Arama sonuçları

1. Emre Şerim

Budak Oto Kurtarma Logo Çalışması

kullanıma göre sağdaki olması gerek. çünkü soldaki logo eğer onaylanırsa, kurumsal kimliklerde ve diğer çalışmalarda dikdörtgen şeklinde bir alan kaplayacaktır ve bu logoyu hep ortalanmamış gibi gösterecektir. diğer bir unsur ise "oto kurtarma" yazısı "Budak" ile eşit genişlikte olmalı...
  2. Emre Şerim

Mağaza Logo Çalışması

son harfin farklı renk olması bence olayı bozmuş. SEZ-A gibi algıladım ben. bence tek renk yapmalısınız.
  3. Emre Şerim

Yemek Kitabı Kapak ve İç Sayfa

çalışmalar güzel fakat ortadaki LEZ-ZET yazısını sağa doğru biraz daha büyütmeniz gerektiğini düşünüyorum. orada göze çarpan bir boşluk var.
  4. Emre Şerim

Kitap Kapakları

emeğinize sağlık. gerçekten her biri diğerinden güzel çalışmaların.
  5. Emre Şerim

Soru Bankası Kapak Çalışmaları

emeğine sağlık, güzel olmuş çalışmalar.
  6. Emre Şerim

Proje ödevi için gazete tasarımı

buraya böyle bir konu açana kadar "Gazete Sayfa Tasarımları" başlığındaki konuları, yani bu konuyu açtığın başlık altındaki konuları araştırarak, hangi programları kullanarak bu işte daha rahat ve sorunsuz tasarım yaptıklarını öğrenerek çalışmanı yapman ve bizlerle paylaşman, bu konuda tecrübeli...
  7. Emre Şerim

Dev Boyutlarda Çalışma...

Bildiğim programlardan yola çıkarsam, 10 metre x 3,6 metre bir çalışmayı ölçekli olarak (1000mm x 360mm) Illustrator'de vektörel, 1000 cm x 360 cm / 50 DPI ve RGB olacak şekilde Photoshop'ta ya da, 10 cm x 3,6 cm / 800 DPI ya da dökümanın boyutuna göre DPI artırılabilecek şekilde çalışabilirsiniz.
  8. Emre Şerim

Adobe Photoshop'la Birlikte Sizce Hangi Program'a Yönelmeliyim..

yapacağın iş ile de alakalı biraz. web tasarımı yapacaksan yöneleceğin ve ağırlıkta kullanacağın programlar farklı. sadece web ise Creative Suite içerisinde bir kaç program var. terimleri ve işlevleri sana daha anlaşılır olacağından senin araştırmanda fayda olacaktır ya da bilen arkadaşlar zaten...
  9. Emre Şerim

Tolgahan Özkan Logo Tasarımı

ilk logo, son yapmış olduğun çalışmadan daha iyi Tolga. bir de logoya hiç efekt uygulamadan, sade ve öz bir şekilde tasarlamayı denesen ? logo sade, anlaşılır ve akılda kalıcı olduğu sürece kalitelidir.
  10. Emre Şerim

Gül Taksi Birliği Kartvizit Çalışması

genel olarak güzel bir çalışma, ellerinize sağlık. söylemek istediğim şey eğer isim "gül taksi birliği" ise bence bunların hepsini ya tek bir sırada yazmalısınız ya da "gül" yazısının altına "taksi birliği" yazmalısınız. birliği çok ayrı ve tasarıma uymamış. onun haricinde renkler, tasarım...
  11. Emre Şerim

Grafikerler.org Masası 3D

yok yahu ne ödülü :) ne demiştik Şener abi "Bilgi paylaştıkça artar."
  12. Emre Şerim

ödüllü yarışma yapalım ? :))
  13. Emre Şerim

Teşekkürler arkadaşlar.
  14. Emre Şerim

herkese merhabalar :)

hoşgeldin Umut. burası senin adına kendini geliştireceğin ve bildiklerini paylaşabileceğin bir başlangıç olur umarım.
  15. Emre Şerim

Merhabalar

hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.
  16. Emre Şerim

Grafikerler.org logosu ile yapmış olduğum ufak bi' 3D çalışması. Render çok kaliteli olmamasına rağmen yine de idare eder.
  17. Emre Şerim

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

Ben paylaşım için teşekkür ediyorum. Sizin yapmış olduğunuz sistem, yani teşekkür edene şifre veririm sistemi 10 yıl öncesinde kaldı. Paylaşımın karşılığı olmaz. Keşke şifreyi yazıp, insanları bu konu altında teşekkür etmeye mecbur bırakacağınıza sizin adınıza içinden iyi bir temenni geçirmesini...
  18. Emre Şerim

Cena-Billboard Reklam Çalışması

bence gayet güzel tasarım fakat yukarıda yazan yazının rengi beyaz ve zeminin rengi de çok açık olduğu için yazının okunmasını güçleştiriyor. altına gölge ya da etrafına inceden bir çizgi kalınlığı verirseniz daha da güzel olabilir. ellerinize sağlık.
  19. Emre Şerim

Atik yağ afiş çalişmam

düşünce güzel, ellerinize ve fikrinize sağlık. K harfini sarı yağ ile bütünleştirip, diğer harflerdeki kan görünümündeki damlaları temizlersen daha güzel olacaktır. "her 5 litre" ile başlayan yandaki yazıyı da mesajı veren başlık olduğu için daha belirgin ve "Türkçe" yazarsanız tasarımın...
  20. Emre Şerim

Tolgahan Özkan Logo Tasarımı

şimdi anlamadığım bazı şeyler var, Eğer 10 kişilik bir ekipseniz neden logo sizin adınız ve soyadınızdan yapılmış ? multiple chat diyorsanız buna farklı bir isim verebilir miydiniz ? mesela "multiple talk" olurdu örneğin. ekipseniz de özel isim olmamış olurdu. onun haricinde logon bana çok...
Yukarı Alt