:D ben de dun aksam yasadıgım dıyalogtan bahsedeyim :D
bir pizzacıdayız...
eleman : Aslı SAYILIR
Ben : Buyrun
Eleman : Pizzanızı burada mı yiyeceksiniz yoksa paket servis mi ?
Ben : Buraya alalım.. Teşekkürler..
Eleman 10 dk sonra pizzaları poşete koymuş :D
Aslı hanım siparişiniz...
:hmmm: severek yapıyor bu işe adamış kendini ne kadar güzel aslında ... Bence yürünür İsmail.. İnsan tutkuları için idealleri için herşeyi yapabili(yo)r...:clap2::clap2: Saygıyla alkışlıyorummm
@Hümeyra Can
Memnun olurum.. Aslında herkesin yapması gereken birşey araştırma :) Sık sık araştırma yapıp bol bol örnek incelemesi başarı merdivenlerini tırmanırken yardımcı olacaktır..
İngiliz mühendis Simon Beck sanatın pek bilinmeyen bir ekolünü temsil ediyor. Kendisini ‘kar sanatçısı’ olarak tanımlayan Beck, resimlerini binlerce kilometre yükseklikte ve dondurucu soğukta dağlara nakşediyor.
Simon Beck, kar hediği ile kar üstünde bıraktığı izlerden büyüleyici motifler...
Benim de kaynım oranın kaymakamı :) şu an yurt dışında canavarı bulmak için uğraşıyor sanırım :)
şaka bir yana güzel bir ilimizdir van her ilimiz ayrı güzel :) Yarışmaya katılan yada katılacak olanlara başarılar dilerim..
hayatımda bir kere topuklu ayakkabı gıydım ben o da dugunde :D
o da evet dedik ben sırf o anda ayağa basmak ıcın dayandım
ayağa bastım topuklu ayakkabıları fırlattım :D
sonrası malum yalın ayak devam :D :D
gercekten bana göre çok zor iş zor zanaat topuklu
Kesinlikle Demet hanima katiliyorun..
Bu kadar efekt kullanmak yerine daha sade bir tasarim yapabilirsin...
Dev konser yazısı arka plan icinde kaybolmus...
Font secimlerine dikkat..Bol bol örnek incelemek şart ...
Baska calismalarinizi da gormek isteriz, keyifli forumlar...
Photoshop cs6 da filter menüsü altında Lens Correction komutu var
Bu komuta tıkladığımızda açılan ekranda yan kısımdaki panelden değişiklik yapılabilyor ama
tam olarak işinize yarar mı bilemiyorum ...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.