Arama sonuçları

1. Emre Şerim

Dök İçini Rahatla !

@Özgül sert dille eleştirmek değil amacım fakat bunun tek sebebi yapılan çalışmaya güvenilmemesidir bence. "yoruma açık, eleştiriye açık" sözleri, görsel tasarımı destekleyen bu tür forumlarda paylaşan kişinin yaptıklarına güvenmemesi ve eleştiri geleceğine adı gibi emin olmasıdır. hayır...
  2. Emre Şerim

Dök İçini Rahatla !

yahu nedir şu "deneme çalışmalar" başlığı altında açılan konularda "yoruma açık" ya da "eleştiriye açık" yazıları ?? e eleştiriye açık olacak tabi be insan, vitrin mi burası ???
  3. Emre Şerim

Yardım edin lütfen, çok büyük bir sorun!

düzgün bir şekilde vektörel olarak çizip sorunu çözebilirsiniz bence.ß
  4. Emre Şerim

Yardım edin lütfen, çok büyük bir sorun!

sizin için inceledim fakat ben bulamadım. ne yapacaksınız ? logoyu mu alacaksınız sadece ? üzerinden çizmeyi deneyebilirsiniz eğer sadece logo lazım ise.
  5. Emre Şerim

Hangi Programı Kullanmalıyım??

yakın zamanda bize de bina yaptırırsalar hiç şaşırmam. çivisi çıktı bu işin.
  6. Emre Şerim

Kemer Mimari Grup Brosur

@TayfunYILDIZ ürünü reklamı satar. bir an önce satabilmenin altın kuralı da güzel bir tasarımla sunabilmektir. madem tasarımınıza toz kondurmuyorsunuz, yorumları dikkate almayıp "tasarım bu, her yerinde numara olmak zorunda, logo olmak zorunda" diyorsunuz, o zaman A4 el broşürü yaptırıp...
  7. Emre Şerim

Cinema 4D ile Yaptığım Örnek Bir ÇAlışma

SketchUp! mu bu yoksa Lumion mu ? Çalışmayı çok beğendim. ufak tefek kusurları olsa da gayet başarılı. ellerinize sağlık.
  8. Emre Şerim

altınyaylası text çalışmalarım

1. Altınyayla'sı diye ayrılmaz. 2. bu yaptığın çalışmaların çoğu hazır efekt zaten. İnternetten indirip uyguluyorsun, olay bitiyor. 3. araba sürmek gaz, fren, debriyaj üçlemesinden ibaret olmadığı gibi, grafik tasarım da photoshop, illustrator ve onun hazır efektleri değildir. 4. keşke kendi...
  9. Emre Şerim

İlk Kartvizit Çalışmam (Eleştriye açık)

Arial veya Helvetica kullanmayın artık şu güzelim işlerde. :) Araba güzel fakat altında yazan maddelerin puntoları ve dizilişi çok kötü. ben ilk arabayı gördüğümde çok güzel bi tasarım geliyor gibi düşünmüştüm. tabiki gerisi sorun değil, tasarımın belirli kuralları var zamanla öğrenilen. Şener...
  10. Emre Şerim

Rap ile uğraşan bir abime yaptığım grafik çalışmaları(Yoruma Açık)

bence çok basit bir çalışma. eğer bana sorarsan rap ile uğraşan bir abine grafik çalışması yapmak yerine, grafik tasarım ile uğraşan abilerinin tasarım çalışmalarını ya da eğitim videolarını izle. o zaman çok daha hızlı ilerlersin.
  11. Emre Şerim

matbaa reklamcı iÇİN lOGO denemem

Nedir bu Bauhaus fontundan çektiğimiz :) Bence biraz daha araştırabilirsen fark yaratabilecek tasarımlar yaparsın. Bu logo çalışmasına yorumum ise maalesef güzel değil. Çünkü Matbaacılar Sitesi'ne girdiğinde 10 tabeladan 9'u bu ve buna %80 benzeyen logolarla dolu.
  12. Emre Şerim

İmza ve WP Denemeleri

Berkay kardeşim, öncelikle üslubunu düzeltmelisin. Buradaki yorumlar hiçbir zaman saçma sapan olmaz. Fakat nedendir bilinmez, çalışmaya olumsuz yorum geldiğinde o çalışmalar ya "öylesine deneme" olur ya da "uğraşamadım ya" olur. Fakat şunun farkına varmak gerek. Buraya çalışmaları koyuyorsan...
  13. Emre Şerim

Deneme Çalışmalarım

bu mesleğin senin gibi genç yaşta hevesle başlayıp bu işi yapmak isteyen insanlara ihtiyacı var. grafik tasarım memur işi değildir. memur zihniyetinde çalışan yüzlerce grafiker var ve firmalarına hiçbir şey katamıyorlar. istikrarlı devam edersen ileride birçok ciddi çalışmanın altına imza...
  14. Emre Şerim

logom nasıl acaba

logoda web adresinin yazması bence abes. logo kurumun ikonudur. görüldüğü yerde hatırlanır fakat çoğu firmada bu şekilde ve maalesef hatalı tasarlanmaktadır.
  15. Emre Şerim

İmza ve WP Denemeleri

bence tasarım adına pek bir şey yok. daha iyilerini yapabileceğine ve bizlerle paylaşacağına inanıyorum.
  16. Emre Şerim

Dergi Kapağı çalışmam

Öncelikle göz görselinin zemini ile digiturk logosunun altındaki zemin renkleri farklı. muhtemelen logonun altındaki renk %100 K, göz görselinin orası CMYK siyahı. Baskıda da farkedebilir. Oscarlı Filmler yazısı ve onu çerçeveleyişin olmamış. Kırmızı başlıklarla belirttiğin yerler de konsepte...
  17. Emre Şerim

deneme

ellerinize sağlık, tasarım çok güzel olmuş.
  18. Emre Şerim

Avize ve Aydınlatma firmamıza Logo tasarımı isteği.

tabiki, mail adresiniz olmadığı için kendi mail adresimi verdim. sizden mail bekliyorum detayları görüşmek için.
  19. Emre Şerim

Avize ve Aydınlatma firmamıza Logo tasarımı isteği.

merhaba, emreppard@gmail.com size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Yukarı Alt