Arama sonuçları

1. Emre Şerim

Çalışma Masası

MG esprisi harika olmuş. ben olsam yaptırırdım bu masayı :) ellerine sağlık, render vs. güzel.
  2. Emre Şerim

logo hakkında eleştirileriniz

@uuumud_anemon hoşgeldin.
  3. Emre Şerim

3D Akademi Hakkında Ufak Bir Soru

cevap veren olmadı, ben şansımı başlamaktan yana kullanıyorum.. kurs sonrasında bilgilendiririm sizleri..
  4. Emre Şerim

3D Akademi Hakkında Ufak Bir Soru

Arkadaşlar merhaba, 3Ds Max öğrenmek istiyorum, keza amatör olarakta birşeyler yapmıyor değilim ama bunu daha profesyonelce öğrenmem gerektiğine inanıyorum. Bu akşam 3D Akademi'ye gideceğim görüşmeye. Bu kurum hakkında fikri vs. olan var mıdır ? Ücret olarakta 750 TL dediler. Yorumlarınız...
  5. Emre Şerim

Sitemiz için basit grafikler

Sales Arp Online okudum ilk başta.. Dilersen detayları konuşabiliriz. emre@emreserim.com.tr
  6. Emre Şerim

Kalibrasyon Hizmetleri ve Danışmanlık Firması Web Sitesi

Ellerine sağlık.. Sade ve şık bir çalışma..
  7. Emre Şerim

Travego Firarda

teşekkürler yorumlar için.. ilk tasarım onaylandı ve iş yapıldı geçen sene.. sadece diğer arkadaşlarıma fikir olsun diyerek koydum çalışmaları..
  8. Emre Şerim

çevreci afiş

öncelikle böyle afişlerde kuru kafalı temalar hiç hoş gözükmez. sonrasında iç mekanda yapışmış siyah bir afiş beni bilinç altında ürkütür ve iter. yazmış olduğun başlık sadece bu şekilde, monitör başından anlaşılır. halbuki beyaz zemine kırmızı ve bold bir karakterle yazsaydın, gören herkesin...
  9. Emre Şerim

Travego Firarda

Mercedes-Benz'in her yıl düzenlemiş olduğu Travego Firarda'nın 2012 yılı çalışmalarını yapmıştım. Önce hangi grubun gideceği belli olmadığı için Gripin örneği ile devam ettik. Sonrasında da Seksendört ve onun yer aldığı tasarım onaylandı.
  10. Emre Şerim

Mükemmel bir çalışma Luftbanza Airlines (Alexander Koshelkov)

harika.. olaya baktığında yapılanın %90'ı hayalgücü, %10'u renklerle oynamak ve brush'u iyi kullanmak.. adamın hayalgücüne bittim..
  11. Emre Şerim

Yardımcı olurmusunuz ?

maalesef..
  12. Emre Şerim

Bildiğim en pratik altın kaplama

izlediğim en sade ve anlaşılır derslerden birisi.. teşekkürler, fikrime fikir kattı..
  13. Emre Şerim

Acil 51.yaş logo yardım

50. yıl bir klişe gibidir. 10. yıl, 20. yıl, 30. yıl gibi. 18. yıl çok önemli gelmez kulağa ama 20. yıl dersen daha olumlu durur. 51. yıl ile ilgili logo çalışması, fikir lazım acil acil acil! dersen hele hiçbir fikir çıkmaz. 50. yılda yapmış olduğun logoyu koymuşsunuz. 50. yıl için...
  14. Emre Şerim

Acil 51.yaş logo yardım

acil lazım ?
  15. Emre Şerim

Resmin arka planını bulanıklaştırma

resmi dekupe ettikten sonra resmin çözünürlüğüne (DPI) göre feather vermeniz, efekti daha da gerçekçi kılacaktır.
  16. Emre Şerim

Elit Çikolata Kampanyasının Arkasındaki Adam

iyi seyirler arkadaşlar : ))
  17. Emre Şerim

Grafik tasarımcının evrimi :)

ahahahah, biliyordum! böyle birşeyin gerçek olduğunu biliyordum! 4. evreden 5. evreye doğru geçişteyim ve kendimi durduramıyorum! :)))
  18. Emre Şerim

Canı sıkılanlara, saçmalamak isteyenlere :)

ahahahahah, harika !
  19. Emre Şerim

...Bıdı Bıdı...

FM '12 modu.. herkese iyi akşamlar..
  20. Emre Şerim

Bolu'daki logo çılgınlığı :)

..bu logoyu yapan çocuk kör oldu! fiyatı, çocuğun ameliyat masrafları ile birlikte 20.000 TL
Yukarı Alt