Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Fenerbahçelilere Hediyem !

Çok teşekkürler Sedat bey .. :clap2::clap2: Emeğinize sağlık
  2. Aslı SAYILIR

hazır kurumsal şablona ihtiyacım var,

@hüseyin afşar Burada elimde olan birtane çalışma var ama uzantısı .eps.Hazır vektörel çalışma kullanmıyorum o sebepten elimde yok ama google dan bu şekilde arama yaptığınızda bir çok hazır vektörel çalışmaya ulaşıp indirebilirsiniz..
  3. Aslı SAYILIR

Diploma-Çek-Senet Çalışmaları için Arkaplan Desenler

Paylaşım için teşekkürler :)
  4. Aslı SAYILIR

hazır kurumsal şablona ihtiyacım var,

Arama motorlarına corporate identity templates corporate identity mock-up corporate identity psd vb.. yazıp çıkan sonuçları inceleyebilirsiniz. İndirme sitelerinden ücretsiz olarak sunulanları rahatlıkla indirebilirsiniz..
  5. Aslı SAYILIR

Mekanın Cennet Olsun Kamil Sönmez

Türk halk müziği sanatçısı Kamil Sönmez hayatını kaybetti. Kamil Sönmez kimdir? Kamil Sönmez (d. 1947, Perşembe, Ordu), asıl adı Kamil Sönmer'dir. Çoğunlukla Karadeniz türküleri seslendiren Türk halk müziği sanatçısı ve sinema, tiyatro oyuncusu. İlköğretimini Giresun'da...
  6. Aslı SAYILIR

Düşüncelerim

Kaleminize sağlık ...
  7. Aslı SAYILIR

Çizgi Film Karakterleri

Sirinler yok mu :) Saka bir yana alıyorum bunu arşive Teşekkürler
  8. Aslı SAYILIR

Gri Bir Bahar

Kaleminize sağlık Ilyas bey
  9. Aslı SAYILIR

Bıçak (kesim kalıbı), bıçak izi, bıçak terimleri hakkında bilgiler...

Paylaşımınıza sağlık .. Oldukça faydalı bilgiler .. Teşekkürler
  10. Aslı SAYILIR

Otel / Konaklama Fatura Örneği istek

buradan indirebilirsiniz.. Umarım işinize yarar :)
  11. Aslı SAYILIR

Otel / Konaklama Fatura Örneği istek

Erkan bey muhasebeden istedim az sonra tarayıp gönderecekler ;) vektörel örneği olmasa da işe yarayacağını düşündüm :)
  12. Aslı SAYILIR

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

@Demet YILDIZ Aaa bugün ayın 19 u demi.. Canımmm nice yıllara hep sevgiyle :) :clap2::clap2: Kapı çalsa redbull getirse biri bana :D
  13. Aslı SAYILIR

Gördüğünüz en ilginç rüya...

@Hasan YILDIZ :kiskis::kiskis::kiskis::kiskis: sen çok yaşa emi :) Rüya çıkar derler inanırdım da bu kadar çabuk pes :D
  14. Aslı SAYILIR

Hımmm :allalla: gördüğünüz rüyayı onaylayabiliyorsak eğer rüya içinde rüyayı da onaylarız :) Siz bir text haline dökün hemen imzalayalım :)
  15. Aslı SAYILIR

Dostlarım

Kaleminize sağlık :)
  16. Aslı SAYILIR

Rüyalarınız tarafımca onaylanır :kiskis:
  17. Aslı SAYILIR

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

:) Kapı çaldı açmamıssın Demet :P Kapı çalsa bir kuş konsa... beni alsa bu işyerinden götürse isterdim :)
  18. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

Rica ederim :)
  19. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

20. Aslı SAYILIR

Allah Rahmet Eylesin "Leman Çıdamlı "

Ünlü oyuncu Leman Çıdamlı dün akşam hayatını kaybetti. Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi gören Çıdamlı, 80 yaşındaydı. 1932 doğumlu Leman Çıdamlı, 1974'te sinema filmi çekilen ve televizyon dizisi olarak da ekranlara gelen Kaynanalar adlı yapımda canlandırdığı "Nuriye Kantar"...
Yukarı Alt