Sanırım aramıza yeni katıldınız öncelikle merhaba...
çalışmalarınızın hepsi birbirinden harika
benim ancak dergilerde televizyonda görüp bunlar nasıl yapılıyor acaba dediğim çalışmaların sahibi işte burada :) ellerinize emeğinize sağlık paylaşımlarızı ilgiyle takip edeceğim devamını bekliyorum...
Sade görünüyorlar ancak herbirinde mutlaka derin anlamlar vardır (ben çıkaramadım o başka) :) üstad madem o kadar ödül almış vardır verenin bir bildiği..
@BURÇİN DAMLA YETEN
:) Erkeklerin Bihter çikolatası varsa bayanlarında Kıvanç çikolatası olsun diyorsunuz yani tabi satışların iyi olması adına her iki tarafı da hesaba katmak lazım :)
- Renkler şirkete ait belirlenmiş yada istenmiş renkler değildir tamamen benim tercihim
- Yalnız logodaki pervaneli uçak firmanın ürünlerinden en önemlisi ve istenen bir şey daha sade bir şekilde nasıl uçak maketini anlatan birşey kullanabilirim bilmiyorum
tüm yorumlarınızı önerilerinizi...
anadolu kadını kapşonlu mont giymiş rapci ye benzemiş :) pek anadolu kadın göremedim ama...
en azından emek vermiş zaman harcamışsınız ellerinize sağlık
başarılar..
@handsom_ee
o saygıyı pek göremedim iki çalışmayı yan yana koyuca birebir talit gibi geldi bana...
biraz daha yaratıcı olun özgün çalışın hırsızlık kelimesini kullanmak istemiyorum ama bu durum kullanmayı gerektirior gibi ???
haksız mıyım ?
@Decomix
Yarışmanın kuralıda buydu derken ? anlayamadım..
Sloganı kullanmadım çünkü unuttum :) umarım sorun çıkarmaz
tüm yorumlar için teşekkür ederim
internetimde sorun var bir türlü çözemiyorum resim upload etmede sorun yaşıyorum logoları daha detaylı olarak göstermiştim ama resimleri ben...
Bir önceki çalışmanıza göre fena sayılmaz en azından yazılarınız okunuyor :)
"radyo" ve "hayat" yazılarının altındaki efektleri kaldırıp yazının okunurluğunu artırmalısınız
şeklin dışına kalın bir daire çizerek çalışmanızı logoya biraz daha benzetebilirsiniz daire logonun bir power düğmesine...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.