Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Stock "Sebest Çalışma"

seyit dakikalarca inceledim ama "k"yı bulamadım :) ben mi dalgınım, "k" mı belirgin değil yadan ortada k falan yokmu :)
  2. Kerim ÖKSÜZ

Bugün Corel x4'ü açmakta sıkıntı yaşayanlar var mı?

forever freehand :) tıkır tıkır çalışıyo :D
  3. Kerim ÖKSÜZ

[Y.Ç.] Shabby Textures

Teşekkürler güzel paylaşım. Gold üyeliğiniz hayırlı olsun bu arada Bilal Bey
  4. Kerim ÖKSÜZ

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

Telefonu maili var arayıp konuştunuz mu ? Sevinmek mi lazım üzülmek mi gülmek bilemedim :) aslında iyiler taklit edilir (gerçi bu taklit değil çalıntı ama :) )
  5. Kerim ÖKSÜZ

Özlem Tv için logo çalışması 2

2.si hoş Emine Hanım 1 çok sade 2 den sonrakiler de kaba durur 2 ideal
  6. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

Görseller Beyşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği fotoğraf maratonunda çekilmiş fotoğraflar. Yarışmanın şartnamaesinde yer alan "Fotomaratona katılan yarışmacıların fotoğraflarından seçilenler Beyşehir Belediyesi arşivine kazandırılarak, Beyşehir’in tanıtımı için arşiv oluşturulacaktır."...
  7. Kerim ÖKSÜZ

"Canlı yayında cevaplıyor" Afiş çalışması

İlk olarak "Prof.Dr Haydar BAŞ" ve takip eden resim içindeki yazılardaki kırmızı konturu kaldırın bence Emine Hanım "Halkın soru ve sorunlarını canlı yayında cevaplıyor" bölümünde de font sanki olmamış değiştirin derim birde yazının eğik olması afişin duruşunu bozmuş düz kullanın. yine...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Bu haftanın çekimleri

Köpek çok güzel çıkmış çok masum bakıyor :) güzel kareler elinize sağlık
  9. Kerim ÖKSÜZ

Yamaç paraşütü şenlikleri afişi

Tüm önerileri taze taze uygulayayım :) son şeklini ekleyeyim sonra Teşekkür ederim :
  10. Kerim ÖKSÜZ

Yamaç paraşütü şenlikleri afişi

henüz tasarım aşamasında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
  11. Kerim ÖKSÜZ

TürkmenSu Logosu Lazım

hmm evet benim iş yaptığımda logo böyle idi demek ki değişmiş web sitesini inceledim farklı
  12. Kerim ÖKSÜZ

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim çok güzel çalışmalar Biz de bu tişörtlerden satın alabilecek miyiz ? :)
  13. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

@Ertürk Teşekkürler
  14. Kerim ÖKSÜZ

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz Bora Bey düşüncenizde yanılmıyorsunuz iyi forumlar...
  15. Kerim ÖKSÜZ

Özlem Tv için logo çalışması

Benim de alttaki hoşuma gitti Emine Hanım tarımla ilgili olduğunu daha çok belli ediyor gibi
  16. Kerim ÖKSÜZ

Buğday ve Tarla Resimleri

teşekkürler paylaşımınız için arşive ekledim...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Tebrikler Bursaspor

Maçlar bittikten sonra ne kadar mutlu oldum anlatamam tebrikler bursaspor tebrikler bursa...:clap2::clap2::clap2::clap2:
  18. Kerim ÖKSÜZ

Halka Arz

Ömer bey geldi :) Ömer bey biz alamayız zaten paramız yok öylesine sohbet ediyorduk saatde hayli geç oldu ama nerden duydunuz ? :D
  19. Kerim ÖKSÜZ

Kerim ÖKSÜZ ||Özkan Atik Kurumsal

Nasip kısmet artık :) firmanın isteklerine uygun herkesin kabul edebileceği mantıklı bir sonuç çıksın keşke kendim için birşey istemiyorum :D
  20. Kerim ÖKSÜZ

Stil Reklam Flash Web Projesi

Yeşil yeşil hoş görünüyor ellerinize sağlık efenim :)
Yukarı Alt