Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN :smiledance::smiledance::smiledance: Çokk sevindim ismail yaa :) Benimde ps bugün açılmadı bir türlü sinir oluyorum düzenlemem gereken katalog sayfaları var :) İş yerinde test raporlarını katalog sayfalarından hallediyoruz :D bende hemen atlıyorum aa ben yaparım :P aksilik...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Günay YUNUS Burası da öyle Günay.. Boğucu birazda ..
  3. Aslı SAYILIR

Stant Tasarımı

Yardım almak istediğiniz konu nedir ? Stand tasarım hakkında yardım çok genel bir soru şekli ... Aklınızdaki sorularınızı sorun siz bilgi sahibi arkadaşlar size yol gösterirler...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN ahaa kuzummm seni heyecan mı sardı kıyamam :) fakire bakmadım daha :) katılacakmısın ?
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ahaha :) neye son 2 gün ya neyden haberim yok :D
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydın ailemizin gülü :D ahaha günaydınlarr benden de :)
  7. Aslı SAYILIR

dayımın dükan için yaptığım logo (ilk denemem)

Merhabalar... Öncelikle yapmak istediğiniz bir logo ise logo nedir, nasıl olmalıdır gibi konuları incelemeniz gerekmekte.. TIKLA Ayrıca benzer konularda yapılan logo çalışmalarını incelemekte size bir çalışmaya başlamadan önce ışık tutacaktır..
  8. Aslı SAYILIR

Epinon - Tüy Dökücü Krem Kutu Tasarımı

Emeğinize sağlık efendim :) Amacına uygun bir çalışma olmuş ... Renk konusunda başka alternatiflerde süper olacaktır ama müşteri :)
  9. Aslı SAYILIR

Temel Zemin Katalog Çalışması | Sedat Gül

Emeğinize sağlık Sedat bey .. Çalışma sade, şık ve amacına uygun olmuş .. Başarılarınızın devamını dilerim ..
  10. Aslı SAYILIR

Web Arayüz Tasarımlarım

Emeğinize sağlık ..
  11. Aslı SAYILIR

hazır kurumsal şablona ihtiyacım var,

Hazır kurumsal çalışma derken kastınız nedir ? Kendi hazırladığınız kurumsalı sunmak için mock-up mı ? Yoksa elinizde örnek olması için kurumsal çalışmalar mı jpeg olarak ? Yoksa hazır bir çalışmanın vektörel halini mi istiyorsunuz ?
  12. Aslı SAYILIR

Sentinel Kutular (Yeni) | Sedat Gül

Erkal bey'in bahsettiği sıkıntılar dışında çalışma çok şık Sedat bey ... Amacına uygun.. Emeğinize sağlık..
  13. Aslı SAYILIR

Tahliye

Yüreğinize ve kaleminize sağlık Ilyas bey
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tunaydina yetişeyim dedim... 20 lik dis cektirmeye gittim sabah o stres inanılmaz daha ancak ciktik disciden ;) ve sonuç başarısız yine : )))) Herkese keyifli bir hafta diliyorum arkadaşlar...
  15. Aslı SAYILIR

After Effects CS6 Basic 3D Text And Environment Tutorial

Faydalı bir paylaşım...Tesekkürler
  16. Aslı SAYILIR

Gelişen Dünya Değişen Medya

Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından ikincisi düzenlenecek olan "Gelişen Dünya, Değişen Medya" etkinliği, 23 Aralık 2012 Pazar günü saat 10.00'da Galatasaray Üniversitesi Ortaköy Kampüsü Aydın Doğan Oditoryumunda gerçekleştirilecektir. Gün içinde 9 adet oturumun düzenleneceği...
  17. Aslı SAYILIR

bilişim firması kurumsal çalışması

Emeğine sağlık Hasan Güner :)
  18. Aslı SAYILIR

Can sıkıntısından illüstrasyon deneme

Teşekkürler canım :D aslında fırça değil misvak kullanıyormuş ihtiyar :) Evet niyetim o üzerinde çalışacağım :)
  19. Aslı SAYILIR

Can sıkıntısından illüstrasyon deneme

@Hasan YILDIZ Ya aslında işin can sıkıntısı olayı bu nokta .. Çaktırma ...
Yukarı Alt