HB grafik - Hasanguner.com - grafikerler.org - aylık maaş ordan burdan derken bu ne para hırsıdır yav :D
Merak ettim şimdi Ömer Bey siteyi devredecek olsa ne kadar ister ? :)
Tek çalışmayla katılmayı düşünüyorum sınavlarım olduğu için bunu anca yetiştirebildim
gönül ister çeşit çeşit yapayım şans artsın ama anca bu kadar :)
Teşekkür ederim sana da başarılar Hasan :)
Logonun başındaki açıklamayı yapmadığımı farzedin Ahmet Bey bu açıklama olmasa sağlıkla ilgili birşey pek akla gelmiyor sanırım. öyle düşünüyorum
Logoyu oluştururken bunu da düşündüm aslında hem akılda kalıcı olsun hem sağlık kuramını anlatsın hemde başka alanlarda kullanılabilsin...
Karikatürist olduğunuz çalışmalarınızdaki mizahtan anlaşılıyor çok şeker olmuş :)
ancak Emine Hanım'ın da dediği gibi logo kriterlerine uygun olmayan bir çalışma ki ciddi bir firma için hiç değil...
oyun sitelerine yada ne bileyim çocukları ilgilendiren bir ürünün ambalajına çok uygun...
Kayda değer gördüğüm, müşteri olsaydım şunu seçerdim dediğim bir çalışma göremedim çoğu clipartlar yada çok bilinmiş şekiller kullanılarak hazırlanmış.
Font seçimleriniz olabildiğince kötü :(
ve son olarak renk konusunda da örnekleri incelemenizi öneririm
7 numaralı çalışma diğer...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.