Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

@Hasan Güner "Art director" lüğe doğru ilerliyorsun demek ki Hasan :rolleyes:
  2. Aslı SAYILIR

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Konu günceldir, + Rep candır :) Ne kadar yeşil o kadar olumlu, ne kadar kırmızı o kadar olumsuz.
  3. Aslı SAYILIR

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

@Hümeyra Can ımmm :rolleyes: canım benim sende ver info ayıp ettin :):)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tabisi de öyle :) Candır herşeyden önce eşim candır cannnn ;)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:D portakaldan kardam adam ve kar efekti ımmm keyifli Sabaha karlı kahvaltı ımm bu daha da keyıflı ama sanırım o kahvaltıyı kayınvalıdemlerle yapmak ve keyif tıp oynayayım ben bu noktada :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can :D anamm gazeteci kişiliğin yansımış araştırmacı arkadaşım :)) Size de günaydınlar olsun ... İnşallahh inşallahh diyorum ahanda bugün başka da bişiii demiyorum :cool: Kar yağmasa da olur artık istemem :)
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kar ımmm... bizde bekliyoruz İstanbul'a bugün yarın.. Bilemem tabi meteorolojinin adına konuşuyorum işte konuşmak olsun :D
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın arkadaşlar...Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle ...
  9. Aslı SAYILIR

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@ayasar Forumuzda yer alan aşağıdaki konuları incelemenizi tavsiye ederim.. Afiş Tasarımı nasıl olmalıdır ? Afiş tasarımı yapıyorsan bunları biliyorsun demektir Afiş tasarımında değerlendirme kriterleri
  10. Aslı SAYILIR

bina inşaatla ilgili vektör lazım

Faydalı olabildiyse ne mutlu Keyifli forumlar
  11. Aslı SAYILIR

Van Logosunu Arıyor

Hımm aslında kaynak Van ilçesinin resmi web sitesi Erkal bey arkadaş para kazanmanın bence kolay yolunu bulmuş...
  12. Aslı SAYILIR

Php Mesafe ve Navigasyon Scripti

Bu faydalı paylaşım için teşekkürler Rıfat bey
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

görüşürüz hümeyra kendine cici bak
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN bizde mertere tasınacagız canım super olur Gamzeyi sen bana bırak zorlandıgında ben ıkna ederim :D
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can acıktım :D saat 6 ya geliyor mesai bitiyor :D canım çekti vallahi
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN hohhh diyeceğim İsmail sana olmucak :) Sen hele bi önümüzdeki yazı atlat :D sonra karar ver İst. konusunda :) Düzeriz senin evini burada :D
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can ayıp ettin :D yanında da buzlu çay :P ve ardından keyıfli bir diyalog paylaşımı yaparız anlık bıdı bıdı da :D
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hümeyraa sana gelsin canım :)
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN olurrr :D tabisi hemide ne güzell olurr
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN gidelim İsmail çok malzeme var orada :D her seferinde farklı bir olay
Yukarı Alt