Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

SENİ DÜŞÜNMEK Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum... Nazım Hikmet Ran ( 1902 - 1963 )
  2. Aslı SAYILIR

Nazım Hikmet RAN Şiirleri

BEŞ SATIRLA Annelerin ninnilerinden spikerin okuduğu habere kadar, yürekte, kitapta ve sokakta yenebilmek yalanı, anlamak, sevgilim, o, bir müthiş bahtiyarlık, anlamak gideni ve gelmekte olanı... Nazım Hikmet Ran ( 1902 - 1963 )
  3. Aslı SAYILIR

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Bugün Şirinleri görmeme az kaldı hissediyorum :D
  4. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

:) aa ne güzel bir konu başlığımız varmış ... Günaydın arkadaşlar bu sabah buradan da günaydınlaşalım :) Gününüz keyifle geçsin :)
  5. Aslı SAYILIR

Hayat Bana ..... öğretti ?

Hayat bana ufak şeylerden bile mutlu olunması gerektiğini öğretti
  6. Aslı SAYILIR

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Doktor gelsin isterdim ben üşeniyorum da gitmeye :)
  7. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı benim neye inanacağım an be an değişebilir :) Sadece müzik diyerek radyo dinlerken araya giren saçma reklamlara gıcık oluyorsun :)
  8. Aslı SAYILIR

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Hiçbir şeye değişmem senle geçen günlerimi En son anımda bile tutmalıyım ellerini .. Hiçbir şeye değişmem aşkla bakan gözlerini En son anımda bile söylemeli sevdiğini...
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınnnn arkadaşlar... Haftayı öyle yada böyle bir şekilde ortaladık :) Gününüz güzel haberler ile geçsin :)
  10. Aslı SAYILIR

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

Benimde favorim 3 ve 4 ...Ellerine sağlık...
  11. Aslı SAYILIR

Çizerlere İki Etkinlik

Bilgilendirme için teşekkürler :)
  12. Aslı SAYILIR

Şaşı Göz Düzenleme

eğer bir sıkıntı yaratmayacaksa düzeltmeye çalıştığınız görseli buraya yüklerseniz onun üzerinden konuşalım .. Daha faydalı olacaktır.
  13. Aslı SAYILIR

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

@elifcee @desinatr @nuriQocca Arkadaşlar yeni linkimiz için TIKLAYIN Ayrıca yeni link ana mesaj içinde de güncellenmiştir.. Hasan bey'e paylaşım için çok teşekkürler ..
  14. Aslı SAYILIR

siyah beyaz renklendirme olmusmu?

Öncelikle emeğine sağlık Yusuf abi.. Biraz keskinliği azaltabiliriz diyecekken sizin tercihiniz olduğunu okuyunca saygı duyar devamı beklerim :) İlki tablo tadında olmuş biraz :cool:
  15. Aslı SAYILIR

Gördüğünüz en ilginç rüya...

Cıkk alakan bile yok nuri :) zaten cıktı dolaylı yoldan rüyam :P
  16. Aslı SAYILIR

Gördüğünüz en ilginç rüya...

En ilginç rüyamı aslında geçen gün gördüm Foruma nasıl bağlandıysam forumdan pek muhabbetimin olmadığı bir üyemizin bize misafirliğe geldiğini gördüm :D Karnı açmış eşim gidiyor yiyeycek birşeyler alıyor sofra kuruyoruz sonra bir otobüs yolculuğu hepbirlikte eşimle beni alıyor şehir...
  17. Aslı SAYILIR

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

Evet link açılmıyor şu an .. Eve gidince upload ederim ben o zamana kadar dönüş olmazsa ..
  18. Aslı SAYILIR

Tema Düzenleme ( video-sesli)

Teşekkürler bu faydalı paylaşım için :) Keyifli forumlar
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Teşekkürler Yusuf bey :) aynı temenniler ile ..
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN :gleam::gleam:
Yukarı Alt