Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Kesinlikle 2012 dolu dolu bir yıl ama her biten yılda insan ister istemez bu duygular içine giriyor değil mi ? Ayrıca her gelen yıldan da beklentileri olmuyor değil hani ..
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Kesinlikle tuttu :) Sadece güven değil her konuda bir şans veriyorum sanırım yaa :( kötü Yılbaşında haiti de tatil planlıyorsun haha :D
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ben eski yıla aduket çekeceğim inşallah yeni yıl şans getirir hepimize.. Ama sanki daha çok var yaa :D
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu .. Belki de bu yüzden hep kaybederim :) Kıyımsızmıyım ne ? Bugün çok işin var ama yapasın yok..
  5. Aslı SAYILIR

Adile NAŞİT'i Sevgiyle Anıyoruz...

Kendisini ölüm yıldönümü olan bugünde sevgiyle anıyoruz.. Onunla büyüdük.. Onunla gülmenin ne kadar güzel olduğunu öğrendik belki de bir çoğumuz.. Kendisini anarken biraz da tanıyalım istedim... Tiyatrocu bir aileden gelen Adile Naşit'in babası ünlü komedyen Komik-i Şehir Naşit, annesi...
  6. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu gibi :) Güneş yüzünü güldürmeye yetiyor bazen
  7. Aslı SAYILIR

Takvim Çalışması Hakkında Yardım

:) Günaydın Cemal bey ... Ben convertlemek için açtım dosyayı ama maalesef gerekli fontlar bilgisayarımda yüklü değil.. Bu dosyada kullanılan fontlar sizde varsa gönderin yine ben convertleyeyim size.. Font Listesi 1. AvantGarde(T) 2. FrizQuadrata(T)Bold 3. TİmesTurkB 4. TimesTurkBl...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bende diyorum bu patlama sesi nereden geldi :D Bir günaydın da benden olsun o zaman
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) 6.hislerin kuvvetli ?
  10. Aslı SAYILIR

Facebook Çöktü

Mayalar sizmisiniz olanda bayaa geyikmiş
  11. Aslı SAYILIR

Facebook Çöktü

Facebook bu ara sıkıntılı zaten..Sizi uğraştırmış boşuna... Bazen bende denk geliyordum diye sitemden kaldırmıştım face eklentisini :)
  12. Aslı SAYILIR

Facebook Çöktü

Ben mobil uygulama ile bile giriş yapamıyorum...Bu aralar facebook'ta cok sıklaşmaya başlayan bir durum...
  13. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadi :) Su an cok ozledigin biri var
  14. Aslı SAYILIR

Grafik ve çevre

@ask_35 Merhabalar, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Konuyu biraz açmanız yardım almanız için size faydalı olacaktır. Sanırım ödev konunuz... Grafik ve çevre deyince ben çevresel grafik tasarım anlamını çıkarıyorum ki bunun tanımı şu şekildedir.. "Çevresel grafik tasarım; doğal ve...
  15. Aslı SAYILIR

Mock-up Seti

rar şifresi : www.grafikerler.org
  16. Aslı SAYILIR

Arabalar psd

Güncelliğini kaybetmiş bağlantı sebebi ile konu geridönüşüme kaldırılmıştır. Yenilenmesi durumunda ilgili alana tekrar taşınacaktır. Keyifli forumlar..
Yukarı Alt