@İsmail ÇOBAN
:smiledance::smiledance::smiledance:
Çokk sevindim ismail yaa :)
Benimde ps bugün açılmadı bir türlü sinir oluyorum düzenlemem gereken katalog sayfaları var :)
İş yerinde test raporlarını katalog sayfalarından hallediyoruz :D bende hemen atlıyorum aa ben yaparım :P aksilik...
Yardım almak istediğiniz konu nedir ? Stand tasarım hakkında yardım çok genel bir soru şekli ...
Aklınızdaki sorularınızı sorun siz bilgi sahibi arkadaşlar size yol gösterirler...
Merhabalar...
Öncelikle yapmak istediğiniz bir logo ise logo nedir, nasıl olmalıdır gibi konuları incelemeniz gerekmekte..
TIKLA
Ayrıca benzer konularda yapılan logo çalışmalarını incelemekte size bir çalışmaya başlamadan önce ışık tutacaktır..
Hazır kurumsal çalışma derken kastınız nedir ? Kendi hazırladığınız kurumsalı sunmak için mock-up mı ? Yoksa elinizde örnek olması için kurumsal çalışmalar mı jpeg olarak ? Yoksa hazır bir çalışmanın vektörel halini mi istiyorsunuz ?
Tunaydina yetişeyim dedim...
20 lik dis cektirmeye gittim sabah o stres inanılmaz daha ancak ciktik disciden ;) ve sonuç başarısız yine : ))))
Herkese keyifli bir hafta diliyorum arkadaşlar...
Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından ikincisi düzenlenecek olan "Gelişen Dünya, Değişen Medya" etkinliği, 23 Aralık 2012 Pazar günü saat 10.00'da Galatasaray Üniversitesi Ortaköy Kampüsü Aydın Doğan Oditoryumunda gerçekleştirilecektir.
Gün içinde 9 adet oturumun düzenleneceği...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.