Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Suşehri devlet hastanesi

5 de güzel fakat hastane de kırmızı renk kanı anımsatır pek hoş olmaz benim görüşüm o yüzden 2 numaralı çalışmada çemberler kaldırılarak damla ile daha hoş bir logo elde edilebilir.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Multimedia Bilgisayar Logo & Kartvizit

Teşekkürler yorumlarınız için
  3. Kerim ÖKSÜZ

Multimedia Bilgisayar Logo & Kartvizit

Henüz onaylanmamış, tasarım aşamasında bir çalışma. Tick İşareti müşterinin isteği bu nedenle kullanmam gerek. Logo nasıl geliştirilebilir Yorumlarınızı bekliyorum...
  4. Kerim ÖKSÜZ

Bahçeli Otomotiv Logo Eskizi

Bilmiyorum belki sadeliğini bozar, belki kalabalık bir görüntü oluşturabilir ama direksiyon tutan insan figürüne bir de direksiyon eklesek ??? denemek lazım... Bunun dışında akıl dolu harika bir çalışma. Her zamanki gibi süpersiniz efenim başarılar... :) Bir edit ihtiyacı hissettim :)...
  5. Kerim ÖKSÜZ

Emirgan / Hasan Güner

Ferahladım şööyle bir :) Güzel çalışmalar ellerinize sağlık Hasan Bey
  6. Kerim ÖKSÜZ

Manipülasyon denemelerim.

Hani denir ya hiç zorlanmadan, ağzınıza bulaşmadan "Budur" diye... İste Dedim gitti bile Budur ! :)
  7. Kerim ÖKSÜZ

Penhouse Broşür

@Hasan Güner Bunca açıklamanın ardından bu yorumu yapan şahsın bir ıspat sunamayacağı açıkça ortada biz işimize bakalım :) Ellerinize sağlık Hasan Bey şık bir çalışma olmuş sadece arkadaki üst üste duran iki resim sanki biraz havada mı kalmış ? Etrafları boş olunca bir garip mi durmuş...
  8. Kerim ÖKSÜZ

JÜRİ üyeleri ve yarışmaya ilişkin değerlendirmeleri.

Teşekkürler hocam yorumlarnız için
  9. Kerim ÖKSÜZ

Bu diziye neden ses çıkarılmıyor ?

Zaman Gazetesi yazarlarından Günseli Özen OCAKOĞLU'nun 22.02.2010 tarihli köşe yazısını sizlerle paylaşmak istedim. --------------------------------------------------------------------- GÜNSELİ ÖZEN OCAKOĞLU ATV'nin 'Aşk ve Ceza' dizisi reklamcıları cezalandırıyor mu? Sıkı bir dizi...
  10. Kerim ÖKSÜZ

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

========== karışık ==========
  11. Kerim ÖKSÜZ

Giresun İl Özel İdaresi Logo - Sizce Hangisi ?

@Pınar Cildam Kısa ve öz bir yorum olmuş...Teşekkür ederim :)
  12. Kerim ÖKSÜZ

Giresun İl Özel İdaresi Logo - Sizce Hangisi ?

Giresun İl Özel idaresinin Açtığı logo yarışması için yaptığım çalışmalar Yorumlarınızı bekliyorum...
  13. Kerim ÖKSÜZ

ETİKA YAPI İNŞAAT Logo eskiz ve mantığı

En ince detayına kadar düşünülmüş yine harika bir İnan Kılıç çalışması Hayralıkla izledim ellerinize sağlık...
  14. Kerim ÖKSÜZ

grafikerler.org (logo)

Renkli ve hoş bir çalışma olmuş Dilek Hanım ellerinize sağlık
  15. Kerim ÖKSÜZ

kartvizitt çalışma (acemiyim yorum yapın lütfen)

Döner çizme çabanız takdire şayan bir davranış grafiker olduğunu iddia eden çoklarının yapmadıkları bir şey bu sebeple sizi tebrik ediyorum. Şimdi gelelim acı gerçeklere :) Döner için çizim yerine o alanda resim kullansanız hem görsel olarak hemde acıkma hissiyatını uyandırmak için isabetli...
  16. Kerim ÖKSÜZ

Detay Mühendislik Pederin İşi Cam Çalışamaları

"Pederin işi" nden kasıt :D ??
  17. Kerim ÖKSÜZ

OKvizyon Broşür Çalışması

"Magic of Colour" yazısını biraz büyütmeli ve font seçeneklerini denemelisiniz bunun yanında yazı etrafındaki efektleri belirgin renklerden oluşturursanız daha hoş görünecektir. "OK vizyon" logosunu en üste alıp altına da "Magic of Colour" yazısını yerleştirin birde böyle deneyin. Logo ve...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Grafikerler.org Amblem - Kerim ÖKSÜZ

@Grafik Editor Bilmiyorum yapılan yorumlara bakarak belki bu logo üzerinde biraz oynama yaparak son halini ekleyebilirim
  19. Kerim ÖKSÜZ

Grafikerler.org Amblem - Kerim ÖKSÜZ

@Yaşar Karadeniz Tüm yorumlar için teşekkür ederim. Açıkçası çember için herhangibir anlam düşünmedim Yaşar Bey kalem mouse sanki biraz havada, yalnız kaldı onun için tamamlasın bir bütünlük arz etsin diye kullandım.
Yukarı Alt