Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Kartvizit çalışması

Yooo çok kötü durmuyor.. Ama sanki bayan cok yan tarafta kalmış...
  2. Aslı SAYILIR

Kartvizit çalışması

Hım gençlere hitap eden giyim mağazalarında daha canlı çalışmalısın bence Elifcim :) Tamam peki o zaman seneye yıl başını beklerim bende :)
  3. Aslı SAYILIR

Elıf Ahşap

Öncelikle emek vermişsiniz emeğinize sağlık... Bir kere firmanın kurumsal renkleri nedir ? Yeşil kırmızı mı ? Ama logodan anlaşıldığı üzere kırmızı... Kırmızı ile daha uyumlu bir renk seçilebilir arka yüz için.. Ön yüze gelince Kırmızı şerit konusunda Erkal bey ile hem fikirim... Şöyle...
  4. Aslı SAYILIR

Kentsel Dönüşüm

Evet dekupelerin sorunlu olduğundan bahsetmişsiniz ama her zaman söylediğim bir şey vardır deneme çalışması dahi olsa özen gösterilmeli bence.. Nasıl alışılırsa öyle gider diye düşünüyorum çünküm.. Erkal beyin bahsettiği gibi perspektif sorunu var..Binalar dünya üzerinde ha düştü ha düşecek...
  5. Aslı SAYILIR

Kartvizit çalışması

Fikir fena değil ama renkler çok sırıtmış değerlendirebilmek adına mağazanın ne üzerine faaliyet gösterdiği de önemli tabi :) Bol bol örnek incelemek şart elifcem :) ayrıca yılbaşı gecesi ekildim unutmadım :D:
  6. Aslı SAYILIR

E-Bülten | Sedat Gül

Emeğinize sağlık Sedat bey ...
  7. Aslı SAYILIR

Tutku Yazılım Kartvizit Çalışması

Tayfuncuğum benim renk uyumuna bir sözüm olmadı ki :)
  8. Aslı SAYILIR

Acıya Misafir

Kaleminize sağlık Ilyas bey
  9. Aslı SAYILIR

"Emre ÇETİNER" Realistik Karikatür Çalışması...

Emeginize sağlık Ofis Guldurgec ekibi...Keyifli bir çalısma olmuş.. Emre bey hayırlı olsun :)
  10. Aslı SAYILIR

Portakal Suyu Görselleri

Paylaşımınıza sağlık :)
  11. Aslı SAYILIR

Tutku Yazılım Kartvizit Çalışması

Emeğinize sağlık Hasan Bey .. Ön yüzü çok güzel olmuş arka yüz arka plan baya koyu kalmış sanki uyumlu mu evet uyumlu fakat ukalalık olarak algılamazsanız ön yüze verdiğiniz logonun transparan hali ile arka yüze bir çalışma yapsanız nasıl olur diye düşündüm.. Yazarak anlatmak zor :) Ellerinize...
  12. Aslı SAYILIR

Kurtlar Vadisi Yep Yeni Calısmam [ mR.Gecit ]

KURTLAR VADISI yazısının okunması gerekmekte hiç değilse.. Renk olarak farklı bir alternatif dneyebilirsiniz bu fontlarda ..
  13. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

benımde ısler cokk yogun bugun arkadaslarrr gunaydınlarr olsunn gununuz keyıfle gecsın
  15. Aslı SAYILIR

Canı sıkılanlara, saçmalamak isteyenlere :)

heeeeyyyy ... hooooooo :D Akşam akşam keyiflendirdiniz Erkal bey .. Paylaşımınıza sağlıkkk http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com/ tıkla eğlenceyi yakala ... Sardım :D
  16. Aslı SAYILIR

Facebook Yine Tasarımını Değiştiriyor..

@Erkan Nehir Gerçekten haklısınız.. Siz böyle değinince derinde sızladı bazı şeylerin güzelliği...
  17. Aslı SAYILIR

Gencer 3D Kapak / Sedat Gül

Eski çalıştığım firmamda tedarikçimdi kendileri :) Emeğinize sağlık Sedat bey ...
  18. Aslı SAYILIR

Facebook Yine Tasarımını Değiştiriyor..

Eger video da gördüğümüz şekilde uygulama olursa keyifli bir arayüz olacak...Ben değişiklikleri çok severim :) bu sefer umutluyum da
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

gerçekten Yusuf abi güneş çok güzel ama içeriler çok soğuk :) ayaklarım parmaklarım tutmuyor yaa
Yukarı Alt