelimesini de logonun üstünde küçük bir şekilde kullanabilirsiniz Mecidiyeköy Çevre Hastanesi olur böylece...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Alpay Ekmek-2 / Ahmet ALTUN

Sanırımİlk çalışmanız daha güzel ve konu ile alakalı duruyor Ahmet Bey. Sloganın Duruşu,Logonun genel şekli bir ekmek firmasını anımsatmıyor. Logo daha çok güneşi, güneş enerjisi işi vb işlerle uğraşan firmalar için hazırlanmış logoları anımsatıyor gibi. İlk çalışmanıza da yorumumu yapmış oldum...
  3. Kerim ÖKSÜZ

ALPAY EKMEK - Çağrı Tüysüz ->

Çalışmanız güzel görünüyor ROCkM4N ellerinize sağlık... Aslında bir ekleme, daha doğrusu değişiklik yapılabilir buğday başağının yaprağından "A" Harfi oluşturulabilir deneyip göstermek isterdim ama bunu sizin yapmanız daha uygun olur sanırım bir deneyin derim. Başarılar...
  4. Kerim ÖKSÜZ

Alpay Ekmek / Ahmet ALTUN

Başarılı çalışmalar çıkarmışsınız Ahmet bey ellerinize sağlık ancak birkaç küçük noktaya değinmek isterim. Zarfta ve kartvizitte bulunan sarı bölümler logonuzdaki hatları kısmen hatırlatsa da antetli kağıtta bunu söylemek biraz zor. Birde zarf için oluşturduğunuz pencere standart diplomat zarfta...
  5. Kerim ÖKSÜZ

alpay ekmek, kurumsal..!!

@KaRDiYaK_BoY Ellerinize sağlık çalışmalarınız sade ve güzel görünüyor. sanırım bir ekip ürünü, iki kişilik bir ekip :) Yalnız canım Türkçemiz varken neden bu özenti thatlım ?
  6. Kerim ÖKSÜZ

Mantar Firması İçin Bloknot Tasarımı

Hoş görünüyor başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
  7. Kerim ÖKSÜZ

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER

güzel ve sade bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
  8. Kerim ÖKSÜZ

600 TL Ödüllü Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması..

Yarışmalara ara vermiştim ama bu yarışmadaki eserlerin gerçek bir firmada kullanılacak olması güzel olmuş hemen çalışmalara başlıyorum :) ayrıca ödül de tatmin edici :) ama sadece ödül için yapmayacağımı da eklemek gerek...yarışmaya katılacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.
  9. Kerim ÖKSÜZ

Engelleri Kaldır - Reklam

Uzun süre düşünsem aklıma gelmezdi :) tebrik ederim gerçekten hoş bir çalışma olmuş ancak mouse simgesi de birebir aynısı olsaydı daha güzel olurdu sanki
  10. Kerim ÖKSÜZ

Mesnevi Kitapevi logo

"Mesnevi KitaPevi" yerine ünsüz yumuşaması olmalı ve "Mesnevi Kitabevi" olmalıydı çalışmanız çok anlamlı ve güzel olmuş ellerinize sağlık
Yukarı Alt