5 de güzel fakat hastane de kırmızı renk kanı anımsatır pek hoş olmaz benim görüşüm o yüzden 2 numaralı çalışmada çemberler kaldırılarak damla ile daha hoş bir logo elde edilebilir.
Henüz onaylanmamış, tasarım aşamasında bir çalışma. Tick İşareti müşterinin isteği bu nedenle kullanmam gerek. Logo nasıl geliştirilebilir Yorumlarınızı bekliyorum...
Bilmiyorum belki sadeliğini bozar, belki kalabalık bir görüntü oluşturabilir ama direksiyon tutan insan figürüne bir de direksiyon eklesek ??? denemek lazım... Bunun dışında akıl dolu harika bir çalışma. Her zamanki gibi süpersiniz efenim başarılar... :)
Bir edit ihtiyacı hissettim :)...
@Hasan Güner
Bunca açıklamanın ardından bu yorumu yapan şahsın bir ıspat sunamayacağı açıkça ortada biz işimize bakalım :)
Ellerinize sağlık Hasan Bey şık bir çalışma olmuş sadece arkadaki üst üste duran iki resim sanki biraz havada mı kalmış ? Etrafları boş olunca bir garip mi durmuş...
Zaman Gazetesi yazarlarından Günseli Özen OCAKOĞLU'nun 22.02.2010 tarihli köşe yazısını sizlerle paylaşmak istedim.
---------------------------------------------------------------------
GÜNSELİ ÖZEN OCAKOĞLU
ATV'nin 'Aşk ve Ceza' dizisi reklamcıları cezalandırıyor mu?
Sıkı bir dizi...
Döner çizme çabanız takdire şayan bir davranış grafiker olduğunu iddia eden çoklarının yapmadıkları bir şey bu sebeple sizi tebrik ediyorum. Şimdi gelelim acı gerçeklere :)
Döner için çizim yerine o alanda resim kullansanız hem görsel olarak hemde acıkma hissiyatını uyandırmak için isabetli...
"Magic of Colour" yazısını biraz büyütmeli ve font seçeneklerini denemelisiniz bunun yanında yazı etrafındaki efektleri belirgin renklerden oluşturursanız daha hoş görünecektir.
"OK vizyon" logosunu en üste alıp altına da "Magic of Colour" yazısını yerleştirin birde böyle deneyin.
Logo ve...
@Yaşar Karadeniz
Tüm yorumlar için teşekkür ederim.
Açıkçası çember için herhangibir anlam düşünmedim Yaşar Bey kalem mouse sanki biraz havada, yalnız kaldı onun için tamamlasın bir bütünlük arz etsin diye kullandım.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.