Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Halka Arz

HB grafik - Hasanguner.com - grafikerler.org - aylık maaş ordan burdan derken bu ne para hırsıdır yav :D Merak ettim şimdi Ömer Bey siteyi devredecek olsa ne kadar ister ? :)
  2. Kerim ÖKSÜZ

Kerim ÖKSÜZ ||Özkan Atik Kurumsal

Tek çalışmayla katılmayı düşünüyorum sınavlarım olduğu için bunu anca yetiştirebildim gönül ister çeşit çeşit yapayım şans artsın ama anca bu kadar :) Teşekkür ederim sana da başarılar Hasan :)
  3. Kerim ÖKSÜZ

TürkmenSu Logosu Lazım

Konya selçuklu şubesine iş yapmıştım daha önce hiçbiryerde bulamadım kendim çizdim umarım işinizi görür iyi çalışmalar eps - ai - pdf BURADAN
  4. Kerim ÖKSÜZ

@lanetli_86 @Burh4n @Recep Gürel Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
  5. Kerim ÖKSÜZ

@atölye @Decomix Teşekkür ederim...
  6. Kerim ÖKSÜZ

Kerim ÖKSÜZ ||Trafik Afiş

Teşekkürler Abdullah Bey
  7. Kerim ÖKSÜZ

Logonun başındaki açıklamayı yapmadığımı farzedin Ahmet Bey bu açıklama olmasa sağlıkla ilgili birşey pek akla gelmiyor sanırım. öyle düşünüyorum Logoyu oluştururken bunu da düşündüm aslında hem akılda kalıcı olsun hem sağlık kuramını anlatsın hemde başka alanlarda kullanılabilsin...
  8. Kerim ÖKSÜZ

@Fulyam Teşekkür ederim Fulya Hanım :)
  9. Kerim ÖKSÜZ

Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
  10. Kerim ÖKSÜZ

amonyum_nitrat production (ozkanatik) vol.2

başarılar dilerim
  11. Kerim ÖKSÜZ

@Hasan Güner @Fulyam teşekkür ederim
  12. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

@Emine Şahin tavsiyeniz için teşekkür ederim benzeri bir çalışmada mutlaka uygulayacağım ama bunlar için artık geç baskıya girmiştir sanırım :)
  13. Kerim ÖKSÜZ

Çok fazla emek verilmiş bir çalışma değil ama görsel ve slogan oturdu diye düşünüyorum herkese başarılar
  14. Kerim ÖKSÜZ

Bu Hayattan ÇektikLerim...

Resimlerinize ayrı konu başlığınıza ayrı bayıldım :) Tüm çekimlerinizi görmek isterim çok hoş kareler ellerinze sağlık
  15. Kerim ÖKSÜZ

@welatperest @Pınar Cildam Teşekkür ederim
  16. Kerim ÖKSÜZ

Sinan ARIK - ÖZKAN ATİK 1

Karikatürist olduğunuz çalışmalarınızdaki mizahtan anlaşılıyor çok şeker olmuş :) ancak Emine Hanım'ın da dediği gibi logo kriterlerine uygun olmayan bir çalışma ki ciddi bir firma için hiç değil... oyun sitelerine yada ne bileyim çocukları ilgilendiren bir ürünün ambalajına çok uygun...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Logistik firması için logo tasarımlarım

Kayda değer gördüğüm, müşteri olsaydım şunu seçerdim dediğim bir çalışma göremedim çoğu clipartlar yada çok bilinmiş şekiller kullanılarak hazırlanmış. Font seçimleriniz olabildiğince kötü :( ve son olarak renk konusunda da örnekleri incelemenizi öneririm 7 numaralı çalışma diğer...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Çocuk İstismarı

Sade ve hoş görünüyor başarılı bir çalışma ellerinize sağlık. Yarışma sonuçlandı mı ?
  19. Kerim ÖKSÜZ

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :)
  20. Kerim ÖKSÜZ

Teşekkür ederim Seyit Bey
Yukarı Alt