Photoshopu Açın
Resmimizi CTRL+O kombinasyonu ile Açıyoruz.
Sonra Elliptical Tool aracı ile Resimdeki Gibi İşaretli olan Yerleri Seçiyoruz…
Seçtiğimiz Yeri Ctrl+C ile Kopyalıyoruz Ve Yeni Layer Açıyoruz..Kopyaladığımız Resmi Bu Yeni açtığımız Layer’e Yapıştırıyoruz (Ctrl+P)
Layer imizi ...
Resimlerde İşlemimizin öncesini ve sonrasını görüyorsunuz. Şimdi Derse başlayalım.
Resmimizi PS’de açıyoruz. Ve Bacground katmanını çoğaltıyoruz. Ve resmi zoomlayarak seçim araçlarıyla dişleri seçelim (Seçim işlemi için Quick Mask’da kullanabilirsiniz).
Şimdi Image>Adjustments>Desaturate...
Çalışmaya başlamadan, her zaman önce resmi inceleyin
Resimde bir sürü ayrıntı var. Pen ya da lasso için epey uğraşmak gerek. Zemin dalgalı olsa bile homojen bir yapı gösteriyor. Demek ki Background Eraser Tool işimize yarayabilir.
Background Eraser Tool'u kullanırken büyük bir fırça seçin...
alıntı
Banner olarak kullanmak üzere animasyon gif hazırlamak için PhotopShop 5.5 la birlikte gelen ImageReady programını kullanacağız.
Logomuzu hazırladık. Ben bunları yazarken hava o kadar sıcak ki (Ağustos 2000) sadece serinlik düşünüyorum.
Vantilatöre benzer bir şey ekleyeceğim :)...
dersi tamamen ben hazırladım hiç bir yerden alıntı değildir.
- Shape Tween kullanarak bir "daire"yi animasyonlu bir şekilde "kutu" haline çevirmek
- Genellikle nesneleri birbirine dönüştürmede kullanımı tercih edilir.
Şimdi araçlar panelimizden "rectangle tools" bölümünden oval tool'u...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.