bunun Illustrator'de yapılıp yapılmadığını bilmiyorum, bilen arkadaşlar varsa paylaşır ve ben de öğrenmiş olurum.
Sana önerebileceğim internette Photoshop mock-up'larını arattır istersen. "bi-fold mock up" ya da "fold mock-up" olarak aratırsan buna benzer sonuçlar çıkacaktır. onlar üzerinden...
Diğer bir yöntem ise üst panelde, align bölümünün hemen solunda "Auto Fit" diye bir kutucuk mevcut. Onu aktif ettiğiniz halde de resim, Tuncer bey'in söylediği gibi konteyner ile birlikte ölçeklenecektir.
tamam emeğin fiyatını yapan belirler diyorsun, buradaki arkadaşlar da sana yol göstermeye çalışıyor. 75 TL bütçe ile bu işi mesleği haline getiren insanlardan çok verimli çalışmalar alamayabilirsin. 75 TL yerine müsait ve yardım edebilecek bi' grafiker arkadaşımızla iletişime geçsen daha...
bi' yanlış anlaşılma var.. suçu bi' programa atmak insafsızlık vs. gibi kelimeler sarfedilecek bir durumda yok ortada. neticede Corel kullanılıyor diye aşağılama da yok ki hepsinden önce bu bir "program".
forum yöneticisi olarak siz bu şekilde davranıyorsanız, forum sakinlerinden ne...
Photoshop'ta Rectangle Tool'a (U)geç ve bir dikdörtgen çiz.
Çizdiğin dikdörtgenin üst noktalarını Pen Tool (P) aracılığı ile seç.
Pen Tool aracı ile seçmek için Pen Tool seçili iken CTRL tuşuna bastığın taktirde imleç normal ikona dönüşecektir.
Üst noktalarını seçtiğin dikdörtgeni sağa yada...
sadece slogan 2-3 saniye daha uzun olabilir. onun harici diğer ufak tefek kusurlar ilk iş için kusur değil bence. geri kalan herşeyi beğendim fikir, konsept vs. ellerine sağlık.
güzel kardeşim, Şener abini dinleyerek olur bu işler. özelden yardım diye mesaj atarak değil. burada harcadığın zamanı değerlendir ve güzel 2-3 fotoğraf çekin gel. o zaman bende, Şener abinde ve diğer forum sakinleri de yardımcı olacaklardır.
çizimden pek anlamam ama ayakkabının boğaz bölümüne doğru bir sorun var. diğer her yer 3d görünüm veriyor fakat o bölüme doğru baktığımda detay yok oluyor. belkide biraz gölgelendirmen onu ortaya çıkaracaktır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.