Faruk bey arama yaptığımızda maalesef aranan kelime konularda o şekilde görüntülenmekte.Imleç ile yazı seçilince kelime görünmekte...Arama sonucu bulduğunuz konulari bulunduğu konu başlığından manuel bulduğunuzda bu sıkıntı ortadan kalkmakta...Bu durum üzerinde çalışacağız..Saygilar..
Oncelikle Arzu değil Aslı...Pek sorun etmem isim olayını fakat burada dikkatsizliğinize dikkat çekmek istedim...Araştırma inceleme ve çalışma bu iste başarılı olmanın şartlarından bence...Oncelikle okuyup öğrenmeli sonra deneem calismalarinizi burada bizlerle paylaşmalı ve üzerinde yorum yaparak...
ımm hemen kendime çeki düzen vermeliyim o zaman :D
:(
Beklenen su siparişi sonrası su az önce adrese teslim edildi.. Şimdi şirine misali hazırlanıp çıkmalıyım bugün gez gez günü ımmmm
@Hümeyra Can
cıkk cıkk cıkk birşey olmaz :D izmirin suyu şifa gibin gelir belkimm de dertlerine çare olur :D bizde vicdan azabı çekmekten kurtuluruz :D
@Hümeyra Can
ımm o zaman söyle yapalım once senin hayallerini gerçekleştirelim hem ben hala birşey yemedim :D sonraa zaten bunalacaksın tam o an ben seni izmir e gezmeye götüreyim Aslı dönmeyelim burada kalalım diyeceksin :D hahaha hain pusu :P
Hee walla süper olur.. Günay ne zaman izmir dese içim gidiyor yaa zaafım var o şehre benim :) ee memleket baba tarafından ne de olsa toprak çekiyor can çekiyor :)
@İsmail ÇOBAN
hemen gönderiimm bi tane istediğin o olsun :D hakket bugün iyi başladım dünü çok berbat bitirmiş olmamdan kaynaklı olabilir... aaa tabi yaa bugün cumartesi gez gez günü ondan da bu kadar enerjik olabilirim :D Eşimin de doğum günü :)) aa buldum evet evet kesinlikle sebep bu :D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.