Modifiye - Aracın Farlarını Değiştirme
1) farına kaş yapacagımız arabamızı seçiyorum ben alttaki s2000 i seçtim.
2) daha sonra farın kenarını alttaki resimdeki gibi Lasso TooL (L) Aracı ile seçiyoruz.
3) Seçtiğimiz BoLgeti Smudge TooL (R) Aracı ile ilk başta %100 boyutlarında taralı...
Modifiye - Arabanın Farlarının Rengini Değiştirme
Modifiye - Arabanın Farlarının Rengini Değiştirme Bu dersimizde bir Citroen'in arka lambalarını modifiye edeceğiz.
Şimdi ilk önce yapmanız gereken arka lambanın etrafında polygon lasso tool ile dönmek.
Ardından Image>Adjust>Channel Mixer...
Modifiye Derslerine başlayalım.
DERS 1
Modifiye - Arabaya Karbon Filtre Kaput Yapma Bu dersimizde Bir lexusa karbon fibre kaput yapacağız.
Karbon fiber kaputumuzu oluşturacağız önce.Yeni bir belge açın ve aşağıdaki değerleri girin.Sonrada maximum zoom yapın.(CTRL + 0(YANİ SIFIR))
Ardından...
Resme Mermi Deliği Yapımı 1-) ilk önce üzerinde çalışacağınız bir resim açın.
örnek:
2-) foreground color siyah seçili iken Brush Tool tıklayın. üst window menüsünden Window > Brushes. seçin ve çıkan pencereden Brush Tip Shape tıklayın Hard Round 5 pixels seçin Spacing degerini 450-500...
Abstract Efekt Yapımı
Bu efekt için öncelikle herhangi bir boyutta background u siyah olan
bir döküman açıyoruz. Sonra dökümanın dört bir tarafına
Filter>Render>Lens Flare koyuyoruz.
Sonra Filter>Artistic>Plastic Wrap.. seçeneğinden resimdeki değerleri giriyoruz.
Bunun ardındanda...
Kar Yağdırma Efekti - ImageReady 1- yeni bir döküman açılır içi siyahla doldurulur ve yeni bir layer oluşturulur içine yumuşak bir fırça ile noktalat konulur (3-9 px) büyüklükleri farklı noktalar tercih edilir
2-filter>distort>wave
3-backraundlayerimiz silinir ve kar yagdıracagımız...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.