Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Grafiker kursu mu? Grafik tasarım eğitimi veren üniversiteler mi?

Faruk bey arama yaptığımızda maalesef aranan kelime konularda o şekilde görüntülenmekte.Imleç ile yazı seçilince kelime görünmekte...Arama sonucu bulduğunuz konulari bulunduğu konu başlığından manuel bulduğunuzda bu sıkıntı ortadan kalkmakta...Bu durum üzerinde çalışacağız..Saygilar..
  2. Aslı SAYILIR

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

Oncelikle Arzu değil Aslı...Pek sorun etmem isim olayını fakat burada dikkatsizliğinize dikkat çekmek istedim...Araştırma inceleme ve çalışma bu iste başarılı olmanın şartlarından bence...Oncelikle okuyup öğrenmeli sonra deneem calismalarinizi burada bizlerle paylaşmalı ve üzerinde yorum yaparak...
  3. Aslı SAYILIR

Merhaba :)

Merhabalarr...Aramıza hoşgeldiniz :)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Odevinizin konusu ne acaba :) konusundan da bahsetseniz ben ve arkadaşlarımız daha kolay fikir verebilir :)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ımm hemen kendime çeki düzen vermeliyim o zaman :D :( Beklenen su siparişi sonrası su az önce adrese teslim edildi.. Şimdi şirine misali hazırlanıp çıkmalıyım bugün gez gez günü ımmmm
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can :hmmm:Oradan belli oluyor mu o kadar yaa :D tühh bende kimliğimi saklamakk için o kadar uğraşıyordum :lol::lol::lol:
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can cıkk cıkk cıkk birşey olmaz :D izmirin suyu şifa gibin gelir belkimm de dertlerine çare olur :D bizde vicdan azabı çekmekten kurtuluruz :D
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Günay YUNUS ahh günayyy basma yarama :cool::cool: ımm süpermanı sen ikna et o zaman :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

töbeeee :D sen sakar şirini gönder o alıp gelene kadar şirine gelmiş olur.. Hazırlanıyor şu an
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can ımm o zaman söyle yapalım once senin hayallerini gerçekleştirelim hem ben hala birşey yemedim :D sonraa zaten bunalacaksın tam o an ben seni izmir e gezmeye götüreyim Aslı dönmeyelim burada kalalım diyeceksin :D hahaha hain pusu :P
  11. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

@Günay YUNUS Şirine benim yanımda göndereyim mi :D
  12. Aslı SAYILIR

@Hümeyra Can hümeyraa :) sallan yuvarlan banaa eskilerden çookk eskilerden :)
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hee walla süper olur.. Günay ne zaman izmir dese içim gidiyor yaa zaafım var o şehre benim :) ee memleket baba tarafından ne de olsa toprak çekiyor can çekiyor :)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Günay YUNUS Bak yine aynı şeyi yapıyor yaa :) Ne güzel aklımdan çıkartıyorum ara ara ... :cool:
  15. Aslı SAYILIR

Ben bugün kesin şirinleri göreceğim :)
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

heyytt iletmem mi tabiki de iletirim :)
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN hemen gönderiimm bi tane istediğin o olsun :D hakket bugün iyi başladım dünü çok berbat bitirmiş olmamdan kaynaklı olabilir... aaa tabi yaa bugün cumartesi gez gez günü ondan da bu kadar enerjik olabilirim :D Eşimin de doğum günü :)) aa buldum evet evet kesinlikle sebep bu :D
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:biggrin::biggrin:
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Sen erciyese çık yanına bir poşet al :D oradan sal kendini aşaayaaa o an 3g ile bağlan bana o anı yaşamak istiyoruz :D :D
  20. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

Yukarı Alt